LUDOVIC ORBAN, LA CRAIOVA:  "Putem câştiga alegerile prezidenţiale în toate judeţele din Oltenia"

I.A.
Politică / 21 septembrie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest Oltenia, că liberalii pot câştiga alegerile în toate judeţele din Oltenia, spunându-le membrilor de partid că acest lucru stă în puterea muncii fiecăruia, informează Agerpres.

"Aşa cum, acum 4-5 luni de zile, în afară de preşedintele Klaus Iohannis şi de o mână de liberali, aproape nimeni nu credea în victoria Partidului Naţional Liberal şi astăzi vă spun: putem câştiga alegerile prezidenţiale în toate judeţele din Oltenia. Vâlcea a dat tonul victoriei la europarlamentare, câştigând cu peste 30% şi îi felicit. Am încredere în Olt, în Dolj, în Mehedinţi şi în Gorj. Aveţi capacitatea de a câştiga alegerile, stă doar în puterea muncii fiecăruia dintre noi şi în capacitatea de a spune adevărul despre ceea ce vrem să facem bun pentru România, preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal", a declarat Orban.

Liderul PNL a arătat că Oltenia l-a dat pe Ion Gheorghe Duca, fost prim-ministru al României, iar acum este din nou momentul să dea partidului personalităţi de nivel naţional.

"Din Oltenia, Partidul Naţional Liberal a dat o personalitate enormă, care nu făcea partea din familia Brătianu şi care prin munca lui a reuşit să devină prim-ministrul României, un om renumit pentru modestie, pentru hărnicie şi pentru devotamentul faţă de interesul cetăţenilor. Evident, este vorba de Ion Gheorghe Duca. Este momentul ca, din nou, Oltenia, prin Partidul Naţional Liberal, să ridice astfel de personalităţi la nivel naţional, care să pună umărul la creşterea României, care să pună umărul la o Românie puternică, dezvoltată, apreciată în lume", a spus Orban.

El le-a transmis liberalilor că a sosit momentul ca PNL să câştige în Oltenia.

"Pe cine a dat PSD până astăzi din Oltenia? Pe Nicolicea din Mehedinţi, chiar dacă şi-a căutat azil politic, acum în Buzău, pe Olguţa şi pe Manda, nişte reprezentanţi care, practic, nu sunt cu adevărat reprezentanţii Olteniei. Pe Duicu, tot de la Mehedinţi, pe Fifor, pe Vâlcov şi lunga listă a otrepelor care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor şi nenorocirilor pe care le-au adus pentru Oltenia este nelimitată. Din acest motiv, vă spun: este momentul ca Partidul Naţional Liberal să câştige în Oltenia", a arătat Orban.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. JALNICA SLUGA, NEFERICITA PĂPUȘĂ GONFLABILA (...) pentru ca nu vrei sa muncești te prostitueze te întreabă o tara întreaga unde îți este CARTEA TA DE MUNCA ȘI CIT AI PLĂTIT LA BUGETUL DE STAT PENTRU PENSIE ȘI ASIGURARE DOAR PENTRU TINE. ȘTII BINE ȘI ÎȚI ADUCEM AMINTE CA TE FACI CA AI UITAT VOI DIAVOLILOR, ANTIROMANILOR((...), INSOLVENT UL GAUOZARUL RAREȘ BOGDAN, RETARDAT UL CIOLOȘ, O(...)FRAGERISTA VĂDUVĂ NEAGRA KOVESI) ați câștigat alegerile EURO PARLAMENTARE cu ajutorul SOFTURILOR DE LA S. T. S. Fără aceasta FRAUDA nici DRACUL sa va ea în veci nu va vota.

    Indiscutabil,Craiova,Doljul și...Oltenia,au dat țării mari personalități istorice,inclusiv liberale,de la Brătianu (Pia,mama lui Ionel,era olteancă),la Gh.Tatarascu și DOCTORUL CONSTANTIN ANGELESCU.De care probabil dl.Ludovic Orban n-a auzit,oricum le poartă o declarată ură personala.Pentru corecta informare a cititorilor,facem precizarea că noul idol,I.G.Duca,este oltean așa cum Burebista ar fi fost chinez daca,bineînțeles și-ar fi cumpărat o casă la ...Sanhai...I.G.Duca(1879-1933 )s-a născut la București,mama era Ghica,iar tatăl moldovean.In 1910 și,-a cumpărat"reședința de la țară",respectiv Cula de la Măldărești,Vâlcea.Care nu e ,în nici un caz, Craiova......Gravă și rușinoasă confuzie,nu numai geografică....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb