MARCEL CIOLACU: "Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român"

S.B.
Politică / 18 aprilie 2022

"Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român"

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că "nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român, prin votul dat la parlamentare. Liderul PSD a mai spus că nu crede într-un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, informează news.ro.

"Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii. Naşul acestei coaliţii a fost poporul român", a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a precizat că înainte de guvernul PSD-PNL-UDMr s-a încercat un guvern minoritar care din punctul lor de vedere era la fel de dezastruos.

"S-au aşezat lucrurile foarte repede, ţinând cont de contextul care ne împingea. (..) Nu şi-a dorit domnul Iohannis această coalţie, românii au hotărât", a mai spus el.

Întrebat dacă vor avea un candidat comun la preşedinţie, Marcel Ciolacu a spus: "Nu cred", precizând că la alegerile europarlamentare vor merge separat pentru că reprezintă familii europene diferite şi la locale la fel.

"E foarte greu să cred că pentru funcţia de preşedinte, după ce ai trecut prin trei rânduri de alegeri separat, vom găsi contextul de a avea un candidat comun", a spus Ciolacu, precizând că dacă era o abordare unitară în toate alegerile poate se ajungea şi la un candidat unic.

"Mai ales când cunosc PSD, nu poate să accepte aşa ceva", a mai menţionat liderul PSD.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu mai bag de mult timp în seamă elucubrațiile politice de la noi, dar asta cum că nașul monstruoasei coaliții este poporul român o înscriu de pe acum în topul aberațiilor din 2022.

    Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu recunosc astfel de fini. Nici pe finul, nici pe fina:) 

    E adevărat, nici nu am cum să-i recunosc pentru că nu i-am nășit și eu.

    Cu rușine patriotică, nu m-am dus la vot. 

    nu-ti este rusine sa vorbesti in numele poporului roman ? cine ti-a spus tie gogorita asta , pieleanu ? va aranjeaza in scaune serviciile ca pe niste momai si apoi veniti cu poporul roman in sus si poporul roman in jos .

    1. Domnule Ciolacu. Nu mai vorbiti domnule in numele poporului roman,intrucat cei care au dreptul sa faca acest lucru sunt noii STAPANI ai COLONIEI numita romania. Nu poporul roman voteaza presedinti,parlamentari,sefi de servicii,capii justitiei,ministrii si alti atarnatori care fac parte din conducerea politica si administrativa a romaniei ci SEFFII COLONIEI.Apropo.Am inteles ca o sa faceti o vizita in Ucraina ca sa vedeti ororile facute de trupele lui PUTIN asupra infrastructurii si populatiei din Ucraina.Pana ajungeti insa acolo,vedeti ca TRUPELE OMON,ataca si in romania .Am vazut aseara,cum o trupa de romani tineri,au fost ATACATI de trupele OMON,aflate sub comanda lui Dan Petrescu la echipa de straini CFR Cluj. La ordin,tinerii romani,au fost supusi la brutalitati de tip omon,incercanduse sa li se rupa picioarele si coastele fara a folosi insa arme de foc.La sfarsitul meciului,seful OMON de CLUJ,"domnul" Dan,erea foarte suparat ca arbitrul nu le-a permis "luptatorilor" sai sa ii mutileze pe tinerii romani.Asa ca,la sfarsitul jocului,l-au atacat la propiu si pe arbitru,care s-a baricadat de frica. In romania cand se vor lua masuri mai dure impotriva acestor asazisi jucatori de fotbal,niste "cotonogari notorii".!

      daca nu candidezi ca independent si nu iti faci partid independent de servicii ce sa aleaga oamenii?

    Cinismul si tupeul al acestui slugoi si securist bronzat(cu figura de personaj al celui mai cunoscut film al lui Emil Loteanu) a a ajuns la un nivel maxim!

    Ciolomacul are dreptate!

    De cite ori s-a prezentat la urne, Poporul Roman a votat PSD ca principal partid. PSD este partidul Poporului Roman. Au existat combinatori si geambasi politici care au crosetat aliante conjuncturale, vremelnice. Aceste aliante, bazate pe ciolan, au fost aruncate la gunoi de votul popular.

    In Romania, nu poate exista o alianta stabila, credibila, capabila sa guverneze, care sa nu fie condusa de partidul Poporului Roman. PSD. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb