Ludovic Orban: "Avem o guvernare jenantă cu oameni care nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari"

S.B.
Politică / 25 martie 2023

Ludovic Orban: "Avem o guvernare jenantă cu oameni care nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari"

Preşedintele partidului Forţa Dreapta, Ludovic Orban, a declarat că actuala guvernare este una jenantă care cuprinde oameni care nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari, precizând că de la Petre Daea până la Marius Budăi, de la Virgil Popescu până la "plagiatorul Bode, avem un spectacol sinistru al incompetenţei guvernamentale", informează news.ro.

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PMP.

"Cei care se află astăzi la putere îşi imaginează că sunt pentru totdeauna. Vă spun că se îmbată cu apă rece. Au mai fost puteri de la FSN, de la PDSR-ul condus de Năstase, PSD-ul condus de Ponta, PSD-ul condus de Dragnea şi aşa mai departe, au mai fost puteri care şi-au imaginat că nu mai contează alegerile în România şi că voinţa cetăţenilor români nu contează. Şi de fiecare dată s-au înşelat. Astăzi, este adevărat, că dacă deschizi televiziunile aşa-zise libere din România nu vezi decât vocile puterii, vocile opoziţiei, în special ale opoziţiei politice, aproape nu există, pentru că puterea actuală foloseşte banii publici nu ca să încurajeze democraţia, nu ca să încurajeze libertatea de exprimare, nu ca să încurajeze pluralismul din societatea românească, ci puterea foloseşte banul public, plătit din taxele şi impozitele cetăţenilor români ca să impună cenzura, ca să pună botniţă tuturor acelora care nu sunt de acord cu guvernarea catastrofală a acestei struţo-cămile care nu se pricepe la nimic decât la a pune pumnul în gură opoziţiei şi la a folosi pârghiile de putere pentru a genera noi şi noi clienţi politico-electoral", a declarat Orban.

El susţine că în România nemulţumirea este în creştere.

"Rămâi aşa, cu impresia că nu mai e nimic de făcut în ţara asta, că ar trebui să ne predăm toţi şi că ar trebui să ne vedem fiecare de viaţa noastră, să îi lăsăm pe ei să conducă în continuare, că nu există nicio şansă. Este fals. În România nemulţumirea este în creştere. Românii percep foarte prost această guvernare, adică o percep aşa cum este. Este o guvernare jenantă, penibilă, care cuprinde oameni care în mod normal nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari, d'apoi să fie miniştri şi să gireze funcţii de o importanţă atât de mare în România. De la Daea până la Budăi, de la Virgil Popescu până la plagiatorul Bode, avem un spectacol sinistru al incompetenţei guvernamentale, al imposturii şi al incapacităţii de a găsi soluţii care să rezolve problemele de zi cu zi ale românilor", a mai precizat liderul Forţa Dreptei.

Orban a mai transmis că politicienii de drepta nu au voie să lase România aşa cum este acum din punct de vedere politic.

"Problema este că foarte mulţi români şi aici trebuie să fim oneşti, nu văd încă alternativă. Sigur PSD-ul vrea să le arate românilor alternativa care le convine lor. O alternativă şi mai nefrecventabilă şi mai nostalgic comunistă şi mai lipsită de democraţie, pe care o promovează zi de zi, dar care, în fapt, nu este o alternativă. Este o alternativă de laborator născută din coasta PSD, care are o unică misiune să dea, exact ca în anul 2000, un candidat de tur doi care să garanteze alegerea ca preşedinte a candidatului PSD. Noi nu avem voie să lăsăm România aşa cum arată astăzi din punct de vedere politic, cu PSD la putere şi cu o alternativă care e mai rea decât PSD. Există în România o majoritate tăcută. O majoritate care nu se manifestă, o majoritate de oameni cu bun simţ, cu bună creştere, oamenii cărora le place cartea, munca, legea şi Biblia, oameni care sunt morali, oameni care au făcut ceva în viaţa lor, oameni care îşi doresc cu totul şi cu totul altceva", a conchis Orban.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Tu vorbesti ? Ai tupeu?chiorul dr...!

    1. De ce ești jigodie ??

    Pangolionu' care macanea ca vaccinarea e singura solutie de intrare n "normalitate" striga hotii !

    O constiinta decenta s ar cerceta pe sine in adancimi si ar elimina mizeria interioara. Si ar pune in loc curatenie desavarsita. Vine vremea, si se apropie, cand TOTI isi vor afla sentinta definitiva. Pe unde vor mai scoate ei maioul ??? 

    Nici tu nu esti mai bun..

    Oala sparta rade de ciob

    Ar trebui sa stie Dnul.Orban ca toti Administratorii de bloc fac mai multa treaba decat ei, politruci fara pregatire , fara viziune , pusi pe inavutire, care iau bani cu sacul de la Stat si distrug tot ce ating.Administratorii cu bani putini , tin toate blocurile in stare de functionare si se lupta pentru cetateni ca sa traiasca omeneste.Comparatia facuta este jignitoare si ar trebui sa-si ceara scuze de la o categorie profesionala care munceste in locul celor de la Primarie , Consilii Judetene, destui si din partidul din care a facut parte si pe care i-a pus pe ochi frumosi in functii cu bani .Ne-am saturat de ei , doar incompetenti cu nasul pe sus.

    Tie chiar nu-ti este rusine sa afirmi asa ceva. Poate vrei sa mai conduci guvernul Romaniei, ca fratii Micula mai au nevoie de niste bani si tu ai obligatii mari fata de ei. Stii bine ca atunci cand ai fost numit prim-ministru, primul lucru pe care l-ai facut a fost sa le dai cateva sute de milioane de lei fratilor Micula, care castigasera un proces impotriva Statului Roman, desi pe rolul instantei de judecata se afla contestatia la executare facuta de Statul Roman, in cauza nefiind data vreo hotarare definitiva.

    Hai, sictir, d-le Mandolina! 

    1. înca nu este la puscarie orban

    ...

    La ce guvernare ai avut tu, mai bine ai putin bun simt si taci. Minciuni, promovarea oamenilor slab pregatiti si de moralitate indoielnica, masuri economice proaste, vaccin, t eroare, discriminare, afaceri dubioase, clanuri mafiote si politice, toate in guvernul Orban. Sik..ir!

    Si cred ca si d Ciuca a fost ministrul apararii in acel guvern . In ce priveste cheltuirea banului public, acest guvern e mai competent si eficient decat al lui ,in ciuda atacurilor vehemente . Guvernul Orban cu ministru de finante Catu au platit orbeste despagubiri arbitrale catre fratii Micula ,pentru faptul ca ,legislatia de aderare la EU a desfiintat acestora niste subventii preaderare pe care salajenii descurcareti le obtinusera in calitate de ...investitori straini ! Asa cum s a intimplat frecvent cu agentiile romanesti ,acest subiect nu a fost tratat corect in instantele straine ,guvernele succesive nu au trimis avocati sa sprijine p d v al Romaniei si s a ajuns la amplificarea datoriei plus penalitati ,acestea acordate de un tribunal arbitral . Ca sa asigure un pretext plauzibil ,fratii Micula au blocat conturile unor companii si ...Orban a aprobat plata scandaloasa . Zice ca nu a stiut ...dar sunt mai multe posibilitati ,in orice caz nu are dreptul moral sa acuze guvernul actual care incearca sa reduca deficitele ,sa imbunatateasca ratingul de tara etc ...Daca ramanea prim ministru ,probabil facea plati pentru firma care a detinut Rosia Montana ,a platit cantitati mult mai mari decat necesarul pe vaccinuri care au trebuit donate si distruse . Nu are caderea morala sa mai critice guvernul si sper ca nu vrea inapoi in PNL !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb