Marcel Ciolacu a semnat cu fermierii şi transportatorii un acord privind încetarea protestelor

F.D.
Miscellanea / 2 februarie

Sursa foto: https://gov.ro/ro/

Sursa foto: https://gov.ro/ro/

Marcel Ciolacu şi reprezentanţii fermierilor şi transportatorilor au semnat, vineri la Palatul Victoria, un acord prin care să se pună capăt de îndată acţiunilor de protest, conform unui comunicat de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, premierul i-a invitat pe reprezentanţii fermierilor şi transportatorilor, care protestează la Afumaţi, la o nouă rundă de discuţii, la sediul Guvernului. Acordul semnat prevede ca luni, 5 februarie, prin decizia prim-ministrului, să fie constituit un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze şi să găsească cele mai bune soluţii pentru revendicările protestatarilor.

Comitetul va fi format din reprezentanţi ai ministerelor de resort şi ai fermierilor şi transportatorilor. Fiecare ministru va desemna câte un secretar de stat din subordinea sa, care să facă parte din comitet, şi să gestioneze problemele semnalate.Speţele concrete care privesc un singur domeniu, vor fi gestionate la nivelul ministerului de resort, împreună cu partenerul social, mai arată comunicatul de presă al Executivului.

Scopul Comitetului este soluţionarea revendicărilor agricultorilor şi transportatorilor şi redactarea unor propuneri de soluţii concrete pentru sectoarele economice în discuţie.

În baza acestui acord, semnat din partea Guvernului de către şeful Executivului, Marcel Ciolacu, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Florin Barbu, şeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Ghigiu, şi consilierul de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului Daniel Botănoiu, reprezentanţii protestatarilor vor încheia acţiunile de protest atât în Capitală, cât şi în teritoriu.

Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu privind înfiinţarea acestui Comitet interministerial va fi publicată luni, 5 februarie, în Monitorul Oficial.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Demisia Ciolacu!

    1. Adica sa demisioneze pentru ca a rezolvat problemele protestatarilor. SPITALUL 9 scrie pe tine.!

      I-a pacalit si pe astia precum pe profesori anul trecut.

      mai mergi odata la sedinta... sau citeste ce s-a vorbit discutat.

      nu s-a rezolvat nimic... 

      daca nu stii "romana" cum nici eu... apeleaza la google... te va ajuta... pe mine ma ajuta mult... 

      IA Google mi-a spus ca defapt protestatarii au luat teapa... nu s-a rezolvat nimic. 

      s c c r e t 

    Rabla la tractoare a fost doar o duma de-a ministrului de mediu ? Ca nu se mai aude nimic de ea. Numai promisiuni de 10 ani de zile.

    1. APROPO domnule CIOLACU. Iei seara la o televiziune,,RARES BOGDAN,tocmai ce a declarat ca intr-o discutie tet a tet pe care a avuto cu PUTIN la MOSCOVA,PUTIN,i-a spus ca daca PSD nu va GUVERNA impreuna cu PNL in continuare ,el,PUTIN va ataca ROMANIA. Intrucat MASCARICIUL iubeste atat de mult ROMANIA si pe ROMANI,acesta a declarat ca ii este SCARBA de SOCIALISTII din PSD,insa pentru binele TARII,PNL,se v-a SACRIFICA si o sa suporte MIROSUL urat al SOCIALISTILOR. Acest lucru,i l-a spus MASCARICIUL si sefului sau de partid,generalul CIUCA,care la randul lui,la informat si pe SEFUL ARMATEI ROMANE,care de felul sau este mai SUSPICIOS si acesta a declarat ca TARA trebuie sa se PREGATEASCA de RAZBOI,iar tinerii romani,sa fie prinsi cu ARCANU dupa modelul Ucrainian si sa fie dusi la armata. IARTA-L doamne pe MASCARICI ca nu stie ce vorbeste. Asa ca domnule CIOLACU,ATENTIE la MAGARU

      A fost o vrajeala la fel ca si aia cu Rabla la becuri, din 2022 daca iti mai aduci aminte. S-a vorbit 3 luni despre schimbatul becurilor prin casele romanilor dupa care au tacut definitiv.

    Vor inceta la un protest pentru ca cineva a zis in scris ca "o sa analizeze".

    Nu a fost spus nimic concret insedinta aia. 

    s c c r e t 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb