LUDOVIC ORBAN: "Vom solicita revocarea Avocatului Poporului"

G.B
Politică / 15 iunie 2021

"Vom solicita revocarea Avocatului Poporului"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat astăzi că, în urma respingerii rapoartelor de activitate ale Avocatului Poporului pe ultimii trei ani, se va cere revocarea Renatei Weber de la conducerea acestei instituţii, potrivit Agerpres.

"Parlamentul României a respins astăzi raportul Consiliului Naţional al Audiovizualului. Consecinţa este încetarea mandatului preşedintelui CNA, ca urmare a respingerii raportului. Tot astăzi, Parlamentul, în cadrul şedinţei Camerelor reunite a decis să voteze raportul formulat de Comisiile juridice ale celor două Camere cu privire la raportul Avocatului Poporului pe anul 2018, pe anul 2019 şi pe anul 2020. De asemenea, Parlamentul a adoptat practic raportul Comisiilor juridice cu majoritatea necesară, conform Regulamentului şedinţelor comune. Ca urmare, a acestui vot noi vom solicita revocarea Avocatului Poporului", a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că numele persoanei care va fi propusă să conducă Avocatul Poporului va fi făcut public după ce se vor finaliza procedurile de revocare.

"Mâine dimineaţă, am decis, împreună cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, să convocăm Birourile permanente reunite pentru a stabili o reuniune de plen. La această reuniune de plen, dacă sunt îndeplinite condiţiile procedurale, vom dezbate şi cererea de revocare a Avocatului Poporului. De asemenea, va trebui să găsim şi o soluţie în urma situaţiei create la CNA", a menţionat Ludovic Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că e posibil ca şedinţa de plen comun să aibă loc mâine, în jurul orei 13:30.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Asa au facut si nazistii, au schimbat/eliminat tot ce era altfel decat vroiau ei. Astia au 'triaba' cu CCR, AP, opozitie, TVR/radio, CNA

    1. Super.

      Maieste putin si-l schimba si pe Putin.Seful tau 

    si mai departe ce o sa faceti , o sa revocati si poporul roman ?

    1. Noi suntem revocati de mult ,ai vazut pe cineva sa protesteze

      Pentru cine sa protestam? Pentru astia schimbati care-l pupau in c..r pe Dragnea. Nu vedeau niciun abuz atunci. Acu' vad numai abuzuri. Oportunisti platiti foaarte bine.

      Te vor hali sobolanii din S1 si o vei baga tot cu dracnia.

      Ce abuz a facut Dragnea,da un exemplu,dar nu inchipuirea voastra sau ce vi se dicteaza de la partid,lasati minciuna si manipularea ca lumea sa convins ca voi sunteti de 10 ori mai rai ca Dragnea,voi pe cine pupati in c..r sau aveti mai multi stapani

    PSD a făcut la fel si mult mai dur ! Iar dacă judecați drept TVR a făcut toate jocurile murdare posibile ! Iar Avocatul Poporului numai al Poporului nu a fost !

    1. Corect!

    Fomistii liberali au ocupat toate posturile publice, inclusiv la scoli generale. Cum sa manance sub domnia lui Sica Mandolina gura altei specii decat cea liberala? Ce sa mai imparta Sica de cand Catu l-a lasat orfan?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb