Lucian Bode: "Modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes"

F.D.
Politică / 3 februarie

Lucian Bode: "Modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes"

Secretarul general PNL, Lucian Bode, a afirmat, vineri, la şedinţa extraordinară a Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Olt, că modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes. "Noi suntem originalul, alţii sunt copia", a susţinut el. Bode i-a îndemnat pe liberalii din Olt să nu lase "spaţiu altor partide care fac circ şi nu au soluţii". "Aceştia nu au construit nimic în viaţa lor şi vin cu un mesaje care pun în pericol, sub falsul pretext al «suveranismului», poziţia câştigată de România în Europa şi în lume", a adăugat el, relatează News.ro.

"Mesajul pe care îl transmitem cetăţenilor este că aici în judeţul Olt doar PNL poate face faţă cu succes PSD-ului. Trebuie să ocupăm terenul politic şi să câştigăm în acest judeţ, unde mulţi au părut eterni la puterea locală şi mai devreme sau mai târziu au ajuns la concluzia că nu este aşa. În anul 2024, aveţi patru ocazii să dovediţi că se poate şi în Oltenia, că se poate şi în Olt. Nu există altă soluţie politică pentru dezvoltarea judeţului Olt. Voi, echipa de liberali de aici, în frunte cu Gigel Ştirbu, aveţi de dat o bătălie istorică. Şi dumneavoastră, şi noi, avem de dat o bătălie istorică. De rezultatul acestei bătălii va depinde într-o mare masura traiectoria PNL, dar şi traiectoria României. Nimeni nu va spune că va fi uşor. Peste tot unde liberalii au reuşit să spargă fronturile electorale pesediste, s-au menţinut în opţiunile electoratului prin rezultate foarte bune obţinute în administrarea comunităţilor", a declarat Lucian Bode, la reuniunea de la Slatina.

Potrivit acestuia, "modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes".

"Noi suntem originalul, alţii sunt copia. Noi suntem singurul partid al dezvoltării accelerate. Alţii doar mimează. Iar rezultatele se văd. Au fost invocate de la acest microfon o serie de axiome şi anume că PNL este singurul partid al dezvoltării din România", a continuat el.

Bode a susţinut că "obişnuinţa este cel mai mare duşman al progresului" şi le-a cerut liberalilor din Olt să le arate oamenilor că "modelul de administraţie cu care s-au obişnuit este unul defectuos".

"Nu lăsaţi spaţiu altor partide care fac circ şi nu au soluţii, de aceea fac circ. Aceştia nu au construit nimic în viaţa lor şi vin cu un mesaje care pun în pericol, sub falsul pretext al «suveranismului», poziţia câştigată de România în Europa şi în lume. Locul României este în Uniunea Europeană, iar cei care ne vor în afara ei fac jocul unor puteri ostile românilor şi României", a transmis secretarul general al PNL.

El a menţionat că PNL este deja sub asaltul unor atacuri, şi din dreapta şi din stânga, ale celor care "se tem de forţa acestui partid".

"Oltenii cu opţiuni de dreapta trebuie să voteze PNL. Voturile date fantomelor dreptei, în afara PNL, sunt voturi irosite. Aceste voturi ajută de fapt extremiştii. Dreapta adevărată şi cu realizări, cu politici sociale şi cu investiţii şi dezvoltare este doar la PNL, alături de PNL şi în jurul PNL", a arătat Bode.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. De succes este intotdeauna mediul Liberal - Social de guvernare ... unde periodic putem balansa / Inclina dupa potenta Cetatenilor de a - Specula / Credita / Putere Consum / Adaugat Valuare - Catre Politici procentuale mai mari Liberale sau catre Politici mai mari Procentuale Sociale; Atunci cand Populatia est Consumata de Credit / Specula / Exces Investitii "gresite" sau Saturate pe Nisa.

    La semnal de Sesizare NPLuri in Crestere Politica de Guvernare si Bancara Trebuie deja mutat spre politic Sociale si sa inchida treptat usa politicilor Liberale.  

    Cand Economia "Duduie" Liberalismul Duduie -si jafurile aferente duduie.  

    Cand Economia "Suferea" Liberalismul trebuie tinut in frau pentru a nu crea separare sociala si mai acuta in piata; Politica sociala trebuie sa isi faca simtita prezenta. 

    In "Crize" Economice: Confirmi ingrijorarile cetatenilor, Iei masuri de remediere rapida si controlezi naratiunea (nu in forma de minciuna ci in forma de linistire populatie). 

    s c c r e t 

    Vedem la alegeri cat e de succes. Problema Romaniei este ca e cu fundul in doua luntre - nici stat social nu e, avem 5 milioane de saraci lipiti, fara speranta, nici stat liberal nu e - avem taxe peste taxe in mediul privat si agricultori in strada reclamand ca sunt jecmaniti de corporatii.

    Si atunci ce sa alegi? Nu mai bine dai cu zaru ? 

    1. de fel; cand e "veselie" se voteaza "veselie"....

      cu somaj pe / spre minime.... istoria ne spune ca nu se prea voteaza "socialisme".... 

      dar cand se schimba macazul si constatam ca am votat "veselie" si avem parte de "plansete"... vedem ca cei psi la conducere ca sa faca veselie se descurca prost in "plansete"... nereusint sa aline "pruncul" si sa ii opreasca "plansul". 

      s c c r e t 

    Se vede la Ploiesti.

    Daca facem arborele genealogic al lui Iulian Dumitrescu, o sa descoperim ca neam de neamului lui (de la Decebal incoace) nu a avut atatia bani, pusi la un loc, cat a stricat asta pe vacante si masini de cand e sef de CJ.

    Fortza PNL. 

    Bode, câciu, Orban, turcan....foarte pregătiți!

    Modele de nemunca...și de eludare a muncii... 

    Nu avem alta solutie decit votul dat PNL. Multe nu ne convin si asa este normal sa fie dar daca votam Simion votam in fapt alianta lui cu Budapesta si cu Barna , Ciolos si Orban iar daca votam Sosoaca votam Moscova .Daca votam PSD stim cu totii cum au oferit ei in mandatul lui Dragnea, ungurilor enclava numita Tinut Secuiesc dar partial si in PSD sunt oameni de calitate ce pot opune umarul alaturi de Ciuca (romanul absolut )la reformarea natiunii .In acest moment chiar daca PNL nu este vreun partid ideal nu putem oferi tara pe mina sovietelor si a budapestei .Nu iesiti la vot UDMR si aliatii lui din Opozitie vor face jocul spre a-si impune un Presedinte in persoana lui Simion ,alegerile Prezidentiale fiind singurele pe care le pot cistiga .Comasarea alegerilor europarlamentare si cele locale ne vor arata ce au inteles romanii .Un numar mare de alegatori elimina asa numitele Partide de buzunar .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb