MARCEL CIOLACU: "Nu cred că Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei"

S.B.
Politică / 24 mai 2022

"Nu cred că Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu consideră că liderul UDMR Kelemen Hunor face politica preşedintelui Ungariei, întrebat marţi la Parlament despre protestul AUR în faţa biroului său de la Camera Deputaţilor şi solicitarea acestora ca UDMR să iasă de la guvernare, după vizita privată a preşedintelui Ungariei în ţara noastră, informează news.ro.

"Părerea mea este că a fost o vizită total eronat gândită şi provocatoare. Am avut şi discuţii personale cu domnul Kelemen Hunor. Nu cred că totuşi domnul Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei. Aceasta este părerea mea. Am văzut şi reacţia, cum este corect totuşi? Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuţăreală şi ieşiri necontrolate care ştim că, în contextul războiului din Ucraina, sunt încurajate de către dictatorul Putin sau dorim totuşi un dialog corect cu instituţiile statului, prin Ministerul Afacerilor Externe şi am văzut un comunicat am ministrului Afacerilor Externe după vizita preşedintelui Ungariei", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect marţi la Parlament.

Parlamentarii AUR au protestat, marţi, în faţa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, de la Parlament. Aceştia au cerut ieşirea UDMR de la guvernare, în urma vizitei private a preşedintelui Ungariei în România şi a declaraţiilor acesteia.

Liderul AUR, George Simion a afirmat că îl aşteaptă pe Marcel Ciolacu să îi transmită personal această solicitare şi a spus că au blocat şi o altă uşă prin care se poate intra în cabinetul preşedintelui Camerei.

Alianţa pentru Unirea Românilor a solicitat, luni, prezenţa premierului Nicolae Ciucă în faţa Parlamentului reunit, pentru a explica în ce condiţii a avut loc vizita preşedintelui Ungariei în România.

AUR a mai anunţat că depune moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak, pentru atitudinea sa sfidătoare şi jignitoare la adresa românilor.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. ...

    ...

    Majoritatea populatiei crede ca da.

    1. Presedinta Ungariei,a devenit oficial si SUZERANA provinciei Unguresti TRANSILVANIA. In fata ofensivei declansata de Ungaria prin reprezentantii sai de la varful Ungariei,autoritatile romane,se comporta ca niste SUPUSI ai Ungariei.De dragul PUTERII,Presedintele Romaniei,Guvenul ,si Partidele mari ale tarii,accepta BATAIA de JOC la care este supusa populatia din TRANSILVANIA,atunci cand autoritatile din Ungaria ,fac vizite pe teritoriul romaniei,cumpara pamanturile romanesti,la fel procedeaza si cu cladiri care normal ar trebui sa nu fie vandute niciodata ungurilor,investesc masiv in Romania,dar numai in TRANSILVANIA,desfasoara actiuni OSTILE Romaniei in asazisul TINUT SECUIESC care nu mai recunoaste Romania,Imnul Romaniei si si-au pus la punct chiar o Armata propie. Ba mai mult,TINUTUL SECUIESC,este reprezentat in PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei,printr-un GRUP PARLAMENTAR si un VICEPREMIER in persoana lui KELEMEN HUNOR. Pentru CIOLACU,este insa mult mai IMPORTANTA, linistea GUVERNARII in care este cooptatat si UDMR,ca nu cumva sa se supere pe Romania UNIUNEA EUROPEANA. In timp ce Ungaria ii da cu FLIT Uniunii Europene,Romania este o COLONIE la cheremul UE.,iar cei care conduc Tara,au predato cu popor cu tot,celor carene-au transformat in COLONIE. Ce bun este BORCANUL cu MIERE din care se infrupta asazisela Partide Romanesti de la PUTERE,ca pe vremea COMINTERNISMULUI. !

    Crede și nu cerceta zice popa .

    O laie.Ni se induce perpetuu ideea ca frictiunile romano maghiare se manifesta doar la nivel politic inalt si ca de fapt poporul e ok.Adeca romanii si ungurii de rand din Ardeal se inteleg perfect si ca totu-i ok.Nu-i adevarat !!!. La cea mai mica scanteie ne vom devora unii pe altii ca lupii in rut !!!.Aceasta vizita a fost absolut inoportuna la felul cum s-a desfasurat.Unde a fost d-l Johannis?Unde au fost alesii nostri?Doamna presedinte a Ungariei putea sa vina sa alerge linistita prin Cluj.Dar nu sa participe in calitatea pe care o are, la dezvelirea unei statui a unui domn care este istorie.Asta-i deja o treaba pe care n-o faci in adidasi si-n trenning!!!Nu cand esti presedintele unei tari al carei prim ministru este un iredentist declarat !!!

    ...

    1. ...

    UDMR ul trebuie interzis in Romania.. El poate activa cu succes in Ungaria.... Partidele etnice interzise in Romania....

    Si uite asa numai statui punem in Romania ale asupritorilor poporului roman, la Sibiu, la Alba, la la la. Noi tacem Ungaria a cumparat Transilvania la propiu si ce ce conduc se prefac ca nu vad. Retrocedari de mosii desi acestia au fost despagubiti de statul roman. Jaf la drumul mare cu acordul acestor partide marionete, care nu vad, nu aud nimic. Ciolanul este cel mai important.

    opinia lui ciolacul este bine reprezentata de mateies , un psdist sarac cu duhul care atunci cand este jignit , ofera flori .

    Toate patidele aflate la guvernare sunt anti-romanesti.kelemen sustine interesele ungariei,ala de la Cotroceni si "guvernul meu" sustin interesele sua,ue,germania etc.

    Macar maghiarul nu umbla cu cioara vopsita.el e cu budapesta fatiș,fara sa se ascunda. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb