LUDOVIC ORBAN: "La Congresul PNL delegaţii sunt îndemnaţi să facă poză cu buletinul de vot"

G.B
Politică / 11 septembrie 2021

"La Congresul PNL delegaţii sunt îndemnaţi să facă poză cu buletinul de vot"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, la prezentarea moţiunii sale de candidatură la preşedinţia partidului, în faţa Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, că, deşi votul la Congres este secret, într-o serie de organizaţii judeţene se încearcă să li se impună delegaţilor cu cine să voteze şi să fie verificaţi dacă respectă indicaţiile, potrivit Agerpres.

"Nu se poate da mandat imperativ niciunui delegat care participă la Congres, chiar dacă se încearcă în Colegiul director judeţean să se dea un mandat imperativ. Aşa ceva nu există şi este interzis de statut. Instituţia votului secret este o instituţie fundamentală a democraţiei şi oricine încearcă să violeze secretul votului încalcă democraţia. Hai să nu facem pe naivii. Ştim foarte bine că sunt filiale unde, înainte de a fi introduşi în delegaţie, candidaţii sunt chestionaţi dacă votează cu Cîţu sau nu, iar dacă spun că nu votează cu Cîţu, şansa lor de a intra în delegaţie este foarte mică. Chiar şi dacă spun că votează cu Cîţu sunt întrebaţi dacă acceptă să-şi fotografieze votul. Acum au inventat şi o altă şmecherie, nu mai merge, că pe WhatsApp se poate distribui un vot cu Cîţu încercuit şi au inventat şmecheria - care deja a şi fost aplicată la un sector al Bucureştiului şi văd că se generalizează - (...) fotografie cu buletinul de vot şi cu buletinul tău, ca să se vadă că tu eşti cel care a votat şi că nu este o fotografie pe WhatsApp", a afirmat Ludovic Orban.

Orban i-a salutat pe primarul Emil Boc şi pe preşedintele Consiliului Judeţean.

"Sigur că îl salut şi pe domnul primar Emil Boc, sigur că îl salut şi pe domnul primar de Turda, sigur că îl salut şi pe domnul primar de Câmpia Turzii, sigur că îl salut şi pe domnul primar de Gherla şi pe domnul primar de Dej, pe toţi ceilalţi primari ai PNL. Evident, prin intermediul camerelor, în cazul în care se uită pe Facebook la această prezentare a moţiunii. Le mulţumesc şi îi asigur că după ce voi câştiga în 25 septembrie oricând vor dori să vorbească cu mine le voi răspunde la telefon şi dacă vor avea nevoie să se întâlnească cu mine, îi voi primi întotdeauna cu celeritate. Aşa cum am făcut toată viaţa mea. (...) L-am uitat pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Alin Tişe, pe care îl salut şi pe el", a spus preşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. in general trebuie desfiintate alegerile de orice fel . smecherii de la butoane s-au obraznicit in asa hal , incat orice ai vota , iese cum vor ei . daca nu le fraudeaza direct , te forteaza sa votezi cum vor . bani si timp cheltuiti aiurea .

    Orbane, ce sa ceri de la niste PRAMATII ca Citu, Florin Roman, Emil Boc si Raluca Turcan...Eu nu pricep de ce ii sprijina Iohannis pe ei si nu pe tine care l-ai ajutat sa devina presedinte?

    1. Pentru ca Iohannis are nevoie de o sluga (noul Boc) prin care sa conduca guvernul si l-a gasit in persoana Catului

    Esti prea indulgent Orbane. Eu in locul tau daca as castiga alegerile in partid nu m-as uita la #Echipacastigatoare nici cu spatele.

    Iohannis te-a tradat.

    Un lucru este clar : liberalii n-au nici oameni bine pregătiți, nici oameni de caracter! Deșert. Acum au aparut în toată putreziciunea și micimea lor ! Ar trebui să dispară de pe scena politicii prin fuziunea cu PSD !

    1. au si liberalii , au si socialistii , toate partidele au oameni pregatiti , dar sistemul condus de securitate nu lasa sa acceada la varful politicii , decat oameni santajabili si vulnerabili pentru a fi condusi cum vrea sistemul . este prea evident . cum poti sa crezi ca Romania nu are mai mult decat bulai , chichirau , barna , ciolos , orban , ciolacu ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb