MARCEL CIOLACU:  "Iohannis mai avea puţin şi dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide pieţele electoral fix înainte de alegeri"

S.B.
Politică / 2 decembrie 2020

"Iohannis mai avea puţin şi dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide pieţele electoral fix înainte de alegeri"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, azi, că deschiderea pieţelor anunţată de preşedintele Klaus Iohannis este un "gest electoral" înainte de alegeri. "Aşa cum au făcut şi cu şcolile. Şi cu restaurantele. Le deschid în dispreţ doar pentru a le închide iar", afirmă Ciolacu, informează news.ro.

"Iohannis mai avea puţin şi dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide pieţele electoral fix înainte de alegeri. Aşa cum au făcut şi cu şcolile. Şi cu restaurantele. Le deschid în dispreţ doar pentru a le închide iar! Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam pieţele în siguranţă. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deşi o primise încă din 12 noiembrie", a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta acuză "un gest cinic caracteristic liberalilor".

"Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL - e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au îngheţat săptămâni în şir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Şi sunt sigur că românii au înţeles asta şi nu mai înghit asemenea mizerii electorale! Dacă tot e la Bacău şi taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze şi aşa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro şi care s-a dezumflat la prima ploaie", a mai scris Ciolacu pe Facebook, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. sunt total apolitic ,am si o parere extrem de proasta despre politicieni, dar stiu aproape sigur ca psd ar fi luat in aceasta perioada mult mai multe masuri populiste cre ar fi fost foarte gresite pentru tara ,sunt pensionar ,si ma bucuram ca un copil cand imi crestea pensia,pana am fost nevoit sa-mi sustin copii care sunt salariati ,si nu isi pot sustine singuri familiile, atunci mi-am dat seama cat rau fac masurile super populiste, nu zice nimeni sa nu cresti o pensie de pana in 2000 de lei dar nu pe toate la gramada ,mie jena ca am o pensie mai mare decat salariile celor doi copii la un loc ,oare cum se simt copii ca depind econmic de donatiile mele lunare, un batran de 68 de ani fost angajat intrun combinat siderurgic si aceste cresteri trebuiesc facute cu cap nu dea valma pentru voturi sa ramai la putere, cred ca tocmai aceasta disperare ar trebui sa dea de gandit, sper ca noi cei mai in varsta ,sa nu fi devenit deodata atat de egoisti si sa ne pese numai de starea noastra de bine,iar copii si nepotii nostri sa plateasca,in anii ce vor urma nesabuinta unor politicieni care vor sa ne cumpere

    1. raspuns1.Ori copii tai sunt niste prosti sau niste inculti si lucreaza pe salarii mici ca atat ii duce capu,ori tu ai fost un mare securist,interlop(in vreun partid de dreapta),ori ai fost judecator sau procuror si ai o pensie babana si ai ajuns sa te rusinezi ca ai o pensie mai mare ca salariile celor doi copii ai tai,de care nu ai avut grija sa invete carte si uite ce au ajuns,niste neica-nimeni.Daca te simti asa de vinovat ca ai o pensie asa de mare,iesi public cu numele adevarat, spunele romanilor ce ai muncit,cata pensie ai si daca este asa de mare doneaza la un spital de copii ce crezi ca nu iti face cinste acea suma pe care o primesti, incat si opreste atata cat sa iti ramana si tie sa ai de trai la batranete. Daca nu faci acest lucru,nu esti decat un JEGOS PROPAGANDIST de DREAPTA si meriti un rahat in gura!

      Iar tu esti un JEGOS PROPAGANDIST de STANGA si meriti un rahat in gura!

      JOS RUSIA! 

      Prostalaule. daca se supara rusii,maine dimineata tu si familia ta ,sunteti la cimitir,chiar fara a fi bagati in saci. Bai PROSTALAULE,crezi ca daca doamne fereste prin absurd rusii s-ar hotara sa atace romania,americanii ar apara tara noastra asa cum cred tampiti ca tine. Eu,sunt proamerican,insa nu sunt prost ca tine si judec ce s-ar intampla cu romania in cazul unui razboi.daca nu stii sau nu judeci,ia vezi la cati kilometrii este Rusia de romania si la cati kilometrii este america. La ora actuala razboiul nu se mai duce cu atacul la baioneta ci,cu tehnica prin care romania este cucerita in cateva ore.Numai idioti ca tine traiesc intr-o lume a lor care nu judeca scenarii posibile in caz de razboi.Si inca ceva IDIOTULE.Ai fost vreodata in Ungaria/ daca nu,uitate macar pe yutube si sa vezi ce tara a facut Orban al Ungariei care le da cu flit astora din (M)UE,desi face parte din partidul care conduce europa adica PPE.Pe zi ce trece,acest Orban,desi uraste romania,este prieten la catarama cu rusii si chinezi. Asta da conducator care isi iubeste Tara si Poporu,nu ca FICUSU nostru care atunci cand merge la UE,ia si o cutie cu VASELINA la el sa nu il doara.Idiotule,ce zici daca noi ne-am vede Interesle noastre Nationale si nu am fi condusi de niste STRAINI care au TRADAT TARA si POPORUL EROMAN. Dar tu,esti prea prost ca sa intelegi cum se face POLITICA NATIONALA nu cea ANTINATIONALA!

      Asa te a invatat partidul sa spui ,daca tie rusine de ce nu renunti la pensie nu te obliga nimeni sa o iai, vezi ca deja platesc copii si nepotii tai de asta a avut tov.catu si orban grija

      Suntem multi care care gandim ca tine.Populismul este periculos .Comentariile rautaciose si suburbane ,fii sigur,sunt facute de Postacii Satanei si Diavolului.

      Fugi la URGENTA!VENINUL SI PROSTIA TI-A INUNDAT "creierasul" sau ce a mai ramas din el.

    Agitatorii se recunosc imediat si cu mare ușurință fiindcă nu sunt apți să-și exprime opiniile fără să aducă atingeri ale demnității umane , să jigneasca, să insulte și să calomieze pe oricine are o exprimare coerentă, logică , civilizată și de bun simț.

    Râd toți țiganii de români fiindcă țiganii s-au romanizat și românii se țigănesc ..și nu e greu să-ți dai seama in ce tabere manjite de roșu se află. 

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb