Mâine începe ediţia a XIV-a Conferinţei Anuale Fischer International

S.B.
Comunicate de presă / 1 septembrie 2021

Mâine începe ediţia a XIV-a Conferinţei Anuale Fischer International

Mâine începe ediţia a XIV-a Conferinţei Anuale Fischer International, un eveniment pentru educaţie, care se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât şi profesorilor de alte discipline, care vor avea şansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educaţie, predare, abilităţi şi competenţe, dar şi părinţilor care doresc să fie la curent cu perspectivele globale în educaţie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Evenimentul este organizat de Fischer International, în parteneriat educaţional cu EDUCATORS by Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Conferinţa va avea loc, în format hibrid, în perioada 2-3 septembrie. Ziua de 2 septembrie va fi dedicată, în mare parte, sesiunilor în format fizic, la Rin Grand Hotel de pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, care vor alterna cu sesiunile în format online, iar ziua de 3 septembrie va fi dedicată în totalitate sesiunilor organizate în format online.

Timp de două zile, 35 de speakeri de talie mondială vor susţine peste 40 de sesiuni paralele dinamice şi interactive, favorizând schimbul de idei, de experienţe şi de cunoştinţe şi încurajând întrebările din partea participanţilor.

O premieră pentru România o reprezintă prezenţa lui CASPER RONGSTED, consultant educaţional şi CEO la Nordic School, un sistem despre care se vorbeşte tot mai mult în ţara noastră, în ultimii ani. El le va dezvălui profesorilor din România care sunt secretele sistemului nordic de educaţie, care pe scurt se traduce în copii fericiţi şi profesori deschişi, de ce în Danemarca nu există garduri în jurul şcolilor, de ce sistemul danez mizează pe o relaţie strânsă între profesori, elevi şi părinţi, cum fac nordicii performanţă şi care sunt oportunităţile pentru profesorii din România.

"Insistăm pe crearea de realţii pentru ca cei mici să înţeleagă cine sunt ca persoane şi, bineînţeles, ca elevi. Este unul dintre lucrurile pe care le facem diferit în Danemarca, Suedia, Finlanda şi Norvegia. Unul dintre aspecte este că dăm o mare libertate profesorilor. Nu există o curriculă strictă, programa este foarte deschisă. Dacă eşti profesor de engleză, de exemplu, nu există anumite cărţi pe care trebuie să le foloseşti, aşa că îţi rămâne timp suficient să clădeşti relaţiile cu copiii. Alocăm timp în clasă pentru a vorbi despre construirea relaţiilor, despre cum se poate colabora la cursuri, despre cum poate fi consolidată relaţia dintre elevi şi profesori, ca într-o comunitate. Există un comitet şcolar care, de 30 de ani încoace, este format din părinţi şi managementul şcolii, Cu toate acestea, profesorii se bucură de o mare libertate să lucreze cu copiii, cu părinţii. La clasă, jumătate din timp este alocat profesorilor, iar în cealaltă jumătate, poate chiar mai mult, copiii lucrează în grupuri. Aşa este în ţările nordice, jumătate din timp copiii lucrează în grupuri, ceea ce înseamnă că au mult timp să se exprime, să-şi găsească propriul drum, în timp ce învaţă, spre deosebire de alte sisteme şcolare", a declarat Casper Rongsted.

Conferinţa Anuală Fischer International este un eveniment aşteptat an de an, cu mult entuziasm, de comunitatea profesorilor din România. Prin participarea la această conferinţă, mii de profesori îşi pregătesc revenirea la catedră, alături de cei mai buni specialişti. Autorii şi trainerii care vor susţine prezentări sunt experţi renumiţi în educaţie, au o experienţă uriaşă, de zeci de ani în domeniu şi proiecte şi rezultate remarcabile.

Ca în fiecare an, autori, traineri şi reprezentanţi ai celor mai prestigioase edituri şi instituţii vor fi alături de noi: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc.

"Vom întâmpina participanţii cu aceeaşi atmosferă deschisă, caldă şi prietenoasă, cu care i-am obişnuit în ultimii 13 ani, aceeaşi dedicare şi dorinţa de a contribui la viitorul educaţiei, aceeaşi pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeaşi bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă şi de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă şi entuziasm pentru un nou an şcolar", a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb