Ludovic Orban respinge ideea retragerii PNL de la guverare

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 11 februarie 2008

Ludovic Orban respinge ideea retragerii PNL de la guverare

Orban a anunţat că susţine restructurarea guvernamentală mai amplă, care să o includă pe Norica Nicolai la Ministerul Justiţiei, şi a afirmat că, din punctul său de vedere, nu se pune problemea trecerii PNL în opoziţie întrucât România are nevoie de stabilitate politică. "În actualul context politic, părăsirea guvernului poate determina o criză politică profundă, poate genera o stare de instabilitate şi, practic, poate să genereze în plan economic şi social mişcări care ar afecta negativ evoluţia României", a declarat Ludovic Orban.

Orban a respins varianta colegului său de partid, vicepreşedintele Crin Antonescu, care a spus că va propune Biroului Politic Central să analizeze oportunitatea retragerii liberalilor de la Palatul Victoria deoarece partidul a ajuns în imposibilitatea de a mai guverna, în condiţiile în care jumătate din membrii Cabinetului Tăriceanu sunt în vizorul DNA. "Aş analiza în cadrul conducerii partidului această variantă. Noi nu mai putem guverna. Jumătate din Executiv este la DNA, nu putem să ne punem miniştrii în funcţie", a declarat Crin Antonescu, citat de România Liberă.

Orban a vorbit din nou despre pericolul alunecării către un regim autoritar al lui Băsescu şi a comentat şi declaraţiile recente ale preşedintelui referitoare la clasa politică. Liderul PNL a susţinut că dacă mergi pe stradă şi cineva aruncă cu noroi în tine nu poţi fi vinovat de faptul că eşti murdar de noroi din cap până în picioare.

Ministrul Transporturilor a mai susţinut că nu se poate spune că jumătate din membrii Cabinetului sunt în vizorul DNA şi le-a luat apărarea acestora, sugerând că sunt victimele unei hărţuieli politice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb