Mădălina Rândaşu a fost numită Preşedinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare şi PR al SCEB

A.P.
Comunicate de presă / 15 iulie 2020

Mădălina Rândaşu

Mădălina Rândaşu

Mădălinei Rândaşu, expert în comunicare strategică şi susţinător al leadership-ului feminin, a fost numită Preşedinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare şi PR, scrie un comunicat de presă SCEB.

Mădălina Rândaşu are o experienţă de peste 20 de ani în comunicare şi colaborează cu top level executives şi antreprenori, ajutându-i să comunice eficient. Ea lucrează împreună cu clienţii săi autorităţi publice, antreprenori, manageri şi consultanţi la atingerea obiectivelor de dezvoltare prin comunicare integrată. A îndeplinit funcţia de Project Management în aproape 20 de proiecte de dezvoltare economică şi de infrastructură finanţate de IFI în Europa Centrală şi de Est, dar şi în programe şi iniţiative corporative globale.

Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB., a declarat: "În numele meu şi a întregii comunităţi SCEB, îi urez un călduros "Bine ai venit!" Mădălinei. Mă bucur foarte mult să avem alături de noi o persoană cu expertiza şi realizările sale profesionale şi sunt convins întreaga sa contribuţie va fi extrem de valoroasă pentru comunitatea internaţională de afaceri a SCEB."

În timpul mandatului său de Preşedinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare şi PR, ea vrea să promoveze şi să susţină profesioniştii şi antreprenorii membri ai SCEB în activitatea lor pentru crearea unui mediu de afaceri de care toată echipa să fie mândră. Mădălina Rândaşu va sprijini comunitatea SCEB în procesul său de dezvoltare la nivel naţional şi internaţional şi va contribui la consolidarea consiliului pe care îl conduce.

Mădălina Rândaşu a mai spus, la primirea numirii oficiale: " Propunerea de colaborare cu SCEB reprezintă o confirmare care mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Am acceptat să mă implic şi să susţin organizaţia în atingerea obiectivelor sale de dezvoltare contribuind prin expertiza mea de marketing internaţional şi de comunicare strategică acumulată în cei peste 20 de ani de experienţă profesională în Europa şi în SUA."

În calitate de antreprenor Mădălina Rândaşu este Managing Partner al L.E.A.D. Agent, o companie de consultanţă care susţine autorităţile publice şi companiile în efortul lor de a-şi îmbunătăţi performanţa în afaceri prin planificare strategică, dezvoltare de proiecte şi comunicare integrată. Anterior a lucrat peste 15 ani într-o corporaţie care numără printre realizări refacerea complexului World Trade Center, SUA, stadionul Arena Naţională, România, Dragon Bridge din Vietnam sau metroul din Riyadh. De asemenea, Mădălina este membru fondator al Institutului Les Brown din România şi al Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Comunicare Publică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb