LUDOVIC ORBAN: ''Problemele ROMATSA nu se rezolvă cu pâre nejustificate''

G.U.
Politică / 10 iulie 2020

Sursă foto: Gov.ro

Sursă foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat, astăzi, la Tulcea, că problemele din ROMATSA nu se rezolvă prin "pârele nejustificate" ale liderilor de sindicat, răspunzând astfel Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) care a susţinut că noul şef al Direcţiei Regionale Bucureşti este fost manager de salon de înfrumuseţare şi şef de service auto, transmite Agerpres.

Orban i-a acuzat pe liderii ATSR de subiectivism şi a amintit că şeful Direcţiei Regionale Bucureşti, Florentin Ulmeanu, lucrează de cel puţin opt ani în ROMATSA şi că a avut şi funcţii de conducere.

"Să prezinţi numai o parte a activităţii unui om, fără să aminteşti faptul că domnul respectiv lucrează de cel puţin opt ani în ROMATSA, arată un subiectivism pe care nu l-am văzut până acum la liderii de sindicat. Când a fost nevoie de oameni serioşi, ei au ştiut la cine să apeleze atunci când erau pe punctul de a rămâne fără licenţa de operare. Noi am rezolvat imediat speţa cu fraţii Micula, făcând ceea ce trebuia să facă statul român şi un Guvern normal la cap de opt ani de zile", a afirmat premierul.

El şi-a exprimat încrederea în deciziile manageriale ale directorului ROMATSA, Valentin Cimpuieru, susţinând că acesta este un specialist.

"Problemele ROMATSA nu se rezolvă prin astfel de pâre nejustificate ale liderului de sindicat, ci prin decizii manageriale extrem de serioase care, în criza care a fost provocată de criza din domeniul transportul aerian, trebuie să ofere soluţii pentru a susţine activitatea ROMATSA", a mai spus premierul Ludovic Orban.

Şeful Guvernului a fost astăzi într-o vizită de lucru la Tulcea şi a inspectat şantierul de la podul peste Dunăre, portul Isaccea şi şantierul naval din municipiul Tulcea. În timpul vizitei, Orban a fost însoţit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Tu mai bine răspunde la obiecțiile absolut întemeiate. Și nu mai te lega de subiectivismul (închipuit sau real) al celor care vin cu obiecțiile.

    Cât vă mai suportă pământul ăsta leprelor? 

    mister Orban este de toata jena tot ce spui si faci

    multa lume incepe sa-si puna intrebarea daca realizezi tot ce ti se intampla!!! 

    1. Onor presa română, manevrată puternic din afară a facut din SICĂ MANDOLINĂ prim ministru ! S=a cumpărat la greu ,prin tot felul de tranzacții , zeci si zeci de parlamentari, care mai de care mai sprîncenat. PNL - partid serios ? PNL egal USL !

    asa este orban se rezolva doar cand ne parati voi la bruxel ,acum ca sunteti voi in cauza ... a uitasem dintr o data nu mai avem coruptii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb