Ludovic Orban: "Pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare Forţa Dreptei va continua bătălia cu PSD"

F.D.
Politică / 25 iunie

Ludovic Orban: "Pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare Forţa Dreptei va continua bătălia cu PSD"

Forţa Dreptei va continuă ''bătălia cu PSD'' şi se va bate pentru ca alegerile prezidenţiale să nu fie câştigate de către un candidat PSD, a declarat, marţi, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, relatează Agerpres.

"În ceea ce priveşte strategia pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, Forţa Dreptei este un partid liberal, un partid de centru-dreapta, un partid care continuă bătălia cu PSD şi care se va bate cu toată forţa pentru a împiedica câştigarea alegerilor prezidenţiale de către un candidat PSD. Se va bate în continuare cu toate armele legale, constituţionale şi politice pentru a asigura reuşita unui candidat democrat, unui candidat de centru-dreapta, unui candidat care să ducă România într-o direcţie corectă", a precizat Orban.

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Dreptei a mandatat o echipă de negociere condusă de Ludovic Orban care să poarte discuţii cu formaţiunile politice de centru-dreapta, în primul rând cu PMP, dar şi cu altele, în încercarea de a împiedica continuarea unei guvernări PSD.

"Vom purta discuţii şi cu alte formaţiuni din bazinul de centru-dreapta pentru a încerca să degajăm o formulă în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi a alegerilor parlamentare, care să ne ofere şansa unei reprezentări cât mai bune a Forţa Dreptei şi, în general, a formaţiunilor politice din bazinul de centru-dreapta, pentru a împiedica continuarea unei guvernări de către PSD", a mai declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă va negocia şi cu Partidul Naţional Liberal, liderul Forţa Dreptei a afirmat: "Dacă sunt dispuşi să rupă coaliţia cu PSD. În mod evident, putem începe discuţii chiar şi cu PNL".

Ludovic Orban a explicat că parlamentarii Forţa Dreptei au fost mandataţi să poarte discuţii pentru a iniţia o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, având în vedere că există neînţelegeri serioase în coaliţie.

"Dacă în afara formaţiunilor politice de opoziţie, PNL vrea cu adevărat să se desprindă de PSD, poate participa la susţinerea şi votarea unei moţiuni de cenzură care să ducă la căderea Guvernului Ciolacu", a afirmat Orban.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. « Les jeux sont faits, rien ne va plus !Nu mai exista Forta Dreptei .Probabil nici USR nu va mai prinde intrarea in Parlamenrt ca si UDMR dealtfel .

    1. Nu stiu altii, dar UDMR sigur prinde.

    nici o forta dreptei. usr separat.

    Să vină altul! E simplu!

    Până la alegerile pentru președinte nu se știu încă primarii. Poate nu președintele partidului dar măcar fostul ministru al dialogului să zică câte ceva. Despre Costinești dacă despre București e prea greu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb