Marcel Ciolacu: "Nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend"

S.B.
Politică / 28 martie

Marcel Ciolacu: "Nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend, informează news.ro.

"Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea", a arătat premierul.

"Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârşit de săptămână", a spus premierul în şedinţa Executivului.

"Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea", a afirmat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Alegerea este nefavorabila unui numar imens de magazine mici ce in curind vor falimenta .Patronii unor astfel de magazine mici sau chiriasii si famiilie lor vor da faliment .Singura metoda ce poate evita transformarea acestor mici magazine in spatii goale rezida poate din promisiunea primita de catre actualul Guvern promisiune atasata inchirierii sau cumpararii acestor spatii comerciale de catre marile firme de resort .Altfel vor aparea mii si mii de magazine goale ceea ce ne duce cu gindul la Comunism .Transformarea acestor locatii in mini spatii de locuit poate fi o alta alternativa dar care alternativa are nevoie de o legislatie specifica .Ca si importanta in Alegeri masura ar fi trebuit aminata ea continind un numar extrem, de mare de votanti .

    Scad veniturile la buget:-)

    Suntem unici în Europa cu hipermarketuri și megamalluri în orașe, și nu în afara lor.

    Termitele rad tot de pe rafturi plimbându-se din market în market, de zici că vine sfârșitul lumii. 

    Măcar să aibă mațul plin. 

    Nu degeaba românii adora turismul all inclusive. 

    Economie bazată pe consum.  

    Asta ar mai trebui, ca guvernul să le închidă magazinele în w-end.

    Ar ieși cu revolta termitelor setoase de sânge de ciolac. 

    1. guvernul...prin ANAF si alte canale sesizeaza o volatilitate crescuta in "Consum"...ceea ce face ca unele zile sa devina violent de falimentare si altele pe plutire... de aici firmele sunt nevoite sa reduca costurile...iti dai seama dupa dat afara angajati cu duiumul si pusi robotei la banda... dupa asta..firmele inca se confrunta cu costuri in crestere...dat de energie..si cost industrie x100% deja...la tot ce "Repari" nou in piata...aici firmele sunt iar nevoite sa aleaga zile sau ore la care vor inchide..pentru ca este volatilitate mare la consum si media de nu sus ci spre jos...la profituri...pentru ca gov a umblat la politici de taxare din pib/venituri ca sa isi regleze deficitul pe sacrificarea pietei ... acum ce se "Consuma" e ce e in rezerve la oameni...la relantiu...si bondurile pe ro arata ca nu am finalizat inca ciclul...sa se suceasca si bondurile se e buna treaba...caput consum...si ciclu de somaj pe spre minime... pana atunci rezistam toti care cum putem inca 2-3 ani..de chinuri costuri...dupa vedem ce o fi cu nebunia asta.

      Dam vina pe razboi..si altele ...nu pe politicile de taxare...ca sa redirectionam 2% din pib in militarizare...sau pe ciclul de expansiune militarizare din boom in bust... sau pe ciclul guvernului de a sucii politicile de taxare la firmele mici..de la impozitari mici la impozitari mari de parasuteaza procentulal taxarile de la 100la 300-800% in unele cazuri de nu iti mai vine sa ai firma sau sa muncesti! 

      Bursa creste...bondurile inca se duc spre inversare..gov "Fomist" ne taxeaza si ne arde cum poate...capitalistii deja dau ceva afara din oameni si inoveaza".... si tot asa...avem si razboi de sustinut..deci mai putin capital pentru cetateni de rand mai mult pentru razboi... 

      s c c r e t 

      Pai...n-ar fi trebuit ca termitele sa rada rafturile si nu ce era pe rafturi?

      Te-o fi ciupit termita! 

    se semn mare de DEFLATIE.... volumul de facutrare "legala" si ilegala e in crash..cu e factura sau fara e factura... firme mici au crash la cerere....

    ne ucide guvernu cu parasutarea procentuala a taxarilor la firme mici...  

    an electoral mai sunt ceva jafuri la primarii contracte si finantari gov...ca deja scartie treaba ..la "munca"... in piata...pe unele industrii /sectoare... 

    asteptam deflatia sa prabuseasca dobanzile! 

    s c c r e t 

    Ați fi în stare sa le țineți deschise non stop. Nu ar mai avea populimea ce sa facă dacă le ați închide Duminica.

    Comuniștii nu respecta Duminica.

    Dar cine pe cine obliga sa mearga la cumparaturi in weekend? Daca nu vreti, nu va duceti! Nu pricep unde e problema guvernului programul de lucru al companiilor private! Daca nu vine lumea la cumparaturi - o sa inchida singure! Atat timp cat au clienti - vand, platesc, afacerea merge pentru toata lumea!

    ... daca n-ai un'sa te duci la mall, duminica, ITI CAM VIN IDEI! si noi nu vrem asta, nu asa?!?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb