Marcel Ciolacu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL

C.B.
Politică / 1 mai 2020

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce, "de asta a avut acea ieşire necontrolată şi mincinoasă legată de Ţinutul Secuiesc". Ciolacu afirmă că PSD va depune plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce, "de asta a avut acea ieşire necontrolată şi mincinoasă legată de Ţinutul Secuiesc". Ciolacu afirmă că PSD va depune plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură.

"Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce! De asta a avut acea ieşire necontrolată şi mincinoasă legată de Ţinutul Secuiesc!!! Cer SRI şi SIE să dezmintă aceasta minciună grosolană a lui Iohannis", a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, "Iohannis vrea să ascundă că 1.027.824 de români sunt astăzi aruncaţi în şomaj tehnic, iar alţi 260.171 şi-au pierdut deja locul de muncă".

"Cei mai mulţi dintre ei nu mai au bani să supravieţuiască decât o lună de zile şi nu ştiu dacă şi când se vor întoarce la muncă. Asta e realitatea pe care o ascunde preşedintele. Iohannis şi-ar fi dorit să ascundă incompetenţa guvernului PNL care nu vine cu un plan de relansare a economiei. Singurii care au făcut sacrificii au fost cetăţenii, care au stat în casă. E dreptul lor să ştie când se pot întoarce la muncă, când pot să-şi ia salariu. Nici guvernul PNL şi nici Iohannis nu le spun nimic! Apelează la diversiuni penibile! Iohannis vrea să treacă sub tăcere distrugerea a 600.000 de firme româneşti, care nu au primit niciun ajutor, care şi-au trimis angajaţii în şomaj, oameni care au rate la bănci pe care nu au de unde să le plătească. Nu în ultimul rând, Iohannis nu ştie ce să le spună părinţilor care nu mai au bani, care vor trebui să se ducă în cele din urmă la serviciu şi care nu ştiu cu cine să lase copiii acasă. Si asta pentru că şcolile şi grădiniţele rămân închise, iar după 15 mai încetează şi compensaţia de 75% din salariu", a mai scris Ciolacu.

Liderul PSD susţine că "în Transilvania, care va fi pentru totdeauna pământ românesc, Iohannis şi PNL au început să piardă în fiecare zi din încrederea românilor".

"Nemulţumirea ardelenilor creşte în fiecare zi! Nu mai au locuri de muncă, nu mai au venituri sigure, firmele unde lucrează se închid rând pe rând. Şi atunci, Iohannis a apelat la minciună şi ură ca să le abată atenţia de la problemele lor reale. Iohannis şi Guvernul lui PNL nu au răspuns la aceste probleme de zi cu zi ale românilor şi atunci au recurs la cea mai josnică tactică: incitarea la ură, tensiuni interetnice şi minciună grosolană. Nici măcar un elev de şcoală nu şi-ar putea imagina ca un român, un partid politic sau o organizaţie ar putea vreodată să atenteze la integritatea României. Atacul lui Iohannis este cât se poate de penibil! NIMENI NU VINDE ARDEALUL! România este o ţară membră a Uniunii Europene şi NATO! Din păcate, Iohannis nu este un preşedinte european!", a mai scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democraţilor anunţă şi câteva acţiuni:

"1. Îi solicit ferm preşedintelui Iohannis să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înţelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Străinu-Cercel sau pe tema redeschiderii şcolilor din Franţa.

2. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI şi SIE să se întrunească săptămâna viitoare şi să convoace şefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informaţiilor false enunţate în spaţiul public de preşedintele Iohannis.

3. PSD va depune o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informaţii false".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este incredibil ce se întâmplă în Parlament, acuzând PSD că a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc.

Preşedintele a susţinut că, în timp ce autorităţile se luptă cu pandemia, PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor. El l-a salutat în limba maghiară pe liderul PSD Marcel Ciolacu, întrebându-l ce i-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociaţie maghiară de asistenţă juridică în domeniul minorităţilor, ca urmare a declaraţiilor pe tema Ţinutului Secuiesc.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. dupa ce cu complcitatea sau indolenta ta a fost adoptata o lege anti romaneasca.DEMISIA de la conducerea Camerei dep..

    Ciolacule ,Ciolacule!Trecerea proiectului UDMR privind autonomia secuilor a fost tot o diversiune?Nu ti-ai dat inca demisia?Ai tupeul nesimtit de a mai acuza pe cineva?Hai,valea!Ciocul mic si joc de glezna!Felicitari lui Iohannis!Cineva trebuia sa puna piciorul in prag.

    Jó napot, Csolak-ur!

    1. Cred ca ar fi mai potrivit Csola-kur)

    Opoziția lui peste. Sunteți niște calamități. În condițiile astea va bate PNL la popoul gol la alegeri, papagalilor.

    Securistii au jucat (si o vor mai juca daca nu va treziti) cartea asta de 30 de ani. Intai merg la unguri si le promit ca o sa-i sprijine in demersurile lor daca voteaza cu cine trebuie. Apoi cand sunt alegeri sau vor sa abata atentia de la situatia economica dezastruoasa scot de la naftalina povestea cu autonomia, se creaza reactia scontata si apoi pot sa le spun ungurilor ca acum situatia e inflamata si sa aiba rabdare:-). Este tehnica clasica "good cop bad cop". Ei au nevoie de starea asta de incertitudine pentru a-i asmuti pe romani si unguri ca sa abata atentia.Care sunt centrele securiste? Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Bucuresti...Unde s-a tras la revolutie in '89? Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Bucuresti:-)...La orice rand de alegeri cu 2 saptamani inainte de ziua de vot veti vedea cum ungurii vor cere iarasi "autonomia" Tinutului Secuiesc...Problema e simplu de rezolvat dar nu se vrea din motivele explicate. Se face un fond, fiecare roman adevarat sa contribuie cu doar 1 RON, cu banii se achizioneaza proprietati in orasele cu "cel putin 20% minoritati :-)"...si se rezolva si disputa asta lingvistica. Tot spun securistii ca Romania e cum e din cauza PSD...Fals.Cele mai sarace judete din Romania sunt Harghita si Covasna unde PSD-ul nu a condus nici macar o zi. Apropo, stiti ca in Finlanda, tara cu 75% din suprafata ocupata cu paduri se gaseste hartie higienica "Made in Hungary"? Oare de unde credeti ca au ungurii materia prima :-)

    1. Din padurile pe care nu le au!

    Bai taticu!

    Te faci ca dormi si faci blaturi?

    Blatist nereusit! 

    1. ce munca grea , la 05.46 adeziune. la 05.49 o injuratura domoala, asa de test si statistica, apoi fuga la datorie pe alt site ,etc. sa faci norma , sa semnezi condica....

      Usurel, ca te ataca COVID-ul si nu mai poti coordona mesajele postace..

      La 05:46( Unde VEZI adeziune.?).. Omul spune că pădurile României tăiate ilegal au fost CFR - "buștenite" la export...! . știi de cine? .......... La 05:49 ( Unde VEZI statistică și test.?) E vorba de blatul PSD UDMR. Nu ai înțeles că CIAO-lacu & PSd sunt trasi de ureche de Viorica dăncilă că face blaturi cu UDMR.? ____ Revino cu scuze că ai postat ceva eronat.!.. și rușine ție că-ti ei numele unui zeu al strămoșilor noștri traci getto daci ~ Dumnezeul~, acestor meleaguri. RUȘINE ție.!

      Pe pamant idiotii au ....acces la internet !

      Nu mai face spume, ia-ti pastilele + 30 de arginti (ai tradat ultimul neuron din posesie) 

      Mult stimate si iubite dobitoc , 

      HABAR nu ai de politica (citesti ziarul, vezi TV-ul, asculti un discurs si esti mare politolog IMBECILULE) si nici nu intelegi un SIMPLU mesaj si ce se intampla langa tine. 

      Dormi in pace, cu tine si altii ca tine "patriotule" punem Romania pe butuci! 

      PS 

      Fa deosebirea intre traci, geti si daci ...lectii de istorie dau (cu diploma ) si nu primesc de la analfabeti ca tine. 

      Iar de patriotism vorbeste imbecilule daca ai facut ceva , nu da din gura ca unul de a terminat liceul de o zi (ca vai de el), dar stie totul si si-a varsat sangele pentru tara pe Facebook

      Nu vorbii tu de patriotism POSTAC IDIOT cand habar NU AI CE INSEAMNA.  

      "adeziune" aidica confirma postarile trimise pana atunci (traduc sa intelegi biet analfabet)

      "statistica" adauga un mesaj la numarul total de mesaje +/- (traduc tot pentru tine repetentule) 

      "Blat" cu UDMR la un partid POPULIST care face voturi pe linia nationalismului? 

      Mai esti de o tampenie rara!!!Ai luat lectii sau e ceva natural??? 

      Viorica D "trage de urechi" no comment ; chiar esti un IDIOT cu diploma!

      Da imi cer SCUZE ca am conversat cu tine , PRIMUL TAMPIT al Romaniei. 

      La opinia 6.2 ai omis sa explici:"rusine tie ca-ti ei numele unui zeu...."Se scrie (si se citeste )"iei"deoarece este o conjugare a verbului "a lua"(modul indicativ,timpul prezent,persoana a II-a,nr.singular).

      Foarte corect, dar trebuie sa ai in vedere IQ_ul personajului in discutie, IQ care la utilizare maxima poatea sa ii aminteasca cum il cheama si unde este (si aici am ceva indoieli).

      De unde ce pretentii sa ai la el referitor la gramatica limbii romane , gandire, limbaj articulat... 

    Dacă Viorica 20 20, a ajuns să se rastească la capii PSD va dati seama ce " unire-n cuget si-n smintiri"e pe acolo.

    1. Hai la lupta cea mare, / . . . Partidul vrea să ne unim; /. . Și jefuirea Țării, /. . Acum s-o isprăvim. /. (. v. (Și prăduirea Țării). //_ v.( doar noi s-o făurim). ® Am rescris IMNUL Internațională comunistă (10 strofe) în 1990.

      Unite-n cuget,că-n simtiri!!!

    sunteti stersi din viitor.

    niciodata sa nu complotezi impotriva propriei tari. 

    1. Draguta, cum sa iti spun eu sa poti sa intelegi:

      (ca tu esti ala cu SLAVATORUL care vine fix peste 1 an si 6 luni) 

      Nu de metafore ai nevoie ca sa te faci inteles! 

      Te-am rugat respectos sa iti iei doza zilnica de medicamente si sa te odihnesti zilnic minim 23 ore , 59 minute si 59 secunde  

      In restul timpului poti dezvolta oricate teorii vrea neuronul lui matale , iar restul populatiei globale iti va purta recunostinta vesnica ...

    Dau Ardealul pe Antivirus + șpagă : un borcan cu miere ....moor,mooooorrr !!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb