Maraton al vaccinării anti-COVID, weekendul acesta la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea

S.B.
Miscellanea / 13 mai 2021

Maraton al vaccinării anti-COVID, weekendul acesta la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea

Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov organizează un maraton al vaccinării anti-COVID, de vineri până duminică, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CJ Ilfov, cei care doresc se pot vaccina între orele 8,00 - 24,00, cu seruri produse de Pfizer BioNTech sau Moderna, fără programare, doar cu prezentarea cărţii de identitate valabile.

Organizatorii îşi propun vaccinarea a 800 de persoane pe zi pe durata maratonului.

De la începutul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID şi până în prezent, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea au fost alocate 40.482 de doze de ser - 37.823 Pfizer BioNTech şi 17.790 Moderna. Un număr de 22.692 de persoane au primit până în prezent prima doză de vaccin şi 17.790 au efectuat şi rapelul.

Maratonul se adresează şi grupurilor defavorizate - persoane cu dizabilităţi sau care sunt greu deplasabile, fiind semnat un protocol de colaborare între Primăria oraşului şi Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea, echipe mobile efectuând acţiuni de vaccinare împotriva COVID-19 pe toată raza judeţului Ilfov. Beneficiarii sunt persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, nedeplasabile şi personalul din cele 28 de centre de îngrijire pentru vârstnici din judeţ arondate de Direcţia de Sănătate Publică Ilfov. Până în prezent, s-au efectuat 127 de deplasări ale echipei mobile de vaccinare, dintre care 45 la domiciliu. Au fost efectuate 3.500 de vaccinări în centre rezidenţiale.

"Acest maraton al vaccinării este un gest de normalitate, de solidaritate şi, mai ales, de responsabilitate, în contextul sanitar şi social în care ne aflăm cu toţii. Evenimentul din acest weekend, iniţiat de Consiliului Judeţean Ilfov, nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul Primăriei Buftea şi Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea şi al Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov", a declarat Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru ca cei care se vor duce sa se vaccineze vor semna un formular de consimtamant ca au fost informati si pentru ca autoritatile medicale NU INFORMEAZA, am sa trec in revista aici ce trebuie stiut.

     

    Mortalitatea COVID este asemanatoare gripei sezoniere, intre 0.1 si 0.3%, fata de 0.1% in cazul gripei. Exista grupe de risc care ar trebui sa se protejeze prin igiena si evitarea zonelor aglomerate, sau prin vaccinare. Daca faceti parte din aceste grupe de risc si nu va puteti spala temeinic, atunci vaccinati-va. 

     

    Purtatorul de cuvant al Agentiei Medicamentului din Suedia a anuntat peste 32 000 de sesizari de efecte secundare si de fapt a speculat ca ar fi mult mai multe dar medicii au raportat doar efectele mai severe. In cazul Suediei, 1.3% efecte la vaccinari. 

     

    CDC din SUA insa a raportat o treime de efecte adverse sistemice (oboseala accentuata prelungita si dureri de cap). Durerile de cap pot ascunde cheaguri de sange sau efectul toxicitatii ridicate a vaccinului in ficat. 

     

    M inisterul Sanatatii din Israel a raportat 1: 20 000 de cazuri de internari ale tinerilor sub 30 de ani cu miocardita imediat dupa rapel. Doua decese. Pentagonul a raportat 14 cazuri de militari cu varsta intre 20 si 40 de ani care au fost internati cu miocardita imediat dupa vaccinarea cu rapel (si sa ne intelegem, militarii sunt antrenati, au o stare de sanatate perfecta, un sistem cardio-vascular de invidiat, nu ca populatia generala). 

    Vaccinul Pfizer pe care il serveste comunitatea medicala este controversat. El nu este un vaccin asa cum am facut cu totii pana acum. El este de fapt o TERAPIE GENETICA aprobata de forurile internationale doar in situatii de urgenta (adica, arde, mor oameni pe strada, spitalele sunt pline, etc, etc). Niciodata pana acum aceasta terapie genetica nu a fost aprobata pentru un tratament oficial, sigur pentru oameni. Si de fapt nici acum nu este aprobata pentru ca lipsesc studiile de siguranta privind efectele pe termen lung. La momentul aprobarii pentru urgenta, nu existau date despre miocardita, cheaguri de sange. Acestea au devenit disponibile doar in urma injectarii in populatie. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb