Magazin cu specialităţi din Transilvania, deschis în Nordul Capitalei

A.P.
Miscellanea / 23 noiembrie 2020

Magazin cu specialităţi din Transilvania, deschis în Nordul Capitalei

Proprietarii hotelului Balvanyos Resort din judeţul Covasna, Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, au deschis de curând un magazin cu specialităţi de la mici producători din Transilvania, potrivit unui comunicat de presă.

Investiţia totală în magazinul situat în nordul Capitalei s-a ridicat la peste 50.000 euro. Amenajarea a fost făcută folosind influenţe tradiţionale şi elemente de design din zona Transilvaniei. Magazinul include şi o zonă generoasă dedicată degustărilor de vin precum şi un showroom de mobilier realizat de designeri din Transilvania.

Clienţii au la dispoziţie o varietate mare de produse realizate în România, precum pâine cu cartofi bătută de coajă din Covasna, brânzeturi din Transilvania, mezeluri şi carne fără conservanţi, dulciuri artizanale şi multe alte bunătăţi. Amprenta producătorilor locali este evidentă şi în design-ul magazinului, care este decorat cu abajururi din răchită lucrate manual în Covasna, precum şi mobilier realizat la comandă tot în România.

Magazinul include produse organice, artizanale, care nu conţin conservanţi. Cele mai căutate produse sunt pâinea cu cartofi adusă din secuime, jumările şi produsele semi-preparate din carne.

Preţurile sunt similare cu cele întâlnite la băcăniile din Transilvania: o pâine cu cartofi de 500 grame costă 4 lei, o paine de 800 grame costa 7 lei iar o porţie de 240 grame de jumări costă 20 de lei.

Lorand Szarvadi, fostul proprietar al reţelei de magazine de electronice şi electrocasnice Domo a declarat:

"Acest magazin este modul nostru de a susţine micii producători din Transilvania în această perioadă extrem de dificilă. Majoritatea furnizorilor noştri sunt afaceri de familie, micuţe, care depind în mare parte de hoteluri şi pensiuni. Acum le-am adus pe toate mai aproape de clienţii noştri din Bucureşti, pentru a se bucura şi acasă de produse tradiţionale. Investiţia în acest magazin a însemnat în mare parte investiţia în amenajarea lui şi în stocuri de marfă".

Magazinul INdiVINO deţine cea mai mare varietate de vinuri disponibile într-un magazin fizic. Mare parte din vinurile prezente pe rafturile magazinului sunt din România, dar există o selecţie importantă de vinuri din cele mai îndepărtate locuri ale lumii, precum: Chile, Argentina, SUA sau din cele mai cunoscute regiuni viticole ale Europei: Italia, Franţa, Spania, Portugalia etc.

Iubitorii de vin pot alege din lista de vinuri cu preţuri cuprinse între 35 şi 4000 lei. În magazin este prezent un somelier, care ajută cu sfaturi clienţii nehotărâţi în privinţa vinului pe care vor să îl cumpere sau cum să asocieze diferite feluri de mâncare cu sortimentele de vin.

Magazinul INdiVINO Pipera este situat în Nordul Bucureştiului, pe strada George Bacovia nr.1, Voluntari şi este deschis în fiecare zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb