LUCIAN BODE: "Este foarte important să ne concentrăm pe reconstrucţia sistemelor publice afectate de pandemie"

S.B.
Miscellanea / 9 aprilie 2021

"Este foarte important să ne concentrăm pe reconstrucţia sistemelor publice afectate de pandemie"

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că România va continua să se coordoneze cu alte state şi organizaţii internaţionale pentru gestionarea pandemiei, a campaniei de vaccinare, dar şi pentru eliminarea treptată a restricţiilor şi revenirea la normalitate, informează news.ro.

"Pe măsură ce restricţiile vor fi eliminate, consider că este foarte important să ne concentrăm acţiunile viitoare pe reconstrucţia sistemelor publice afectate de pandemie şi pe implementarea lecţiilor învăţate", susţine el.

Lucian Bode a afirmat că a primit, joi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, alături de secretarul de stat Raed Arafat, o delegaţie a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) formată din dr. Hans Kluge, director regional al OMS pentru Europa, dr. Miljana Grbic, şef al biroului OMS pentru România, şi Oxana Domenti, reprezentant al OMS la Uniunea Europeană.

"Cu această ocazie, le-am transmis reprezentanţilor OMS mulţumiri şi aprecieri pentru rolul avut în consolidarea răspunsului şi gestionarea crizei pandemice. Totodată, i-am asigurat că România va rămâne un partener activ şi de încredere în lupta globală împotriva răspândirii COVID-19. Vom continua să acţionăm şi să ne coordonăm la nivel internaţional cu alte state şi organizaţii internaţionale pentru gestionarea pandemiei, a campaniei de vaccinare, respectiv pentru eliminarea treptată a restricţiilor şi revenirea la normalitate", a transmis Bode.

El a subliniat că, după eliminarea restricţiilor, este importantă reconstrucţia sistemulor publice afectate.

"Pe măsură ce restricţiile vor fi eliminate, consider că este foarte important să ne concentrăm acţiunile viitoare pe reconstrucţia sistemelor publice afectate de pandemie şi pe implementarea lecţiilor învăţate. Nu în ultimul rând, în cadrul discuţiilor avute am evidenţiat faptul că trebuie să dezvoltăm cooperarea la nivel internaţional în ceea ce priveşte combaterea pandemiei şi a efectelor ei, deoarece cooperarea este vitală pentru rezilienţa sistemelor publice", a arătat ministrul de Interne, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Declarații slugarnice, neacoperite in planul realității decât de pulan și amenzi, atât. Statul roman NU e in stare de altceva.

    Încrederea populației în guvern și în vaccin este ZERO dovadă că numărul zilnic al vaccinărilor s-a prăbușit imediat ce s-au vaccinat cei care trebuiau sau au fost constrânși să se vaccineze (medici, profesori, militari, etc).

    De aceea, tot ce zice Bode sunt efectiv vorbe goale, de politician tâmpit, capsoman, demagog. 

    "revenirea la normalitate" are costul sau care va fi impus societatii.

     

    se numeste vaccinare obligatorie si retragerea dreptului individului de a-si gestiona propriile date personale de orice natura (vezi ideea: cloudului guvernamental - buletin cu chip cu toate datele inserate acolo etc...) 

    apropo de asta : din iulie -august 2021 am info certe ca se va activa cloudul guvernamental cu toate datele voastre. Bye bye intimitate baietiiiii ! :)  

    Se baga si buletinul cu chip dar nu e (momentan) obligatoriu. Doar pe masura ce expira vechile buletine, cele noi vor fi chipate... adica un proces de ani de zile.  

    Sunteti pregatiti de Noua Lume Curajoasa "1984" ? :) in 3-4 luni va fi aici.  

    Inchipuiti-va ...toate datele voastre de orice natura pe mana unor birocrati romani. Si voi nu aveti acces la ele sa le ocultati, modificati, stergeti. GDPR nu se va aplica, stati calmi!  

    Doar imaginatia salbatica da granita situatiilor a ce tampenii pot aparea din asa combinatie maiestuoasa ! :)  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb