MARCEL CIOLACU, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL DE BOLI INFECŢIOASE DIN CONSTANŢA: : ''Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus premierul Cîţu sunt principalii vinovaţi''

G.U.
Politică / 1 octombrie 2021

''Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus premierul Cîţu sunt principalii vinovaţi''

Miniştrii Sănătăţii Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus premierul Cîţu sunt principalii vinovaţi pentru aceste drame, spune Marcel Ciolacu, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, în care au murit 9 oameni: "12 incendii şi zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamţ, Socola, Balş şi Constanţa - toate în guvernarea Dreptei", informează Digi24.

"Criminali! Asta sunteţi! De când aţi fost puşi de Iohannis la conducerea României aţi ştiut doar să daţi din gură, doar să aruncaţi responsabilitatea pe alţii, doar să promiteţi iluzii. Nimic concret! 12 incendii şi zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamţ, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balş şi, acum, Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa- toate în guvernarea Dreptei", a transmis Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

"Miniştrii PNL şi USR ai Sănătăţii, Tătaru, Voiculescu şi Mihăila, plus premierul Cîţu - voi sunteţi principalii vinovaţi pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL şi USR, v-aţi certat pe bani şi pe funcţii!" a adăugat liderul PSD.

9 oameni au murit în incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. ''Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus Hohanis si Cîţu, clotilda - la puscherie

    Pepiniera de Sifonari Dirijati si implantati in toate structurile statului nu poate fi trasă la răspundere; să vă vedem cum vă dati in primire unii pe altii după ce impăiati cucuveaua cand n-o sa mai fiti stresati ca va canta .

    Se pregatesc golanii criminali sa paseze vina. Un dobitoc, cica ziarist si medic, zice ca daca oamenii erau vaccinati nu ajungeau la ATI. O sa apara probabil gorghiu/dej sa dea vina pe puie monta, iliescu, dracnia.

    Amaratii aia care, bolnavi fiind, au venit sa fie tratati si au sfarsit arsi ca soarecii prinsi in capcana, nu sunt altceva decat niste jertfe ritualice ale masonilor autohtoni, pe altarul "Marii Resetari", intocmai ca la Colectiv si la celelalte spitale la fel incercate!

    1. Ai uitat ca si reptilienii au nevoie de "jerte ritualice". Pe cine propui sa sacrificam? Io zic sa incepem cu tine, ca pari la indemana...

      Eu zic sa incepem cu ma-ta, caci si asa facea umbra pamantului, fiind o curva ieftina si plina de boli cu transmitere sexuala! Ea nici n-ar intra la "jertfe ritualice", ci doar la "curatarea borhotului"!

    psd-pdl-usr , aceiasi mizerie !

    Singura soluție este votul antisistem, adică UsrPlus. Imi veti multumi mai tarziu.

    1. mars !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb