MARCEL CIOLACU: ''Nu putem accepta preţuri crescute din pix, de la o oră la alta''

G.U.
Politică / 10 martie 2022

''Nu putem accepta preţuri crescute din pix, de la o oră la alta''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că nu pot fi acceptate "preţuri crescute din pix, de la o oră la alta" şi că va cere "măsuri clare, astfel încât să evităm toată această sarabandă de speculaţii şi încercări de destabilizare a economiei româneşti", conform Agerpres.

"Nu putem accepta preţuri crescute din pix, de la o oră la alta! Cine îşi imaginează că mai poate face asta, să ştie că se joacă cu focul chiar în benzinărie! Specula şi lăcomia acestor şarlatani care vor să facă rapid munţi de bani provocând temeri false românilor trebuie să primească o replică tranşantă şi dură din partea instituţiilor statului", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Acesta mai spune că a cerut miniştrilor PSD să acţioneze prin toate prerogativele pentru a proteja oamenii.

"Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a trimis Direcţia Generală Antifraudă Fiscală într-o amplă acţiune de control şi monitorizare a pieţei carburanţilor. Vor fi analizate preţurile de cumpărare şi vânzare din ultima lună pentru a se identifica motivele măririi preţurilor. Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a dispus ANPC să efectueze verificări la toţi furnizorii de combustibil care au mărit aseară preţurile. Foarte repede, Ministerul va veni cu o soluţie legală - din practica europeană- astfel încât toţi distribuitorii să fie licenţiaţi şi să-şi piardă licenţa imediat ce încalcă regulile. Aştept şi din partea Consiliului Concurenţei mai multă acţiune pentru a descuraja practicile comerciale neloiale. Această instituţie încremenită în timp trebuie să se trezească şi să-şi amintească că serveşte interesul public", a declarat liderul PSD.

Ciolacu va cere în următoarea şedinţă a coaliţiei măsuri clare, "astfel încât să evităm toată această sarabandă de speculaţii şi încercări de destabilizare a economiei româneşti".

"Această coaliţie s-a format pentru a găsi soluţii. Şi asta trebuie să livrăm populaţiei", a încheiat acesta.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Nu stiti, nu puteti, sunteti praf cu totii, din toate partidele. Ne tot bagati fumigene, ca o sa faceti, o sa dregeti dar preturile cresc si noi o incasam si voi nu faceti nimic.

    Nu putem accepta preţuri crescute din pix, de la o oră la alta! Cine îşi imaginează că mai poate face asta, să ştie că se joacă cu focul chiar în benzinărie! Specula şi lăcomia acestor şarlatani care vor să facă rapid munţi de bani provocând temeri false românilor trebuie să primească o replică tranşantă şi dură din partea instituţiilor statului", a scris Ciolacu, pe Facebook.

    HaHaHa!!! Nu am râs de mult așa de tare. Oare îl crede cineva?!? După ce ni s-a întâmplat în ultimii 2 ani, poate doar pe mama o mai cred, dar și pe ea după ce verific. 

    1. Totul s-a scumpit si totul e interconectat. Toti spun ca din cauza preturilor la energie...daca regularizeau la timp la energie nu mai aveau motive de scumpiri...niciodata nu e prea tarziu sau mai bine mai tarziu decat niciodata.

    Ciolacu este penibil, ca de obicei.

    1. Nu e penibi va incerca sa corecteze daca il lasa sacalii linerali...O casa care costa 65000 euro acum costa nejustificat 80 000 euro...chiar daca materialel s-au scumpit. Aceste scumpiri vor duce la saracirea tuturor pana la disparitia locuitorilor tarii..Nu au reusit prin virus vor reusi prin frig, infometare si frica razboiului.

    Ba puteti nesimtitule!

    Ati facut-o la gaz si la curent!!!! 

    Le-ati validat la aia preturile aberante cu plafonarea voastra tampita,in loc sa impuneti pret reglementat. 

    Normal ca si astia cu combustibilii vor acum o felie mai mare de tort.daca la ailalti s-a putut,la ei de ce sa nu se poata?

    Sa fim colonie pentru toti,nu doat pentru unii! 

    dar sa frecati menta pe banii oamenilor acceptati ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb