Maratonul caritabil DHL Ştafeta Carpaţilor, la ediţie aniversară

A.V.
Sport / 25 martie 2015

Taxele de participare la maratonul din 2015 vor fi donate Comitetului Naţional Paralimpic

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor se află, anul acesta, la o ediţie aniversară, sărbătorind zece ani de la prima competiţie.

Lansat în anul 2005, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor se numără printre primele maratoane cu o componentă caritabilă dedicată în special companiilor, potrivit unui comunicat DHL, care menţionează că, în toate ediţiile, maratonul a beneficiat de prezenţa a numeroşi alergători profesionişti, dar şi amatori.

În acest an, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor va dona toate fondurile strânse Comitetului Naţional Paralimpic în vederea susţinerii drumului sportivilor paralimpici români către Rio, unde se va desfăşura Olimpiada din 2016.

"2015 este un an special pentru maraton. Se împlinesc zece ani de la ediţia din 2005, de când Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor a fost o rampă de lansare în competiţiile de acest gen pentru mulţi participanţi individuali, dar şi o bună ocazie pentru companii să susţină, prin echipe, atât sportul, cât mai ales cauza socială", a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

La rândul său, Sally Wood-Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic, a afirmat: "Sportivii noştri sunt tineri cu abilităţi fizice, care se antrenează foarte mult, însă cu un buget extrem de limitat. În 2015 trebuie să participăm la cât mai multe competiţii internaţionale pentru ca ai noştri să se califice. De aceea, Comitetul Naţional Olimpic are nevoie de suport financiar. Putem să aducem mai multe medalii de la Rio 2016, dar avem nevoie de sprijin".

În acest an, Maratonul caritabil DHL Ştafeta Carpaţilor, aflat la cea de-a şasea ediţie, se va desfăşura pe data de 20 iunie, la Poiana Braşov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb