MARCEL CIOLACU: ''Este posibil ca marţi să treacă moţiunea de cenzură''

G.U.
Internaţional / 27 iunie 2021

''Este posibil ca marţi să treacă moţiunea de cenzură''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că parlamentarii PSD, cu excepţia unuia care suferă de o boală incurabilă, vor fi prezenţi la votul moţiunii de cenzură marţi, el arătând că demersul PSD va fi susţinut şi de deputaţi şi senatori din afara partidului, transmite News.ro. "Este posibil ca marţi să treacă această moţiune de cenzură", susţine liderul social-democrat.

"Noi avem o posibilă singură lipsă - un deputat care are o boală incurabilă într-o fază foarte avansată - dar şi el încearcă să ajungă la vot. Am înţeles de la colegii de la AUR sunt cu toţii prezenţi. Categoric, deja au anunţat cei neafiliaţi că vor susţine moţiunea, vor fi voturi şi de la grupul minorităţilor şi ne mai trebuiesc voturi din zona actuală a acestei puteri. Ţinând cont că 70% dintre români consideră că suntem într-o direcţie greşită, sunt ferm convins că există şi parlamentari din actuala putere care consideră că suntem în direcţia greşită şi sperăm că voteze această moţiune. Poate domnul Orban ne face surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze această moţiune, nu neapărat ţinând cont de lupta lor politică internă. Poate face un act patriotic şi scapă această ţară de...", a afirmat Ciolacu.

Acesta susţine că a avut discuţii cu parlamentari din coaliţia aflată la guvernare, arătând că a discutat deja în acest sens, notează sursa citată.

"Am avut astfel de discuţii, vom vedea marţi ce se va întâmpla. Cred că vor face o presiune fantastică să nu se deplaseze la vot, ca nu cumva să voteze din greşeală", a adăugat liderul PSD.

În opinia liderului PSD, preşedintele Iohannis "ţine cu domnul Cîţu şi atunci are tot interesul să nu treacă această moţiune de cenzură".

"Este posibil ca marţi să treacă această moţiune de cenzură. Eu am spus că are 50% şanse să treacă. (...) Este nevoie de anumite voturi din actualul arc guvernamental", mai susţine Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Stati la locul vostru,romanasii sa iasa in strada sa dea guvernul lor jos daca nu sunt multumiti

    Aceasta calamitate, coalitia "nebuna" a lui Plavan trebuie indepartata. Puteti face o intelegere cu Orban. Ca cei trei l-au facut de rahat si pe el si vor sa-l distruga. Daca nu reusiti acum trebuie sa o luati de la capat. Romanii sunt la limita si buzunarele dar mai ales cu rabdarea. Sa -i trimiteli in lupanarele lor. Fara adrese si gravizi.

     

    esti cel mai prost lider pe care l-a avut psd . pe linga prostie n-ai pic de verticalitate si mandrie in tine . te vaicaresti zilnic si ne tot povestesti ce face puterea , dar si cu sprijinul tau prin noncombatul evident .lumea a inceput sa inteleaga ca sinteti intelesi toti sa va rotiti la putere si ca jucati teatrul ieftin cu puterea si opozitia , si nu mai merge la vot .ultimii naivi care inca n-au inteles ca merg la vot degeaba , ar trebui sa-si aduca aminte ca cel pacalit de mai multe ori , i se ma zice si prost .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb