LUDOVIC ORBAN: "Înlocuirea lui Cîţu cu Ciucă la şefia PNL arată ca o lovitură de stat dată de o huntă militară"

S.B.
Politică / 2 aprilie 2022

"Înlocuirea lui Cîţu cu Ciucă la şefia PNL arată ca o lovitură de stat dată de o huntă militară"

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că modul în care s-a făcut schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de lider al PNL arată ca o "lovitură de palat dată de o huntă militară", iar înlocuirea acestuia cu Nicolae Ciucă este "frecţie la un picior de lemn", informează Agerpres.

"Înlocuirea lui Cîţu cu Ciucă este o frecţie la un picior de lemn, iar modul în care arată structura de conducere a partidului cu Ciucă, Armata şi cu Bode, Miliţia, pe post de secretar general, arată că PNL a murit şi că s-a născut 'UM (unitatea militară, n.r.) - PNL'. PNL este în momentul de faţă prizonierul unui proiect nedemocratic, hapsân şi egoist al celui care şi-a bătut joc de români, Werner Klaus Iohannis, care pentru dorinţa lui de a nu se pensiona după ce-şi termină mandatul fără nicio realizare, a aruncat în aer scena politică, a distrus dreapta politică, perspectivele de dezvoltare a României, de modernizare şi reformare a statului, numai pentru a-şi asigura un aliat care să-i garanteze din 2024 că nu va rămâne şomer sau pensionar şi că mai poate să reprezinte ceva în viaţa politică", a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Acesta susţine că preşedintele Klaus Iohannis "a adus PSD la putere pentru că are de gând să formeze o alianţă la alegerile parlamentare şi prezidenţiale, cu candidat la preşedinţie din partea PSD şi candidat din partea PNL, la funcţia de premier a lui Iohannis.

Liderul Partidului Forţa Dreptei a mai afirmat că înlocuirea lui Florin Cîţu arată ca "o lovitură de palat, dată de o huntă militară": acesta era plecat în Statele Unite ale Americii să reprezinte România ca preşedinte al Senatului şi a avut întâlniri la nivel înalt, iar când s-a întors acasă "află că a fost mazilit din funcţie".

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei s-a aflat, sâmbătă, la Timişoara, unde a prezentat grupul de iniţativă, Biroul interimar, care va dezvolta organizaţia în judeţ, până acum având în jur de 500 de membri, în Timiş. El a spus că obiectivele pentru acest an

sunt să înscrie minimum 25.000 de membri la nivel naţional, construirea de organizaţii judeţene şi locale în minimum jumătate din localităţile României, în primul rând în municipii, oraşe şi comune importante din zone periurbane.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Succes. Sper sa nu moara politica liberala.Crezand acum doi ,trei ani ,ca in sfarsit exista un progres.al politici de dreapta.,dar a venit sasul din Sibiu,( si ce sa vezi ca am crezut in el) si- a distrus totul,pur si simplu a facut-o varza.In orce tara democratica nu pot exista progrese daca nu exista o forta politica de dreapta si una de stanga.La noi in Romania,la aceasta data nu exista nici una nici alta. De 33 de ani se fura se minte si se indatoreaza aceasta tara care in final o sa devina o colonie .

    Nu este asa. Nu este nicio lovitura de ... Insa, in conducerea tarii, la UE si mai ales in domeniul relatiilor internationale a le Romaniei au fost introdusi s-au infiltrat, au fost propulsati indeajuns de multi si multe personaje fara valoare, incompetenti si raufacatori, securisti, amante, secretare, fice inculte (si stiti desigur macar una) , nepoti si.. cu totii au facut rau Romaniei si au deteriorat buna apreciere pe care statele o aveau candva pentru Romania.

    Strainii din conducerea statelor, oameni de stat de mare valoare, mai ales americani s-au saturat sa relationeze cu oameni "de stat" romani, inculti, incompetenti, nepotriviti si nepregatiti pentru functiile ce le-au fost incredintate. Si au fost si oarecare declaratii candva in acest sens.  

    Armata a fost prima institutie a Romaniei care s-a adaptat conditiilor vestice in toate privintele. Armata Romaniei, personalul ei, a avut mereu in acesti ani legaturi apropiate cu armatele statelor NATO. Si mereu colaborarea a fost bine apreciata.  

    Si atunci ce este mai bine pentru PNL si chiar pentru Romania? Oare sunt mai buni pe acolo, pe la conducere oamenii cu probleme penale, cu un trecut neclar, necinstiti impinsi in sus de securisti, servicii sau de interlopi, inculti si nepregatiti, dar care nu au fost militari.  

    Domnule, sunt si in armata, au fost si vor fi, ca in toata societatea romaneasca oameni mai modesti. Dar dupa cum se vede acum, cand in jurul Romaniei ard tari, avem si am avut Generali pregatiti, adevarate varfuri nu numai in domneniul militar ci si in cultura stiinta, oameni valorosi cu viziune politico-militara de actualitate .  

    Domnule, se vede ca, fata de aducerea in viata politica a unora din randul acestor oameni aveti o oarecare retinere. Si da, puteti spune ca este ceva nepotrivit . 

    Insa ceva nu puteti si nu se poate spune despre Armata. Despre Armata Romaniei nu se poate spune ca a fost o armata de securisti. Ca militarii Romaniei au fost securisti. Asa ca, despre fiecare militar care a ajuns om politic nu putem suspiciona, crede, spune ca a fost securist sau omul serviciilor, turnator sau cartita cuiva sau spionul Rusilor. Si despre Armata Romaniei, despre personalul ei nu se poate spune ca nu sunt patrioti si ca nu-si iubesc TARA.  

    Nu uitati Domnule, multi oameni "politici" in randul carora v-ati vanturat pana acum, pe la partide, vedem ca aveau destule probleme trecute cu vederea.  

    Nu uitati cati dintre voi l-ai sprijinit si... pe Petrov. Dar parca odata erati si amici? 

    Asa ca nu este domnule nicio lovitura.Stati linistit.  

    Acum, cand pericolul unei catastrofe se intrevede, sunt schimbate doar nulitatile si oamenii valorosi de care are nevoi e tara mintenas, sunt pusi unde le este locul. Si asa ar trebuii sa fie cam peste tot. Ca iar o sa fim "nepregatiti" ca in primul si in al 2 -lea si.. 

    1. Toată țara se îneacă în incompetență și mediocritate, mai puțin armata și Ciucă al nostru? Vise nene. Fantezii. Pe cine încerci să minți?

      las-o jos ca macane...armata romana are sectie de securisti..militari inca de pe vremea impuscatului. o sleata de mancatori de bani pe spatele privatilor cu iesire la pensie la o varsta "inaintata" si burta considerabila pana la implinirea varstei de 40 ani.

      Mai mult respect am pt un maturator de strada decat pentru militie si armata. 

    Dacă și lui Orban i se pare ca întâlnirea din SUA a lui Catu - Președinte al Senatului Ro cu un biet consilier american este de nivel înalt :)), de ce sa ne mai miram ca suntem priviți ca o colonie?

    Mentalitate de slugi și pupindosisti a acestor nevertebrate politice, de toate culorile. 

    Politica basesciana a relatiilor cu Marele Licurici:) continua, ba chiar ia avânt :))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb