LUDOVIC ORBAN: ''Port o răspundere foarte mare pentru destinul PNL''

G.U.
Politică / 27 august 2021

''Port o răspundere foarte mare pentru destinul PNL''

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, în şedinţa Comitetului Director al organizaţiei Vaslui, că se consideră capabil să conducă în continuare partidul, afirmând că "poartă o răspundere foarte mare pentru destinul PNL", informează Agerpres.

Orban le-a transmis liberalilor vasluieni că nu a luat uşor decizia de a mai candida pentru un mandat în fruntea partidului.

"După aproape o lună de examen interior, am luat decizia să candidez pentru un nou mandat. Am luat această decizie pentru că, hai să fim cinstiţi, toată viaţa mea matură mi-am dedicat-o PNL. Din 1990, promovez ideile liberale, pentru a convinge oamenii că ideile liberale sunt singurele care pot să asigure drumul corect pentru ţara asta şi, până la urmă, o şansă pentru fiecare dintre cetăţeni. Port o răspundere foarte mare pentru destinul PNL. M-am hotărât să candidez pentru că am convingerea interioară că am capacitatea de a conduce în continuare PNL spre o evoluţie pozitivă, spre o guvernare performantă şi mai ales am puterea, ştiinţa şi energia de a pregăti PNL pentru un an crucial, care va fi anul 2024. (...) De 30 de ani sunt implicat în viaţa politică şi chiar dacă unii zic că nu mai am benzină, eu le spun că am o energie pe care poate nici unii de 30-40 de ani nu o au", a menţionat Orban.

Preşedintele PNL şi-a prezentat, astăzi, Moţiunea "Forţa Dreptei" în şedinţa Comitetului Director Judeţean Vaslui, care a avut loc la sediul partidului din municipiul Huşi.

Ludovic Orban a afirmat că îl consideră pe preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, care a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul pe care l-a condus, "camaradul" său, cu care a trecut împreună peste încercări la care nu şi-ar fi imaginat vreodată că trebuie să vină cu soluţii.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, reales în funcţie în luna iunie, şi-a anunţat anterior sprijinul pentru Florin Cîţu la Congresul PNL de pe 25 septembrie.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mai degraba, pt destinul sticlelor de bautura scumpe din barul PNL-ului! Ai grija, Sica, caci toate vor ajunge dupa 25 septembrie in posesia lui Cuţulica, ca sa continue ceea ce l-a facut "celebru" in urma cu 20 de ani!

    Dar cand i-ai adus in PNL pe hotii lui Basescu, cand l-ai adus in PNL pe plavanul securistilor, nu ai avut " o foarte mare raspundere" ? Uite ca acum ei or sa te dea jos in mod sigur. Sa-ti gasesti si tu un loc de munca bine platit, undeva pe la BNR, sau ale ..NR-uri, cat mai poti.

    incep sa inteleg care e ""treaba interna " ïnside job"" care pare mai mult ""blow"" decat ""inside "" citind pe wikipedia.ro:

    ""Ludovic Orban este o personalitate oarecum controversată, cunoscută pentru declarațiile sale provocatoare. Un critic înverșunat al fostului președinte Traian Băsescu, l-a numit „imbecil” pentru afirmațiile sale privind atitudinea „imbecilă” a unui ministru din Guvernul Tăriceanu în timpul inundațiilor din vara lui 2008. Cu altă ocazie, Orban l-a comparat pe Băsescu cu Sauron, stăpânul Ținutului întunericului din filmul Stăpânul inelelor.] De asemenea, el a criticat Guvernul Boc, care în 2009 era compus din PDL-ul apropiat de Băsescu și PSD, referindu-se la liderul de atunci al partidului din urmă, Mircea Geoană, ca „stewardul” lui Băsescu. În martie 2006, prezent la conferința Organizației Județene Alba a Femeilor Liberale, Orban a fost acuzat de sexism pentru declarația „Nu trebuie să treceți prin patul niciunui șef dacă vreți să ajungeți în funcții publice importante”, dând exemple pe Raluca Turcan, Mioara Mantale și Elena Udrea."

    nu e de mirare ca are eneria unuia de 30-40 de ani si benzina in instalatie ca a stiut sa-si faca patul in fiecare dimineata si nu l-a rupt sau nu ""s-a rupt"" dupa simpatii si stie diferenta si prioritizarea lui "ce trebuie " cand altii sunt in dilema si aleg "ce-ti place"". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb