MANDA:  "Rămân preşedinte al Comisiei SRI până la primul plen reunit al Parlamentului"

L.L.
Politică / 15 aprilie 2019

Claudiu Manda (Sursă foto: Facebook)

Claudiu Manda (Sursă foto: Facebook)

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a declarat, astăzi, că va rămâne în funcţia de preşedinte al Comisiei de control al SRI până la prima şedinţă de plen reunit din Parlament, iar ca vicepreşedinte al Senatului - până trece inclusiv perioada campaniei electorale pentru europarlamentare, scrie News.ro.

Întrebat dacă rămâne preşedinte al Comisiei SRI, având în vedere că el candidează la alegerile europarlamentare, Manda a răspuns: "Eu am spus-o de mai multe ori în spaţiul public şi anume: ca să fiu înlocuit de la Comisia SRI, din funcţia de preşedinte, va trebui să fie o şedinţă de plen reunit. Cu demisia mea sau fără demisia mea tot acolo se va ajunge. (...) Probabil că în prima şedinţă de plen reunit, când se vor dezbate rapoartele, sper să fie o şedinţă de plen reunit în care se dezbate raportul depus anul trecut şi cel pe care urmează să-l depunem şi sper că atunci, la următorul plen reunit, să fiu înlocuit din comisie şi să fie altcineva şi mai bun şi mai implicat şi mai determinat decât mine să ducă lucrurile mai departe".

El a adăugat că şi-ar dori să prezinte rapoartele Comisiei SRI în plenul Parlamentului.

"Mi-aş dori să fiu eu în faţa plenului reunit să susţin primul şi al doilea raport cu argumentele care m-au dus ca şi concluzie la ceea ce scrie în cele două rapoarte. Eu spun ce îmi doresc eu - şi anume ca activitatea acestei comisii să continue, să meargă mai departe şi lucrurile pe care le-am început - că mai sunt încă destul de multe lucruri de lămurit şi concluzii de tras - să poată să fie duse mai departe", a afirmat Claudiu Manda, conform News.ro.

Întrebat dacă procedural înlocuirea sa de la comisie ar trebui să fie făcută înainte de începerea campaniei pentru europarlamentare, Manda a precizat: "Formal, rămân în funcţie ca şi candidat şi vicepreşedinte al Senatului până trece inclusiv perioada campaniei electorale. Formal voi pleca din funcţia de preşedinte al Comisiei de control al SRI la prima şedinţă de plen. Poate să fie prima şedinţă de plen reunit şi aceasta în care se dezbate problema referendumului", mai informează agenţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb