Marcel Ciolacu: "Toţi vinovaţii în cazul de la Spitalul Pantelimon trebuie să meargă la închisoare"

S.B.
Politică / 8 august

Marcel Ciolacu: "Toţi vinovaţii în cazul de la Spitalul Pantelimon trebuie să meargă la închisoare"

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat joi că toţi vinovaţii în cazul de la Spitalul Pantelimon - unde doi medici au fost reţinuţi sub acuzaţia de omor calificat cu premeditare a în urma morţii unui pacient de 54 de ani căruia i-au scăzut nejustificat doza de noradrenalină - trebuie să meargă la închisoare, informează news.ro.

Ciolacu a mai anunţat că, dacă vor rezulta culpe privind controalele medicale ăi administrative, va cere demisii "de sus şi până jos". Totodată, el a solicitat politicienilor care vor să folosească această dramă în scop electoral să caute alte subiecte.

"Categoric, toţi vinovaţii în cazul de la spitalul Sfântul Pantelimon trebuie să meargă la închisoare. Acuzaţia de omor cu premeditare în cazul unui medic este de neconceput, dacă aceasta este probată. Am văzut că Ministerul Sănătăţii a colaborat cu Parchetul la această anchetă din prima zi", a declarat Marcel Ciolacu.

El a avertizat că, dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative şi medicale, nu va ezita sa ceară demisii "de sus până jos" la minister, spital şi Colegiul Medicilor.

"Până atunci, însă, le solicit politicienilor care vor să folosească această dramă în scop electoral să caute alte subiecte. Şi, slavă Domnului, sunt subiecte importante care nu pot fi ascunse!", a conchis prim-ministrul.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Ciolacu nici acum nu stie bine ca ,Colegiul medicilor este o institutie parazitara , de a apara medicii nu de a afla adevarul .

    1. Ciolacu a uitat sa spuna ca trebuie sa mearga la inchisoare si psdistii "locali" care au omorat oameni in diverse accidente provocate ca urmare a afacerilor lor dubioase si "protejate" de diversi cumetri.

      Cu ce este mai prejos explozia de la Crevedia, de "explozia" de la Pantelimon? 

    Se vorbeste foarte putin despre morga aia mobila cu rol de frigider care era parcata in curte la data producerii evenimentelor. Acea chestie nu era instalata intamplator acolo ci pentru ca se murea pe banda rulanta, ca in spitalele groazei in pandemie.

    Suntem condusi de covrigari, cocalari, hoti si mafioti. Poporul idiot tace.

    Un idiot, un produs al gloatei de securiști.

    Ciolacu-demisia.

    Rafila-demis ia. 

    Rafila se afla la 2-lea mandat consecutiv de cand rotativa este la putere, perioada in care sistemul de sanatate "duduie" si "bubuie" de tot felul de evenimente: lumea moare cu zile in spitale, cazurile de malparxis sunt din ce in ce mai dese, iar shpaga, paraindaratul, hotia si impostura fac legea in spitale.

    Ia spune, tu si Rafila asa ati venit pe lume...v-au fatat mumele voastre pe trotuarul din fata spitalului?  

    Dupa alegeri, parca te vad, de manuta cu Rafila (si cu toata echipa lui de control care a musamalizat cazul de la Pantelimon), in drum spre Rahova...

    Adica, politicienii? Ca pestele de la cap se-mpute...

    Avem pradatori sexuali in scoli, avem medici criminali sau presupusi criminali in spitale, avem azilele groazei, si etc. Dar cine raspunde de toate astea ? Nimeni..

    Pai tu dc esti administrator la o firma raspunzi pt tot ce fac subordonatii, raspunzi si dc trec pe rosu in drum spre munca si ii calca masina. Asa e legea. Dar guvernantii? Ei nu. E intamplator ca tot in Romania se intampla toate ororile? Nu cred. Uitati-va la varf nu hotul striga hotii. Praf in ochi. Sa mearga medici in inchisoare. Acum ca a juns in presa. pfff. Si capo di tutti capi? Nimic. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb