MĂDĂLINA DOBROVOLSCHI, DESPRE SITUAŢIA LUI DRAGNEA: "Preşedintele işi doreşte o justiţie puternică şi independentă"

A.C.
Politică / 14 noiembrie 2017

Mădălina Dobrovolschi (Sursa foto: Facebook)

Mădălina Dobrovolschi (Sursa foto: Facebook)

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a făcut o declaraţie de presă astăzi, în care a prezentat programul acestuia de săptămâna trecută, dar a refuzat orice comentariu despre noul dosar al lui Liviu Dragnea.

Intrebată dacă preşedintele îşi menţine declaraţiile din trecut, când îi ceruse demisia lui Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, Dobrovolschi a spus că "preşedintele îşi doreşte o justiţie puternică şi independenţa", adăugând că "beneficiarul unei asemenea justitiei e sociatatea

Potrivit declaraţiilor acesteia, agenda preşedintelui este: "Vineri, 17 noiembrie, preşedintele va participa la Summitul european din Goteborg pe tema solidarităţii sociale. Formatul include o sesiune plenară, apoi trei sesiuni tematice în paralel. Preşedintele Iohannis va avea o intervenţie pe tematica Accesul pe piaţa forţei de muncă. Miercuri, 22 noiembrie, preşedintele va merge la Ploieşti, la o dezbatere intitulată "Oraşele României, 100 de ani de la Unire", organizată de Primăria Ploieşti. Vineri, 24 noiembrie, preşedintele se va afla la Bruxelles, la al 5-lea Summit al Parteneriatului Estic. Va urmări să confirme progresele acţiunilor de la Summitul din 2015".

"Nu as face precizari", a răspuns Dobrovolschi, întrebată dacă a fost o discuţie telefonică între preşedinte şi Dragnea.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a precizat, referitor la acuzaţiile aduse lui Iohannis de către Dragnea, că în ţara noastră "nu există un stat paralel" şi că e "o formulare a celor care au probleme cu justiţia".

De asemenea, întrebată despre lucrurile pe care le mai poate face Klaus Iohannis faţă de modificările Codului Fiscal, Mădălina Dobrovolschi a menţionat că nu are ce să mai comenteze deoarece preşedintele a avut "o expunere amplă şi a avertizat că astfel de politici pot avea efecte negative".

Referitor la moţiunea de cenzură anunţată de PNL, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis a subliniat că acesta îşi doreşte "un climat de stabilitate", specificând că luptele politice "işi au locul în altă parte".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb