LUDOVIC ORBAN:  Cred că o să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere

D.I.
Politică / 6 noiembrie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunţă, reluând afirmaţiile făcute în şedinţa de Guvern, că a început deja să semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dând ca exemple deciziile de eliberare din funcţie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Năstase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului în rezervă Marian Tutilescu. "Cred că o să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere", a afirmat primul ministru.

Prezent, miercuri după-amiază, la preluarea mandatului de ministru al Finanţelor Publice de către Florin Cîţu, premierul Ludovic Orban a anunţat că a început să semneze decizii de eliberare din funcţii ale unor secretari de stat puşi de fosta guvernare.

"În privinţa secretarilor de stat de la nivelul ministerelor, pot să vă spun că am luat decizia să semnez decizii de eliberare pentru cei mai mulţi secretari de stat. Am şi început semnarea deciziilor: am găsit acolo nişte secretari de stat sau consilieri onorifici, băiatul domnului Adrian Năstase, băiatul domnului Buzatu care a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, mai era băiatul domnului Tutilescu, cadre de nădejde", a afirmat Ludovic Orban.

Acesta a precizat că doreşte să finalizeze cât mai repede "procedura de depesedizare", în primul rând la nivelul funcţiilor de demnitate publică.

"Sper să finalizez procedura de depesedizare în primul rând la nivelul funcţiilor de demnitate publică, ulterior vom avea grijă ca orice concurs care este organizat în orice minister şi în orice autoritate publică din România să se desfăşoare transparent, să se desfăşare după proceduri şi criterii foarte clare, astfel încât rezultatul să fie posibilitatea de a aduce cei mai buni oameni în funcţiile care sunt scoase la concurs" a spus primul ministru.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. schimba organigramele pe ministere , re-defineste posturile, da afara pe 80% din ei. re-angajeaza folosind firme de recruitari private. cistigi increderea oamenilor iar la alegerile viitoare vei avea suficient sa negociezi pentru prim-ministru a la long. succes

    1. firme private pentru posturi de stat....frate roman daca vreau sa dau spaga pentru un proiect imi e mult mai usor cind stiu pe ala de eu privat l-am pus in post public....orban a zis bine ce ne trebuie cel mai mult; TRANSPARENTA

      adica toate posturile vor avea o metoda la vedere si examenele la vedere nu pe cumetrii de partid de familie de interlopi de familie de romi sau mai stiu eu ce fel de familii care au capusat tot ce se cheama ban public  

    Cu alte cuvinte, Orban vrea sa dea afara copiii si amantele PSD ca sa isi aduca copiii si amantele PNL. Asta cu concursuri pe bune e un bullshit. Cine crede vrajeala lui LO, e luzar.

    1. si cine crede vrajeala ta ce e?

      Bou

      mai ramine sa vedem care spune ala este, deci baga si tu poza ta din face-buci sa ne dumirim

    Nu e febră, Ludovic, e doar prostie. Când nu știi ce să faci sau ce fac alții cu tine, le nimerești mai greu. Ai vrut și tu să fii la putere, nici nu ati intrat în birouri și ați început să vă plângeți. Dacă ați aflat și voi ce știa toată lumea că nu sunteți în stare de nimic, de ce ai mai vrut la putere?! L-ați mai încurcat și pe filosoful asta de la bursa, săracul el are mintea unui copil care crede in mod craciun :)

    Si daea a bagat la ministerul agriculturii severineni pesdisti, fiul generalului dumitrescu doru si altii...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb