LUDOVIC ORBAN: ''Aruncatul cu noroi în adversarii politici a devenit sport naţional al PSD şi al jurnaliştilor plătiţi cu bani negri''

G.U.
Politică / 17 septembrie 2020

''Aruncatul cu noroi în adversarii politici a devenit sport naţional al PSD şi al jurnaliştilor plătiţi cu bani negri''

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat astăzi, la Eforie, că aruncatul cu noroi în adversarii politici, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, a devenit un sport naţional al PSD şi al jurnaliştilor plătiţi cu bani negri sau cu banii instituţiilor publice de către social-democraţi, conform Agerpres.

Afirmaţia a fost făcută de Orban după ce ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, candidatul liberalilor la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a fost întrebat de ziarişti cum comentează acuzaţiile că ar fi plagiat teza sa de doctorat din 2012 şi faptul că PSD, printr-o postare pe Facebook, susţine că acesta ar fi trebuit demis din funcţie, conform unui principiu enunţat de preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu cred că PSD face guvernul liberal şi, ca atare, ceea ce spune PSD nu valorează nici cât două cepe degerate, mai ales după comportamentul din ce în ce mai evident care pune PSD-ul în poziţia de duşman al românilor. În ceea ce priveşte chestiunea legată de tezele de doctorat, cred că există o singură instituţie care are calitatea să decidă dacă o teză de doctorat a fost întocmită conform rigorilor legale sau dacă există elemente care să conducă la decizia de a fi stabilit plagiatul. Nu poate nici PSD şi niciun jurnalist să decidă dacă o teză de doctorat este sau nu este corectă. Aruncatul cu noroi pe ultima sută de metri, în campanie, a devenit un sport naţional al PSD şi al tuturor jurnaliştilor plătiţi cu bani negri sau cu banii instituţiilor publice de către PSD. Ca atare, nu-mi întemeiez judecăţile de valoare pe minciunile gogonate pe care le lansează în spaţiul public un PSD din ce în ce mai disperat", a afirmat Ludovic Orban.

El a menţionat că pe români nu îi interesează bârfele de colţ de stradă, ci proiectele pentru dezvoltarea ţării.

"Eu cred că mult mai important pentru România nu sunt aceste mizerii lansate pe ultima sută de metri a campaniei, ci sunt proiectele fundamentale pe care Guvernul, autorităţile, mediul privat le realizează pentru a dezvolta România (...). Şi toate bârfele astea de colţ de stradă nu au absolut niciun fel de relevanţă pentru viaţa de zi cu zi a românilor", a spus Orban.

Ministrul Costel Alexe a declarat că teza sa de doctorat nu a fost plagiată, fiind vorba de un atac mârşav la instituţia unde a urmat cursurile şcolii doctorale.

"În primul rând, nu aş vrea să stricăm o frumoasă zi cu o nonştire. Este campanie electorală, intrăm în ultima săptămână, iar adversarii politici sau instituţiile media aservite adversarilor mei politici se întrec care pe care e mai inventiv. Trebuie spus foarte clar că nu este un plagiat, nu s-a pus nici măcar o secundă problema, din păcate, este un atac mârşav la instituţia în care am urmat cursurile şcolii doctorale, (...). Am demonstrat atât în cariera educaţională, cât şi profesională transparenţă, onestitate şi de fiecare dată am respectat legea şi reglementările în vigoare. De aceea nu aş vrea să comentez o nonştire pe care o cataloghez din start ca un fals", a afirmat ministrul Mediului.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, au participat, joi, în staţiunea Eforie, la o prezentare a programului de nisipare a zonei de coastă turistică, proiect finanţat din fonduri europene.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. hotul striga hotii ! exact asta ati facut guvern pdl , ati cumparat presa !

    Nu cred ca PSD va intrece pe voi la aruncatul cu noroi in adversarii politici. Iohanis nu scapa nicio ocazie sa acuze PSD-ul pentru toate relele din tara asta, dar uita ca PNL, cumulat, a fost mai multi ani la guvernare decat PSD-ul. Sunteti penibili, fratilor. Faceti acuzatii grave si total nefondate, cum ar fi aceea ca PSD vrea sa falimenteze Romania, dar de fapt va este teama ca vor ajunge din nou la guvernare, iar voi veti iesi pentru mult timp din arena politica a Romaniei sau veti avea soarta PNTCD. Cand s-au majorat salariile profesorilor si ale personalului medical ati zis acelasi lucru: PSD arunca bugetul in aer, PSD falimenteaza Romania. E, uite ca nu a aruncat niciun buget in aer, pe vremea lor cresterea economica a fost buna, iar deficitul bugetar a fost tinut in limite rezonabile. Voi ce-ati facut, in afara de a acuza in permanenta guvernarea PSD?

    1. peeseedeee !

      Pseeesedeeeee ......beeeheeee, beeheheeee! Scuzați, nu m-am putut abține. Behehee!

    Sica procedeaza exact ca cei care, dupa o betie crancena se scoala cu fatza la cearceaf, moracanos si prost dispus, plangandu-se din orice si acuzandu-i pe ceilalti de toate tampeniile si neputintele sale!

    Sica, baiatule exista un remediu excelent pt starea ta de mahmureala continua: o salata de muraturi diversificate! 

    disperat rau somerul! mandolina, mai usor cu pianul pe scari!

    1. Aruncatul cu gunoi a devenit un sport national.Sa intensificat in timpul guvernelor conduse de Dragnena.Adevarul esta acela ca in politica nostra se produce mult gunoi,ai ce arunca.

    fariseu !

    se crede ca bradul iar el este o biata rama

    va intra cat de curand in ....gaura ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb