Marcel Ciolacu afirmă că anul acesta vor fi reorganizate doar între şase şi nouă ministere

S.B.
Politică / 15 decembrie 2023

Marcel Ciolacu afirmă că anul acesta vor fi reorganizate doar între şase şi nouă ministere

Premierul Marcel Ciolacu spune că anul acesta vor fi reorganizate doar între şase şi nouă ministere şi pe urmă vor continua, informează news.ro.

"Nu sunt adeptul de a face nişte lucruri pe colţul biroului", a mai afirmat şeful Executivului, el menţionând că printre instituţiile unde se va finaliza acest proces se află Ministerul Transporturilor, MInistertul Muncii sau al Agriculturii, dar şi Secretariatul General al Guvernului.

Despre reorganizarea ministerelor, premierul Marcel Ciolacu a declarat că anul acesta vor finaliza doar între 6 şi 9 ministere.

"Vom finaliza între şase şi nouă ministere, anul acesta, şi pe urmă vom continua. Nu sunt adeptul de a face nişte lucruri pe colţul biroului. Am văzut costurile, de exemplu în energie, când s-au făcut anumite Ordonanţe pe colţul biroului şi ne-a costat foarte mult, pe noi toţi, pentru că banii din buget sunt ai noştri, la toată lumea", a completat premierul.

El a arătat că a discutat cu ministrul Transporturilor şi la acest minister vor finaliza până la sfârşitul anului.

"Sunt ministere importante, Ministerul Muncii, categoric se va face anul acesta, ştiţi promisiunile făcute. SGG-ul, se va face anul acesta, Ministerul Agriculturii, acolo erau vreo 111 instituţii, rămân vreo 43. Sunt foarte multe modificări, dar am luat un timp, astfel încât să nu greşim şi să gândim foarte bine această reorganizare. Nu este o amânare propriu-zisă", a mai spus Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Sa rămână maxim 12 ministere, cu 12 secr de stat.

    Profesioniști nu politicieni 

    1. Omul asta nu respiră cât minte ! Pur și simplu,când îl aud mi-l imaginez pe baronul Munchhausen! Dar o face cu o nonșalanța pe care predecesorii lui n-au reușit s-o aibă.S-a terminat cu șmecheria,zice.Finantele au luat 23 la sută acum doua luni din pixul popii.La anul mai iau 5 la totalul de anul asta.Asta-n timp ce toată lumea guiță că nu se încasează ce s-a preconizat.Adeca ești premiat că nu-ți faci treabă! Halal final al șmecheriilor !

    ba ciolane, dar de japca care o face Anaf tuturor persoanelor fizice care vind 3 rahati prin decizii de impunere, nu zici nimic?

    La pușcărie cu tine infractorule! Locul tău e la Jilava pe maxima siguranță!

    Plafon zilnic de casă de 500.000 lei la magazinele cash and carry, supermagazine şi hipermagazine.Pentru unii muma și pentru unii ciumă.Ar trebui și amenzile de 10 ori mai mari pentru magazinele cash and carry, supermagazine şi hipermagazine.Daca amenzile sunt la fel pentru toți...de ce unii sunt exceptați și ceilalți nu.O discriminare mai mare ca aceasta lege nu cred că există.

    Nu sunteți ba în stare de nimic.Singurul "program"de guvernare al vostru și al tuturor partidelor este împrumutul, creșterea datoriei externe până la un nivel nesustenabil și depășirea acestuia.Sunteti toți doar o adunătură de ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb