LOGOFĂTU, BITTNET SYSTEMS: "Analizăm posibilitatea listării pe AeRO din 25 februarie"

PETRE BARAC
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 ianuarie 2015

"Analizăm posibilitatea listării pe AeRO din 25 februarie"

Firma autohtonă de IT Bittnet Systems analizează mai multe oportunităţi de atragere de investiţii pentru dezvoltarea companiei, inclusiv listarea la BVB, pe piaţa AeRO, începând din 25 februarie, ne-a declarat, ieri, Mihai Logofătu, directorul executiv al firmei.

Domnia sa ne-a precizat că bugetul de investiţii al companiei va fi de cel puţin 100.000 de euro în acest an, fiind luată în calcul extinderea activităţii companiei şi reinvestirea profitului în acest sens.

Mihai Logofătu consideră că piaţa AeRO întruneşte elementele necesare pentru a deveni un succes şi subliniază că urmăreşte acţiunile BVB şi regulamentele pentru această piaţă. "Suntem în contact permanent cu mai mulţi consultanţi autorizaţi pentru a ne atinge scopul principal, respectiv accesul Bittnet Systems la capital", a menţionat Mihai Logofătu.

Bittnet Systems estimează afaceri de 4 milioane de euro în 2015, după ce anul trecut au înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 2,5 milioane euro.

Noua piaţă de acţiuni a Bursei de Valori Bucureşti dedicată IMM-urilor, numită AeRO, va fi lansată pe 25 februarie 2015. Companiile care doresc să se listeze pe AeRO trebuie să aibă o capitalizare de piaţă anticipată de cel puţin 250.000 de euro, fie printr-un plasament privat, o Ofertă Publică Iniţială, fie pe baza evaluării realizate de consultantul autorizat.

Bogdan Mugescu, specialist la Departamentul Business Development al BVB, ne-a declarat recent că Bursa şi-a propus 10-20 de listări pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, în acest an. Reprezentantul BVB a subliniat că ţinta ţinta departamentului de dezvoltare este să obţină o listare pe săptămână a companiilor private sau "măcar trei listări pe lună", începând de anul viitor. În opinia domniei sale, primele companii care vor veni pe AeRO sunt din domeniul IT sau al serviciilor, iar acestea pot atrage câteva sute de mii de euro prin plasamente private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb