MARCEL CIOLACU: "Nu cred că în acest moment este o urgenţă modificarea Constituţiei"

S.B.
Politică / 29 mai 2022

"Nu cred că în acest moment este o urgenţă modificarea Constituţiei"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mărturiseşte că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat "în mod discret" cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale modificări a Constituţiei, informează news.ro.

Concluzia lui Ciolacu pe acest subiect este că o schimbare a legii fundamentale nu reprezintă o urgenţă, în actualul context economic, geo-politic şi social.

Întrebat, în cadrul unei emisiuni la Prima Tv, despre posibilitatea modificării Constituţiei în aşa fel încât actualul şef al statului să mai poată obţine un mandat, Ciolacu a spus:" Este exclus aşa ceva, să mai fie domnul Klaus Iohannis preşedinte. Ce facem, mergem pe urmele lui Putin? (...) Este exclus un astfel de scenariu din punctul meu de vedere categoric şi cred că şi din punctul de vedere al domniei sale".

Întrebat dacă va susţine în viitorul apropiat modificarea Constituţiei, Marcel Ciolacu a răspuns că, atunci a fost ales în fruntea PSD, a promis că nu se va depărta în deciziile sale de agenda cetăţenilor.

"Nu cred că în acest moment este o urgenţă modificarea Constituţiei. Există, în schimb, teme de dezbatere pe modificarea Constituţiei, dar nu cred că într-un climat cu criză energetică, război şi criză economică urgenţa noastră numărul unu este modificarea Constituţiei. Domnul Titus Corlăţean, Robert Cazanciuc, fără să anunţe presa au avut întâlniri cu profesori de la universităţi, cu avocaţi, cu judecători şi au dezbătut această temă, tema modificării Constituţiei, dar am făcut-o într-un mod discret - nici eu nu m-am implicat, nu sunt un mare specialist - am făcut-o într-un mod discret şi într-un mod constructiv, să vedem unde este depăşită Constituţia României şi care ar fi urgenţele; nu ştiu, reorganizarea administrativă, dacă am fi făcut-o la momentul respectiv când au făcut-o şi polonezii am fi avut o altă rată de absorbţie a fondurilor europene", a afirmat Marcel Ciolacu în emisiunea Insider Politic difuzată duminică de Prima Tv.

Întrebat dacă până în 2024 România nu va schimba forma de guvernământ, Ciolacu a răspuns: "nu pot să garantez acest lucru, haideţi să depăşim întâi urgenţele pe care le au românii, noi încercăm, în discuţii, nu secrete (...) şi dacă românii vor considera oportun, vom face aceste modificări".

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Se poate modifica in sensul de reinterpreta pe ici pe colo prin punctele esentiale vita

    1. de acord (din pacate)....

      am observat si eu cum Romania e pregatita si impinsa ici-colo discret intr-o directie cu care nu sunt de acord si NU imi place!  

      cand o sa inteleaga poporul (marea masa de oameni) ...mai tarziu... o sa ii rupa , o sa ii joace in picioare pe vanzatorii astia de tara ...o sa vedeti ca am dreptate 

    nu recomand modificarea Constitutiei - motivele le-am detaliat intr-un comentariu anterior.

    sub nici o forma sa nu aveti tendinta de a " descarca" Constitutia de drepturile si libertatile indivizilor in favoarea drepturilor si libertatile comunitatilor, punand dreptul si libertatea grupului deasupra dreptului si libertatii individului - s-ar produce o alunecare grava intr-o arie tipica etatismului (sau mai bine zis pre-etatismului).  

    Sub nici o forma sa nu introduceti in Constitutie (sau sa scoateti actualele prevederi cu privire la atributul de " stat national si indivizibil" referitor la Romania) elemente care sa permita tendinte secesioniste ale unor teritorii in Romania.  

    mare atentie ce faceti, politicienilor!  

    ce faceti va decide voua soarta inainte de a decide soarta romanilor comuni ! 

    inteleg ca e la moda prin cercurile inalte ale politicii mondiale sa jefuiesti de drepturi si libertati indivizii ... dar cand se vor scula violent oamenii , masele mari de oameni ... atunci NIMENI nu va mai sta de vorba cu nici un politician , indiferent din ce partid face parte! De fapt ca sa fiu explicit ... nu discutiile vor constitui modul socializarii dintre populatie si politicieni!  

    p.s. Veste " pe surse" ... niste minti " crete" se gandesc ca in contextul variolei maimutei sa se reia circul din primavara 2020 ... cu lockdown, cu jefuirea de drepturi si libertati ale cetatenilor, etc.. doar ca vor sa schimbe Constitutia ...ca sa o faca " legal" de data asta, nu neconstitutional ca ultima oara cu covidul !  

    p.p.s. ATACURILE ANTI-INDIVID LA NIVEL DE DREPTURI SI LIBERTATI SE VOR INCHEIA IN CURSUL TRIM. 2/ 2023 pe fondul unor evenimente istorice! Toate satanismele astea in relatia cu cetatenii in contextul covid, bubele maimutelor si altele... toate au un final.  

    Politicienii NU CONSTIENTIZEAZA masivitatea situatiei... nu inteleg cum isi pot ei permite magarii asa cum au avut loc in ultimul timp cand bucataria (tara) e plina de gaz (frustrarile populatiei acumulate in ultimii ani pe fondul unei mega-frustrari a unei revolutii din 1989 deturnate intr-o Lovitura de Stat in urma careia tot jigodiile si puii lor neo-comunisti nascuti din pacate vii au preluat tara! ) .  

    Concluzia mea?  

    Ii considera pe romani prosti si mamaligi mori si inepte... si mizeaza ca mamaliga nu va exploda niciodata.  

    Dar...asa cum am mai zis-o ... romanii sunt un popor deosebit de pervers si proprii lor conducatori ... dau impresia ca sunt prosti, ca nu reactioneaza, ca inghit.... si cand se ridica si incep sa lupte .. in momentul ala nici un politician nu mai scapa. In viata, eventual.  

    Asta e stilul pervers al poporului roman.  

    Sfatul meu?  

    Nu scoatei pe romani din ale lor si din albia vietii lor si habitudinilor lor ca o sa fiti omorati.  

    Atat de direct e sfatul meu!  

    Lasati smecheriil cu Marea resetare, Acordul verde (tinutul in frig al romanilor iarna viitoare de dragul Planetei) si alte tampenii nascute in capetele unor carcase batrane psihotice (Klaus Schwab, Soros, Bill Gates si restul celor scapati de la nebuni sa ne chinuiasca vietile).

    Sau daca alegeti sa mergeti in continuare pe caile carcaselor batrane si psihotice... ok, stiti care e urmarea... sa va cumparati loc de veci, da?  

    1. stiam ca au ceva in pregatire... stiam de evenimentul de la Munchen de acum aprox 7 luni cand scenariul era ca niste teroristi dau drumul virusului variolei in 10 aeroporturi din lume (asta era scenariul simularii)...evenimentul de la Munchen a fost sponsorizat de fundatia Bill and Melinda Gates ... dar ma gandeam ca totusi sunt mai subtili de atat...

      nu ma asteptam fix la virusul variolei maimutei (care e fix din aceeasi familie de virusuri cu virusul variolei umane)... eu mizam de acum un an pe o versiune updatata a gripei aviare... dar probabil ca laboratoarele din Ucraina au fost incapacitate (datorita razboiului) si nu a mai fost cazul de asa ceva...  

      p.s. nu folosesc " glob de cristal" :)))) ...doar nenumarate surse underground , inclusiv surse din dark net ;) 

      da, de acord.

      vor reusi sa reviruseze planeta? da, partial.  

      vor aparea iar lockdown-uri si restrictii ? da, cam ce ati vazut (daca ati vazut) la Shanghai (China) in cazul politicii zero-covid o sa vedeti in nenumarate parti ale lumii .. de ce asa? pentru ca aceasta versiune de variola a maimutei nu e aia clasica din anii 70-80 , cea cunoscuta din Africa, ...aceasta a fost imbunatatita in laborator in asa fel incat sa se poata transmite prin aerosoli.  

      Cine vor fi victimele (infectari si decese) ?  

      1. Neinspiratii care s-au injectat anti-covid (suuuuuuper-vaccinul - " zeama magica" - care da fenomenul imunitar ADE - intai da un "varf" imunitar de 1-4 luni si apoi te baga in imunodepresie... prilej sa sara pe tine mai apoi toate prostiile de boli si gripe si micoze de diverse etiologii... vaccinul anti-covid practic demolandu-ti imunitatea naturala ...aia de la mama si laptele ei.... si " dependizandu-te" de produsele lor big pharma pe care statul si mai apoi individul VA DA BANI MULTI...totul se rezuma la bani. It's all about the money, babyyy ! )  

       

      2. Persoanele (indiferent de varsta) care nu s-au vaccinat anti-variola/ anti-varicela, etc... (asa-numitele vaccinuri ale copilariei) sau nu au facut boala la timpul potrivit (in copilarie) pentru a dobandi imunitate.  

      Deci : daca voi sau copiii vostri nu v-ati vaccinat si/sau nu ati facut variola/varicela... sfatul meu e sa dati fuguta la medic si sa va faceti vaccinurile (alea clasice!!! nu anti-covid! daca medicul va propune sa va faceti vaccinul anti-covid sa refuzati chiar de-ar fi sa fiti amenintat cu orice , inclusiv cu moartea! ) DE URGENTA!  

      Cam asta e pozitia mea.  

      Fac un apel la oamenii normali care nu s-au vaccinat anti-covid:

      NU II DISCRIMINATI PE CEI PE CARE O SA II VEDETI INFECTATI (de variola maimutei) !  

      Nu ii ostracizati!  

      Nu credeti ce va scrie presa ca doar homosexualii sau cei care au avut contacte de diverse naturi cu purtatori infectati (oameni/animale - ex: maimute Africa) pot face aceasta boala. De fapt boala (variola maimutei) o sa ii aleaga cu precadere (7-8-9 cazuri din total 10) pe cei deja vaccinati anti-covid. Va fi boala facuta de cei injectati anti-covid (preponderent , nu total).  

      Daca nu v-ati vaccinat anti-covid si daca in copilarie ati avut ca boala bolile copilariei inclusiv variola / varicela/etc (deci sunteti natural imunizat) sau v-ati vaccinat anti-variola, anti-varicela , etc (bolile copilariei) nu aveti cum sa luati acum variola maimutei sau daca o luati sigur nu veti muri si o sa faceti o forma usoara care va trece fara nici un medicament in 2-3 saptamani (de stat acasa).  

      Doar bubite rosii, mancarimi, febra medie, stare de rau/apatie, poate niste voma, diaree etc..si atat. Nu mai mult!  

      Cel mai naspa va fi de cei care s-au si vaccinat anti-covid .... dar in copilarie nu au avut variola/ varicela/ alte boli ale copilariei si nici nu s-au vaccinat la medic cu vaccinuri pt bolile copilariei = astia sunt deja cu floarea in gura (morti) in opinia mea!  

      MERGETI LA MEDIC SI VACCINATI-VA ANTI-VARIOLA (umana) daca in copilarie nu ati fost vaccinat ! Asigura protectie partiala (nu muriti naibii!) si contra variolei maimutei de acum.  

      Fac un apel sincer la parintii nebuni care nu-si vaccineaza deloc copiii sa mearga imediat la medicul pediatru si sa isi vaccineze copilasii cu vaccinurile copilariei! ASTA PANA CAND APAR CAZURI DE VARIOLA MAIMUTEI IN ROMANIA! Nu e " daca" , e " cand" !!!!!  

      Ai cam dat-o-n bară cu predicțiile tale. La modul cel mai penibil,

      ...

      Deci când fabulațiile tale nu se potrivesc, inevitabil cu realitatea, e de vină Putin. Doamne ferește...

      Sa-ti fie rusine! Asa vorbesc prorocii? Tie nu ti se aplica regulamentul? Omul are dreptate. Ai dat-o-n bara. Ce profetie este aia care nu ia in seama ceea ce se va intampla? Nu este o profetie. Este o prostie.

      volumul de ura pe care il primesc e scala de evaluare a valorii celor zise de mine.

      le recomand tuturor trolilor si haterilor o prea-fericita comuniune om-natura in urma unor multiple vaccinuri toxice!  

    Legile ei scapă HOȚII MARI ???

    Răspunderea la STAT !!! Fără suntem cu 100 ani în urmă

    ȘI dat un plagiat după U S A .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb