LUDOVIC ORBAN: Alocaţiile vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2022

G.B
Politică / 9 iunie 2021

Alocaţiile vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2022

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a precizat astăzi că singurul lucru cert este acela că alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2022, urmând ca celelalte posibile majorări să fie decise în funcţie de situaţia economică, potrivit digi24.

"Decizia coaliţiei a fost foarte simplă: ne menţinem angajamentul de a dubla alocaţiile conform legii adoptate într-un grafic de creştere, că următoarea tranşă de creştere va fi de la 1 ianuarie. Nu suntem ca PSD, care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor şi salariilor din sectorul public pe următorii o sută de ani", a declarat Orban, la Parlament.

Ludovic Orban a adăugat că majorările ulterioare vor fi decise în funcţie de evoluţia economică.

"Vedem care e evoluţia economică, vedem care e situaţia bugetară. În funcţie de aceste date care vin din realitatea economică, vom decide creşterile ulterioare. (...) Deocamdată, un singur lucru este cert: alocaţiile vor creşte cu acel procent de 20% de la 1 ianuarie 2022", a spus liderul PNL.

Alocaţiile pentru copii cresc în cinci etape de valoare nominală egală, anunţa, la începutul anului, Ministerul Finanţelor. Potrivit OUG 123/2020, care prevede dublarea alocaţiilor de stat pentru copii în cinci etape, acestea ar trebui majorate la 1 iulie cu 20%. Însă, luna trecută, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat că nu există resurse care să permită încă o creştere a alocaţiilor în acest an.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Tttlul corect este ca alocatiile nu cresc de la 1 iulie 2021 asa cum e legea. Infractorii nu respecta legea.

    Și pensiile speciale când mai cresc?

    BOZGOR, ÎMPUȚIT, CORCITURA, ȚIGĂNEASCĂ UNGUREASCA ÎNAINTE CIND ERA CIUMA ROȘIE FETITA STEARPA DE LA COTROCENI MEREU IEȘEA ȘI NE O SUGEA CA NU SUNT BANII PENTRU ALOCAȚIILE ȘI PENSII DAR ACUM CIND ARE VREAU GUVERNUL MEU DUPĂ MASACRUL DE LA COLECTIV COMANDAT DE EL NU SCOATE NICI UN CUVINTE. BINE CA SUNT BANII PENTRU DEPLASĂRILE LUI NEJUSTIFICATE LA BRUXELLES. DAR BINE CRIMINALILOR ÎN SERIE, TRĂDĂTORILOR DE TARA, SLUGILE OCCIDENTULUI PENTRU FETITA STEARPA DE LA COTROCENI SUNT BANII PENTRU ORGIILE (SUPTUL PULELORLUNGII ȘI GROASE) SUNT BANII. ADEVĂRUL CA ACEST CRIMINAL ÎN SERIE MERITA. POATE PUTEȚI DORMI LINIȘTITĂ CRIMINALILOR ÎN SERIE CIND LE LUAȚI BANII DEPIINE DE LA GURA LA NEVINOVĂȚII COPII CARE SE VOR CULCA JUMĂTATE DE ANI FLĂMÂNZI ȘI CU PROMISIUNI. VOI REALIZAȚI CE SPUNEȚI SATANIȘTILOR CU 1 IANUARIE 2022.

    Parca nu se mai amesteca Parlamentul in stabilirea modului cum se cheltuesc banii publici. Binenteles era vorba numai daca era PSD la guvernare.

    "Nu suntem ca PSD, care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor şi salariilor din sectorul public pe următorii o sută de ani", a declarat Orban, la Parlament"...sa-i spuna careva "somerului penal" ca asta inseamna PREDICTIBILITATE...parca asta era dorinta cea mai mare a mediului economic :-)

    PNL, USR-PLUS si UDMR fura de la copiii. Au furat gratuitatea pentru transport si acum le fura din alocatii. De 31 de ani aceasta tara este tinuta in saracie, in schimb resursele Romaniei sunt date pe gratis, vezi petrolul si gazul acestei tari cu redeventa de 3,5%, sa traiasca copilul austriacului bine si ai nostri sa moara de foame. Ridicati redeventele tradatorilor. De 31 de ani ne tineti in saracie cu salarii si pensii mici, ca sa va imbogatiti voi si camarila internationala. 31 de ani de saracie lucie mai rau ca pe timpul comunismului. Hotilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb