MARCEL CIOLACU: "Să terminăm cu Klaustrofobia"

S.B.
Politică / 8 iunie 2020

"Să terminăm cu Klaustrofobia"

​Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că nu mai este nevoie de prelungirea stării de alertă, chiar dacă Guvernul îşi doreşte acest lucru şi-l ironizează pe preşedintele Iohannis, comentând că trebuie terminat cu "Klaustrofobia", potrivit Hotnews.

Declaraţiile sale vin în contextul în care ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a precizat că starea de alertă poate fi prelungită.

"După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o ţară doar cu amenzi, ameninţări şi restricţii. Să terminăm cu Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, guvernanţii nu au legitimitate în a da lecţii românilor despre cum să se protejeze de coronavirus, iar PSD nu mai este dispus să "înghită balivernele miniştrilor liberali".

Ciolacu mai spune că ministrul Sănătăţii vrea să prelungească şi după 15 iunie starea de alertă, deşi nu prezintă niciun argument solid pentru aceasta. Liderul social-democrat îl acuză pe Nelu Tătaru că face doar exerciţii de imagine şi că "s-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene care au dus greul luptei cu pandemia". "În vremea asta, la Ministerul Sănătăţii se trăgea tun după tun cu licitaţii aranjate pentru firmele de casă ale PNL", afirmă Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. PSD ul este in deriva , nu are subiecte si pierde electorat la greu in favoarea PNL . PSD = comunism ,saracie lucie.

    1. oare nu este invers

      PNL și Marele Dulap au pierdut voturi masiv in aceasta perioada de micro dictatura chinezească.

      .

      Nu, nu este invers!

      Daca intelegi situatiile sociala, politica si economica din tara tot asa cum intelegi si cunosti gramatica limbii romane si semnele de punctuatie, nu este de mirare ca ai asemenea "semne de intrebare" dar fara semnul de intrebare.

      Ai studiat cu Viorica Vasilica limba romana? 

    Ce mai aștepți adormitilor va îngheață malign în gura. MOȚIUNE DE CENZURA pe data de 16 iunie la prima ora a dimineții. Ați dat jos GUVERNUL HITLERIST. Majoritate aveți. Suspendați pe ADOLF HITLER(IOHANES) pentru TARIFARE DE TARA și IMPRUMUTAREA ROMÂNIEI pentru 200 de ani. Unde sunt 80 de miliarde de euro și nu vor sa dubleze ALOCAȚIILE LA COPII și sa mărească PENSIILE LA PENSIONARII care au muncit cinstit și nu au trădat și jefuit tara asta. Judecățile pe el și pe VREAU GUVERNUL MEU pentru GENOCID și bogații la răcoare pe acești DIAVOLII, ANTI CRISTI FĂRĂ MILA ȘI DUMNEZEU. Locul lor este la AUSCHWITZ sa vie MERKEL sa le dea de mâncare. Posibilități aveți dar nu vreți sa u nu aveți curaj și va complăceti pe SUFERINȚĂ ROMANILOR

    1. Esti fratele mosului ala nebun care posta numai spurcaciuni despre Iohannis?A murit mosul de Covid-19 si i-ai luat locul?Sau esti acelasi individ care postezi aceleasi balarii dar nu mai folosesti cuvinte sub orice critica fiindca te sterge Make de pe site?

      Suferinta ta are o singura cauza - PROSTIA.

      Anonimul e rasist!

    Legătură atomică a hoților de la ,, VÂRF " în statul de drept e sudată beton. Laserul JUSTIȚIEI n-o poate tăia că justiția e vârf....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb