MARCEL VELA:  "Bucureştiul are nevoie de spiritul liberal"

C.B.
Politică / 8 februarie 2020

Marcel Vela

Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti, că Bucureştiul are nevoie de "spiritul liberal, de o organizare liberală" şi de oameni care "ştiu, pot şi vor să facă ceva pentru România".

"Într-un oraş cu un trafic infernal, cu poluare ridicată, cu tot felul de artificii administrative şi spun acest lucru şi ca primar care are o experienţă de 12 ani în administraţie - Bucureştiul astăzi este un oraş bolnav. (...) PSD şi acoliţii lor blochează Guvernul României. Ce nu ştie PSD-ul astăzi în România este seminţeele plantate de PNL înseamnă speranţă, curaj, devotament, efort pentru o Românie normală", a afirmat Vela

Acesta a acuzat că deşi guvernul a emis în mod legal o ordonanţă legală, social-democraţii blochează achiziţionarea de termoscanere necesare activităţii Aeroportului Otopeni.

Anterior, liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat: "Din punctul meu de vedere, cine nu este de acord cu alegerile anticipate - mă refer la grupurile politice din Parlament - înseamnă că sunt trădători de ţară."

Acesta le-a spus liberalilor că este nevoie să arate unitate , că e nevoie de să se "strângă" în jurul prim-ministrului şi al guvernului liberal

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bai, taranus coclit, lasa Bucurestiul in pace!

    Scoateti din sistem pensionarii reangajati

    Sunt si doctori si cu certificat de handicap

    E clar pe ce usă aurevenit 

    Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb