Ludovic Orban spune că sunt voci în şedinţa PNL care cer excluderea sa din partid

S.B.
Politică / 1 noiembrie 2021

Ludovic Orban spune că sunt voci în şedinţa PNL care cer excluderea sa din partid

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la Digi24, că sunt voci în partid care cer excluderea sa din partid. El a arătat că nu vrea să părăsească partidul, dar că ar putea lua în calcul acest lucru şi a confirmat că viitoarea formaţiune s-ar putea numi Forţa Liberală sau Forţa Naţională, informează news.ro.

"Sunt voci care cer excluderea mea, la şedinţă, au fost vreo doi care au cerut. Asta e soluţia, să îl dăm afară pe Orban? Dar că ai dus ţara în criză, că ai lăsat ţara fără apărare în faţa pandemiei (...) asta contează mai puţin", a arătat Orban.

El a precizat că nu îşi doreşte să plece din partid. "Eu nu vreau să plec, eu mi-am petrecut 31 de ani în mişcarea liberală. Problema e că nu mai pot fi părtaş la ceea ce se întâmplă şi la deciziile acestei conduceri rupte de realitate", a afirmat el.

Orban a arătat că se gândeşte la "o nouă construcţie politică".

"Este posbil să construiesc o nouă forţă politică, Forţa liberală, Forţa naţională.. numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Le cer colegilor mei să se trezească din starea asta de tulburare, de ruperea asta tptală de realitate, sigur, şansele sunt mici", a spus Orban, precizând că decizia va fi luată în câteva săptămâni.

Surse din PNL au precizat pentru News.ro că în Biroul Executiv Naţional s-a cerut, pe mai multe voci, excluderea din partid a lui Ludovic Orban şi a celor apropiaţi fostului lider PNL, care au atacat actuala conducere liberală.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Tataie tu esti cel care ai cultivat prietenie cu PSD. Te intalneai pe ascuns si pe fata va dadeati dusmani. Toti prostii, leprele, imbeciliisi penalii au inflorit in PNL in mandatului tau. Tu i-ai promovat si ai vrut sa faci un partid de retardati slugarnici. Ia-ti vopseaua de par si du-te unde vrei. Nu stii sa pierzi. Cum a luat acum Catu partidul la fel l-ai luat si tu acum 3 ani. Exact la fel si cu acelesi mijloace. PNL merita sa scada sub 5% dar nici tu nu meriti mai mult. Pe tine nu te voteza nici neamurile. Jet!

    1. "Cine este generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare minut, fiecare picătură de energie și fiecare strop de sudoare? Sala: Plăvanis!!! Cineeeeee tace și face? Sala: Plăvanis"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb