Manifestaţii în Franţa împotriva restricţiilor anti-coronavirus

G.U.
Internaţional / 24 iulie 2021

Manifestaţii în Franţa împotriva restricţiilor anti-coronavirus

La Paris şi în alte oraşe din Franţa au avut loc astăzi proteste, oamenii contestând noile reglementări introduse pentru a limita pandemia de coronavirus, chiar dacă numărul cazurilor este în creştere, relatează DPA, conform Agerpres.Imaginile transmise de televiziuni au arătat o prezenţă intensă a poliţiei pe străzile Parisului.

În capitală au avut loc ciocniri pe marginea protestului, reprimate cu gaze lacrimogene. Potrivit Reuters, poliţia a încercat să respingă demonstranţii în apropierea gării Saint-Lazare din capitală, după ce protestatarii au răsturnat o motocicletă a forţelor de ordine. De asemenea, ciocniri între poliţie şi demonstranţi au izbucnit şi pe artera Champs-Elysees, unde s-a tras cu gaze lacrimogene, iar traficul a fost oprit, au arătat imaginile televizate.

La un alt protest convocat de politicieni de extremă-dreapta în vestul Parisului, manifestanţii care se opun măsurilor anti-coronavirus au purtat bannere pe care scria "Opriţi dictatura", notează sursa citată.

În întreaga Franţă, au fost planificate proteste în oraşe precum Marsilia, Montpellier, Nantes şi Toulouse.

Vineri, Adunarea Naţională, camera inferioară a Parlamentului, a aprobat un proiect de lege care extinde cerinţa ca persoanele să demonstreze că au fost testate negativ pentru virus, că au fost vaccinate sau că s-au recuperat pentru a avea acces în anumite locuri. Legiuitorii au aprobat, de asemenea, vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din domeniul sănătăţii.

În continuare, reglementările trebuie să fie aprobate de Senat, camera superioară a parlamentului.

Astfel, începând cu luna august, oamenii vor trebui să dovedească faptul că au fost vaccinaţi, că au fost testaţi negativ sau că s-au vindecat de COVID-19 pentru a putea lua trenuri pe distanţe lungi sau pentru a intra în baruri, restaurante şi centre comerciale.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Viva La France Libre

    1. Liberté, égalité, fraternité = non vacciné !

      Vive la lutte ! Vive La France!  

    Statul polițienesc trebuie sa înțeleagă că neomarxism și dictatură medicală, fără voință populară, NU există.

    1. Jos dictatura medicala! Jos medicina fara rezultate notabile! Bine ai venit, medicina regenerativa! Jos mass-media tradatoare a populatiei! La judecata cu persoanele implicate in arestarea medicala a asimptomaticilor! Jos cu testele PCR fals pozitive de care a ras John Magufuli dupa care a fost asasinat!

      Eliminat prin otravire de hitmenii corporatiilor! O papaya s-a dovedit a fi pozitiva, a spus Magufuli! Si multe alte plante si animale!

      Si la ei si la noi. Nu ar trebui sa existe, asta ecalta poveste.

    cazurile sint in crestere pentru ca aceste asa zise teste pot deveni pozitive la orice , o tuse , o viroza , o raceala , tot felul de infectii care au fost si pina acum .inainte de circul asta se duceau oameni raciti si gripati la servici si peste tot , daca era grav , la spital , dar acum daca tusesti te baga in spital cu forta .

    1. Sunt controlate politic aceste teste, se știe acest lucru...

    E Iadul pe pamant. Dictatura medicala peinde tot mai mult curaj dupa un an de pandemie in care oamenii au fost tinuti inchisi si izolati. Singura cale de a iesii din dictatura medicala este iesirea in strada si protestul a cat mai multor oameni. Evitati televiziunile toxice, media vanduta. Nu mai votati USR PLUS aceasta grupare neomarxista si fascista coordonata de Macron care este un dusman al poporului platit de oculta mondiala.

    1. politicienii isi vor aminti cu mare frica de miscarile de strada din 2022-2023

      Oamenii isi vor castiga cu violenta libertatile si drepturile lor!  

      IN MOD COMPLET!

      IN TOATA LUMEA!  

    macron stie ca este out si nu mai are limite , nu mai are ce pierde , dar nici francezii nu mai sint ce-au fost , am vazut la o demonstratie , moluste care priveau tamp de la terase spre demonstranti .

    gata, a luat foc vestul Europei !

    v-am zis ca asa va fi 

    veti vedea parlamentari si ministri, presedinti de stat si personal guvernamental tarati pe strazi si rupti in bucati, vor fi picioarele si mainile smulse de vii de multimile infuriate!  

    asta veti vedea, aveti GARANTIA MEA PERSONALA EXTREMA ca asta urmeaza!  

    cea mai mare prostie pentru un politician sa se puna contra propriului popor! Va fi linsat!  

    1. Între exaltarea ta și a lui Șoșoacă nu văd nicio diferență! Te-ai gândit în acest an dacă doctorii copleșiți de cazuri și sub presiunea familiilor ar fi dat bir cu fugitii? Nu mai era mult ! Iar populatia" liberă " scăpată de sub control dar infometata ar fi luat lucrurile pe cont propriu ? Jafuri, violuri tot tacâmul? Apoi acuzații că tu vecinul raspandesti boala si trebuie să fi omorât! Hai te de oameni conduși de alde Șoșoacă să stabilească cine trăieste și cine nu? Mare păcat că gandesti așa!

      exista diferente intre Sosoaca si mine: una mare e aversiunea mea fata de Rusia (la Sosoaca e invers).

      mai apoi : " Te-ai gândit în acest an dacă doctorii copleșiți de cazuri și sub presiunea familiilor ar fi dat bir cu fugitii? Nu mai era mult !"  

      Fii atent: daca se baga vaccinarea obligatorie in cazul personalului medical in Romania chiar vor exista medici si asistente si ambulantieri care isi vor da demisia.  

      Si atunci sa vezi mama crizei in Sanatate in Romania!

      Decizia actualilor guvernanti e dementiala pentru ca va avea efectul opus - va drena de personal calificat sistemul de sanatate exact cand vom avea mai mult nevoie de medici si asistente!  

    sa se distribuie vaccinul anti guvern!

    1. e in curs de distribuire :)

      se numeste " revolutie in 2022-2023" (e de productie interna)

      :D ;) !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb