Marcel Ciolacu: "Atacurile nu au fost împotriva lui Cătălin Cîrstoiu, au fost împotriva Alianţei electorale PSD-PNL"

F.D.
Politică / 23 aprilie

Marcel Ciolacu: "Atacurile nu au fost împotriva lui Cătălin Cîrstoiu, au fost împotriva Alianţei electorale PSD-PNL"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că atacurile îndreptate împotriva medicului Cătălin Cîrstoiu au fost, de fapt, atacuri împotriva Alianţei electorale PSD-PNL şi şi-a cerut scuze faţă de acesta "pentru tot ceea ce a pătimit", relatează Agerpres.

Ciolacu a fost întrebat, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea PSD - PNL, dacă este cineva vinovat pentru modul în care a fost gestionată situaţia cu privire la medicul Cătălin Cîrstoiu.

"Domnul Cîrstoiu nu e primul şi nici ultimul caz din politică care păţeşte astfel. Îmi pare foarte rău şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul doctor Cîrstoiu să rămână un prieten, cu toate că ne cunoaştem de foarte puţin timp şi îmi cer scuze eu faţă de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit, pentru că atacurile nu au fost împotriva dânsului - în primul rând, atacurile au fost, din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, împotriva acestei alianţe electorale", a susţinut preşedintele PSD.

El a adăugat că înţelege că în acest moment opinia publică se construieşte pe percepţie.

"Aş vrea să vă vorbesc astăzi, dacă îmi permiteţi, despre un adevăr. Adevărul este în felul următor, Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepţie într-un domeniu foarte dificil, este un chirurg de excepţie, un om care şi-a clădit toată activitatea prin muncă şi studii pe care le-a terminat cu nota 10 într-un domeniu în care nu ai voie în nicio zi să nu îţi faci un update profesional. Este un manager de excepţie. Cum s-a reuşit ca un decan al Universităţii de Medicină în două săptămâni să devină Bin Laden fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă, salvând vieţi, este cu totul altceva", a menţionat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Iata si mintea cea de pe urmă...exista varianta în creștere ca PSDNL sa iasă mult mai rău decât au plătit sondajele sa le spună...mai ales la locale unde se cam votează oameni, nu partide.

    1. DOMNULE PREMIER CIOLACU. DENIGRAREA de catre PRESA a medicului CARSTOIU,nu a fost indreptata impotriva acestuia ci,impotriva PSD si mai ales a dumneavoastra. Toata PRESA TICALOSITA,OPOZITIA si o parte importanta a colegilor din COALITIE,va uraste pentru ca odata cu venirea dumneavoastra in fruntea GUVERNULUI,ROMANIA a inceput sa iasa din MARASMUL in care TARA a fost adusa de PNL impreuna cu USR,cu girul domnului IOHANNIS. Cand o TARA intreaga a vazut cum la SECTORUL 1 ALEGERILE au fost FRAUDATE prin FURT,cel care a stopat ancheta PARCHETULUI a fost IOHANNIS care a declarat ca ALEGERILE au fost CORECTE. Ba mai mult PROCURORUL care a anchetat FURTUL,erea sa fie trimis in PUSCARIE deoarece a declarat PUBLIC ca alegerile au fost FRAUDATE. Deasemenea NICUSOR DAN a fost ales primarul CAPITALEI tot cu girul lui IOHANNIS si iata unde este azi CAPIALA seamana cu BIAFRA. Cei din COALITIE va SABOTEAZA constant intrucat prin numirea lui GRINDEANU in fruntea ministerului TRANSPORTULUI,ROMANIA este plina de SANTIERE cu AUTOSTRAZI. De cand a inceput construirea AUTOSTRAZII MOLDOVEI,regiune lasata in PARAGINA de cei de DREAPTA care au dus INVESTITIILE numai in TRANSILVANIA,ati devenit INAMICUL PUBLIC atat al POLITICIENILOR de DREAPTA cat si a PRESEI TICALOSITE. Mare greseala ati facut ca v-ati luat raspunderea sa anuntati candidatura medicului CARSOIU dumneavoastra,cand el,a fost ales de catre PNL.Fiti convins ca ADEVARATII BUCURESTENI,nu se vor lasa iarasi pe mana lui NICUSOR DAN si a CARUTASULUI de SALAM de VARA PIEDONE ci,o vor VOTA pe FIREA in ciuda DEFAIMARII ei de catre PRESA si cei de DREAPTA. Si inca ceva domnule CIOLACU. Dati ORDIN ca BANCILE,POSTA ROMANA si cei responsabili de PENSIILE ROMANILOR sa nu lase MILIOANE(mai mult de tri sferturi din ROMANIA),fara BANI de SFINTELE SARBATORI de PASTE,spre BUCURIA celor de DREAPTA,care nu doresc acest lucru. Daca nu o sa reusiti sa le dati salariile si PENSIILE ROMANILOR inainte de PASTE,o sa PIERDETI MILIOANE de VOTURI. Aveti PUTEREA sa nu lasati oamenii mai saraci ai ROMANIEI,la fel cum iau lasat cei de DREATA in timpul PANDEMIEI de COVID,in INTUNERIC si cu LACRIMILE pe OBRAZ. Asa sa va ajute DUMNEZEU.!

    Daca atacurile au fost într-adevăr împotriva PSDNL atunci de ce v-ați descotorosit asa de jenant de dl dr Cirstoiu?

    Totul este o mare manevră politica, prin care d-na Firea a fost ''recuperata", dl Piedone va fi "convins" sa se retraga (urmează ca toate tunurile sa fie puse pe sărmanul Piedone și pe clanul lui), iepurașul PNL Burduja să ia o bună parte din voturile lui Nicușor. 

    Doar asa Firea, susținută de mafia imobiliara si de clanurile de interlopi, îi va lua fața lui Nicușor.

    Mai urmează să vedem daca și bucureștenii vor merge pe fenta.  

    Dezvăluirile despre matrapzlâcurile lui Cârstoiu sint o dovadă că democrația încearcă să funcționeze în România. Ciolacul evident că nu înțelege cum după ce a pompat milioane de euro să cumpere tăcerea presei, acele dezvăluiri au apărut. Din nefericire genul ăsta de golănas smecher, deasupra legii, susținut de o parte a șefimii din institutii de forță și cercuri obscure reprezintă noile psd și pnl. Când se uită în dreapta și în stânga, Ciolacu vede în jurul lui doar cârstoi clonați după același tipar și de aceea e derutat. Dacă avea diplomă de bac, pote ajungea și el decan

    Parerea mea e ca Colacu a gresit, a stiut , n-a stgiut smenurile doctorului habar n-am, dar trebuia sa -si faca temele, stiut fiind ca in orice campanie electorala se dezgroapa gunoiul de sub pres. In plus nu cred ca au facut vreun sondaj ceva sa vada cate voturi ar avea Carstoiu.

    Acum incearca sa-si explice gafa , sa se scoata elegant , ca cica Carstoiu a terminat facultatea cu nota 10. Si e asa un profesionist si un decan si un , etc. Dar nu e un "criminal". E in schimb hot si spagar. In total, de fapt negativele cantaresc mai mult decat pozitivele si Ciolacu nu recunoaste ca a evaluat gresit, motiv pentru care, va gresi din nou(cu Firea). 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb