MARCEL CIOLACU: "Dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate"

S.B.
Politică / 21 februarie 2022

"Dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate"

Marcel Ciolacu l-a anunţat pe Florin Cîţu că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate, însă nu consideră că România îşi permite să aibă în momentul de faţă alegeri anticipate. Liderul social-democraţilor a mai spus că trebuie găsită o soluţie pentru a stabiliza preţul la energie, informează news.ro.

"Avem doua concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască că dacă PSD nu intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat acum România. Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există - în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac", a afirmat Marcel Ciolacu duminică la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

"E momentul pentru toţi să găsim soluţia cea mai bună pentru a stabiliza preţul la energie. În România preţul la energie e mai mare decât în Germania, nu putem compara cele două lucruri. Am avut o liberalizare haotică, imprevizibilă, nesustenabilă", a completat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Bine foarte bine

    1. DOMNULE CIOLACU.Sunteti un fel de PUTIN al Romaniei.Spun acest lucru intrucat la fel ca si PUTIN care ZGALTIE lumea din temelii cu spectrul inceperii unui RAZBOI in EUROPA si poate chiar MONDIAL,odata cu AMENINTAREA ca v-a OCUPA Ukraina,asa si dumneavoastra AMENINTATI TRIUMVIARATUL carea DISTRUS ROMANIA si pe Romani format di IOHANNIS,ORBAN si CATU cu IESIREA de la GUVERNARE si declansarea de ALEGERI ANTICIPATE. Domnule CIOLACU.sunteti la fel de VINOVAT ca si cei trei DEMOLATORI,intruca avand cel mai mare numar de PARLAMENTARI,care impreuna cu alte Partide din PARLAMENT,nu ati DECLANSAT ALEGERILE ANTICIPATE vazand ca Romania a intrat in COLAPS,iar ROMANII au ajuns in MAJORITATEA lor la SAPA de LEMN.Ca si o Hiena ,care simte mirosul de sange,atunci cand vi s-a ivit OCAZIA ati ATACAT. IOHANNIS,dandusi seama de IMIMENTA PRABUSIRE a Tarii si a Nivelului de trai al Romanilor,stiinduva AVID de PUTERE ,v-a invitat la Guvernare si imediat dumneavoastra ati acceptat in acest fel contribuind decisiv la continuarea AGONIEI in care se afla Romania si Romanii. Daca cei trei TRADATORI care au adus Romania in Stadiul de "TARA ESUATA", au reusit sa DISTRUGA TARA si VIETILE ROMANILOR,dumneavoastra ,le-ati dat un SPRIJIN prin care TARA sa fie tot mai SARACA. Cum puteti sa GUVERNATI alaturi de PNL si cel care au condus catre DEZASTRU. CATU, a recunoscut cu NONSALANTA ca inainte de LIBERALIZAREA preturilor la Energie,el,a VANDUT STRAINILOR pe nimic dreptul da a STAPANI si vinde CURENTUL si GAZELE la PRETURI pe care Romanii nu le pot suporta,ele fiind cele mai mari din LUME. Daca acest ACT de TRADARE a lui CATU,este CAUTIONAT de dumneavoastra,prin asocierea cu el, ce sunteti pentru Romani,in cel mai bun caz,un PARTID de PROFITORI de pe urma SARACIRII POPULATIEI. AZI,cand TARUL de la MOSCOVA,ameninta lumea cu un RAZBOI DISTRUGATOR,atat IOHANNIS,PNL ,si PSD,flutura acest lucru ca pe o SPERIETOARE deasupra CAPULUI ROMANILOR,iar acest lucru este un DEBUSEU de care va folositi ca sa puteti continua SARACIREA Romaniei si Romanilor. Pai tot dumneavoastra cei care conduceti TARA azi,le spuneti Romanilor sa stea linistiti ca nu ne v-a ATACA nimeni,TARA,aflanduse sub SCUTUL NATO,dar JAFUL impotriva Romanilor continua. Domnule CIOLACU,tot spuneti ca nu este momentul sa iesiti de la Guvernare . Pai cand o sa fie MOMENTUL,cand TARA v-a intra in COLAPS TOTAL,iar ROMANII se vor SINUCIDE in MASA.? SCOATETI PSD de la GUVERNARE si treceti la ORGANIZAREAde ALEGERI ANTICIPATE,.!

    sustin ideea alegerilor anticipate

    PSD ar trebui sa obtina o larga majoritate in Parlament si sa formeze singur Guvernul.  

    ce spun nu are legatura cu viziunile mele politice (pe care nimeni, nici macar eu, nu da 2 bani) - eu fiind un om de dreapta - ... ci are legatura cu necesitatea non-implicarii Romaniei in conflictele militare care pot aparea in regiune.  

    cu PNL la guvernare vom fi tarati in razboaiele altora cu risc de pierdere teritoriala pentru noi (datorita frictiunilor cu noii vecini) ... cu PSD la guvernare avem sansa negocierii non-implicarii si neutralitatii cu partile implicate si mentinerea/cresterea teritoriului in atare situatii din viitor, cu AUR avem sansa dezintegrarii tarii (post 2024) si alipirii majoritatii regiunilor la alte tari , alte partide nu conteaza....  

    So, choose your poison... ca sa zic asa!  

    Aveti liniile de destin, decideti!  

    Eu sustin alegeri anticipate cu PSD obtinand larga majoritate in Parlament si facand singur Guvernul.  

    p.s. inca o data: .... nu dau 2 lei vechi pe viziunile mele politice de dreapta atata timp cat vad in viitor ce se intampla si ce optiune promoveaza mai bine interesele Romaniei.  

    p.p.s. Ca litera de aur pentru urmatorii 10 ani: NEUTRALITATE !!! Vor sa treaca unii cu armata prin Dobrogea sa isi faca treburile in alta tara? li se asigura culoar securizat si pazit si trec.... dar nu ne aliem cu ei! ... vor altii sa treaca iarasi ? bine, la fel... culoar securizat neutru , dar nu ne aliem cu ei. Are mult sens ce am scris aici ASA CUM VETI INTELEGE IN PERIOADA 2025-2027 !

    Cum s-ar zice, Doamne ajuta! Insa intelegerea e facuta, banii prea multi asa ca poporul asta nu o sa vada alegeri libere pana e musai. Poate, poate, avem noroc si de vre-un val epidemic si se amana alegerile viitore! De ce nu? Trebuie sa plac din tara asta...

    1. Voi cei de dreapta aveti presedintele vostru,guvernul vostru credeam ca toata diaspora se ingramadeste sa vina in tara ca asa spuneau "vrem sa dispara ciuma rosie ca sa ne intoarcem in tara noastra" acum bag de seama ca vor sa plece si cei care au ramas pe plaiurile mioritice iar la alegeri vor vota tot driapta si vor spune ca din cauza psd ului au plecat din tara ,unii îsi merita soarta

      tu ai impresia ca a disparut ciuma rosie? Tocmai a adus-o iohannis la guvernare, asa ca randurile diasporei se vor ingrosa zdravan.

      ...

      ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb