MARCEL CIOLACU: ''Veteranii sunt un simbol al onoarei, vitejiei şi demnităţii militare''

G.U.
Politică / 11 noiembrie 2020

''Veteranii sunt un simbol al onoarei, vitejiei şi demnităţii militare''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, astăzi, într-un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor, că aceştia au apărat patria cu onoare şi curaj, fiind "un simbol al onoarei, vitejiei şi demnităţii militare", conform Agerpres.

"Onor veteranilor! De Ziua Veteranilor, trebuie să marcăm sacrificiul celor care au luptat pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României. Veteranii au apărat patria cu onoare şi curaj şi sunt un simbol al onoarei, vitejiei şi demnităţii militare", a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat consideră că "generaţiile de ieri şi de azi ale Armatei Române" trebuie să continue să fie un model pentru societatea românească.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Domnule ciolacu. Poat spusele dumitale sa le creada uni care sunt prosti. Militarii in rezerva si retragere nu mai cred o iota din ce spui. De ce tii la sertar Legea pensiilor militare,prin care cei mai multi pensionari militari trebuiau sa beneficieze de coieficientii care ar mai fi redus dintre cei iesiti la pensie prin ordonanta din 2017,si cei iesiti la pensie dupa 1990.? asa ca,din partea pensionarilor militari ai de lete.!

    Sunteți de o nesimțire ieșită din comun. Niciun veteran pe care îl cunosc eu, spre mândria mea cunosc foarte mulți, nu își doresc bani, medalii sau diplome de la dumneavoastră sau de la alți demnitari. Doar respect

    Onoare și Respect.  

    PSD, este principalul vinovat de situatia discriminatorie care se manifesta de zeci de ani in randul pensionarilor militari, inclusiv in randul celor pe care astazi cu nerusinare ii "omagiati: Veteranii din teatrele de operatii.

    Ani de zile PSD a ascums sub pres mizeria care a facut-o Ciolos, atunci cand a schimbatprin OUG 57, art. 40 textul Legii 223/2015 publicat in M. Of., fapt nemaintalnit in democtatiile europene si in legislatia din Romania. Apoi ati ascuns sub pres in Parlament, excrementul facut de Olguta cu instaurarea discriminarii intre pensioanrii militari, prin eliminarea actualizarii si zadarnicirea principiului egaliatii prevazut de lege.  

    Ca urmare, daca PSD este partidul hotilor, mafiotilor, escrocilor, criminalilor, nemernicilor, a celor fara onoare, cinste, nu ma pot pronunta.  

    Dar PSD este cu siguranta partidul care a batjocorit pensionarii militari, inclusiv pe "veteranii din teatrele de operatii", aceasta pot sa spun cu siguranta.

    Si sa va cam fie rusine sa vorbiti de ei.  

    Adica, exact in opozitie cu ceea ce esti tu, Bulibaso: un securist las si tradator, fara nici o urma de demnitate si onoare! Ca de altfel, intreaga clasa politico-securista damboviteana!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb