LUDOVIC ORBAN: Alegeţi cu mintea voastră şi aveţi încredere în mine

G.B
Politică / 9 iulie 2021

Alegeţi cu mintea voastră şi aveţi încredere în mine

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis membrilor organizaţiei PNL Dolj, prezenţi, ieri, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean, în cadrul căreia liberalii doljeni şi-au ales noua conducere pentru următorii patru ani, să aleagă cu mintea şi să aibă încredere în el pentru că îi cunoaşte, le-a fost alături şi ştie care e direcţia în care trebuie să meargă partidul, potrivit Agerpres.

"Vă doresc sănătate, vă doresc înţelepciune, vă doresc discernământ! Alegeţi cu mintea voastră şi la nivelul judeţului şi la nivel naţional! Şi aveţi încredere în mine, preşedintele PNL, pentru că eu vă cunosc, eu vă sunt alături, eu ştiu care e direcţia pe care trebuie să meargă Partidul Naţional Liberal, ştiu ce trebuie făcut în Partidul Naţional Liberal şi fiţi convinşi că sunt un partener, un coleg şi un om care are capacitatea să ducă PNL spre victorie. Iar eu îmi doresc nu o guvernare pe 8 ani, eu îmi doresc o guvernare pe cel puţin 12 ani, aşa cum a fost marea guvernare liberală, între 1876 şi 1888, sub conducerea lui Ion C.Brătianu", a spus preşedintele PNL, în cadrul şedinţei de partid de la Craiova la care a participat şi premierul Florin Cîţu, vicepreşedintele al PNL şi contracandidatul său la preşedinţia partidului.

Orban a făcut o trecere în revistă a victoriilor locale obţinute de liberalii doljeni în mai multe localităţi, precum Calafat, Băileşti, Castranova, Călăraşi, Malu Mare, Calopăr, Maglavit, Castranova, iar recent la Sadova şi Terpeziţa şi a subliniat că obiectivul de câştigare a Olteniei de PNL depinde în mare măsură de câştigarea Craiovei şi Doljului.

"Faptul că Olguţa (n.red. primarul PSD al Craiovei, Olguţa Vasilescu) nu este istorie nu e vina PNL, ci e vina unora dintre parteneri care nu au vrut să facă înţelegere cu noi. Au încercat să-şi pună candidat, nu au acceptat mecanismul pe care l-am gândit - să facem un sondaj de opinie şi cel mai bun candidat să fie candidat la primărie şi celălalt la preşedinţia Consiliului Judeţean. Şi după părerea mea, într-o oarecare conivenţă cu PSD, au hotărât să-şi pună candidat. Dacă mergeam împreună, am fi câştigat fără drept de apel", a mai spus preşedintele PNL.

Ludovic Orban a enumerat proiectele de dezvoltare din Dolj şi Oltenia iniţiate de PNL şi a precizat că le-a fost aproape primarilor şi liberalilor doljeni "cu fapte, nu cu vorbe".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ei ,acum să nu mergem așa departe la" marea guvernare liberală din 1876-1888 "! De ce e așa mare? Că timp da, in rest regele l-a răsplătit pe Brătianu pentru că l-a adus pe tron! Dar populația? Milioanele de țărani muritori de foame pentru că Brătianu, fiind și mare moșier refuza reformă agrară?

    Guvernarea liberală chiar și după standardele de atunci ale Europei este ilegitima în sensul că Regele numea mai întâi primul ministru și abia apoi se făceau alegeri iar ministru de interne le aranja cum trebuie!

    Ca și acum dle Orban ,când El Însuși, de la Cotroceni vrea că d-voastra să nu mai fiti șeful partidului, că nu ați văzut repede scama de pe paltonul aruncat nervos pe mașină! 

    Olguta face istorie la Craiova! Nu a intrat in istorie si nici nu va intra prea curand. PNL la urmatoarele alegeri o va lua pe urma PNTCD partidul confrate istoric.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb