Magazinul Cocor va viza după modernizare clienţii cu venituri de peste 5.000 euro lunar

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 februarie 2008

Magazinul Cocor va viza după modernizare clienţii cu venituri de peste 5.000 euro lunar

Magazinul Cocor din Capitală va fi redeschis în septembrie 2009, după finalizarea procesului de modernizare la care va fi supus în următoarele nouă luni, urmând să devină "chiriaşul" brandurilor de lux şi să se adreseze exclusiv clienţilor cu venituri foarte mari, de aproximativ 5.000 euro lunar.

"Investiţia de 18 milioane euro necesară modernizării a fost decisă de acţionari pentru a spori valoarea magazinului cu o parcare de 240 locuri, o vitrină deosebită prin mediafaţadă cu o suprafaţă de 480 metri pătraţi, cea de-a doua din Europa după Picadilly Circus din Londra şi o nouă piaţă în creştere, cea a brandurilor de lux. Magazinul va deveni unul exclusivist adresat doar clienţilor cu venituri foarte mari, de peste 5.000 euro lunar", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Cocor, Dan Bărbulescu.

Acesta a adăugat că, în martie, va începe campania de marketing pentru închirierea spaţiilor magazinului Cocor, unde se aşteaptă să fie prezent un număr semnificativ de companii de fashion design, cosmetice şi bijuterii listate în topul celor mai valoroase branduri.

Lucrările de remodernizare ale magazinului Cocor vor afecta însă şi cifra de afaceri a companiei, care, în 2009, se va înjumătăţi comparativ cu cea raportată anul trecut. "În octombrie 2008, estimăm lansarea mediafaţadei ca un canal media urban cu conţinut propriu şi publicitate, iar în septembrie 2009 vom redeschide magazinul, deci, în 2009, vom avea doar jumătate din cifra de afaceri din 2007 şi un profit din exploatare similar", a mai precizat Bărbulescu.

Compania "Cocor" Bucureşti a afişat pe anul 2007 un profit net de 23,4 milioane lei (6,49 milioane euro), de peste patru ori mai mare decât în anul 2006, şi afaceri în creştere cu 26%, până la 16,7 milioane lei (4,62 milioane euro).

Potrivit lui Bărbulescu, compania este în faza de analiză a altor două dezvoltări imobiliare pe proprietăţi ale societăţii în Bucureşti urmând să solicite acţionarilor aprobarea pentru bugetarea acestor investiţii o dată ce se vor obţine autorizaţiile necesare.

"Cocor" Bucureşti are ca domeniu de activitate închirierea şi subînchirierea de imobile. Acţionarii principali ai companiei sunt SIF Muntenia (SIF4) cu 18,90%, Liviu Ursan cu 14,76%, Daniel Stoica cu 13,94% şi Broadhurst Investments cu 13,32, Aurel Beşliu cu 8,37%, Turnover ABC cu 7,16%, Romarta SA cu 5,13%, Ilie Ştefan Gheorghe cu 3,84%, Valmatex cu 2,65%, în vreme ce alţi acţionari deţin 11,92%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dan B, cu targetul vizat risti sa ai putini clienti.

    Desi eu pot sa fiu printre putinii alesi jur ca n'o sa pun piciorul in acest Dep't Store.

    Dan you are farting above your ass (tu pete au dessus de ton cul). 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb