MARCEL VELA, DESPRE DEMISIA ŞEFULUI POLIŢIEI ROMÂNE: ''Este decizia corectă''

G.U.
Miscellanea / 1 septembrie 2020

''Este decizia corectă''

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din funcţia de şef al Poliţiei Române este corectă şi ea a fost convenită pentru a nu afecta imaginea şi credibilitatea instituţiei, informează Agerpres.

"Este decizia corectă pe care am convenit-o astfel încât imaginea şi credibilitatea Poliţiei Române să nu fie afectate sau puse sub semnul întrebării. În urma discuţiei pe care am avut-o cu domnia sa, a achiesat să se retragă din funcţia de inspector general, precizând faptul că rămâne şi continuă munca de poliţie ca să îşi îndeplinească atribuţiile de ofiţer, lucru pe care l-am acceptat toată conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Poliţia Română are nevoie să se concentreze acum exclusiv asupra problemelor pe care le are în atribuţii, adică aplicarea cu fermitate a legii", a declarat Marcel Vela, astăzi, la B1 tv.

El a precizat că, pentru a asigura continuitatea în actul de management al acestei instituţii a MAI, a decis ca inspectorul general adjunct chestorul de poliţie Eduard Miliţescu să continue activitatea din funcţia pe care o deţine şi să exercite temporar comanda Poliţiei Române până la numirea unui ofiţer care să preia această calitate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Credibilitate???

    In realitate , Demisie sau trecere in rezervă?

    Demisia este corectă şi ea a fost convenită pentru a nu afecta imaginea şi credibilitatea instituţiei ??? Măi să fie de legi !! Deci , un șef mare de la o institutie de apărare a legii si a cetăteanului, face o nefăcută ... Iar pentru a nu fi șifonați vinovații (instituția ,care are lacune mari in aplicarea legii și a regulamentelor interne și, cel care a greșit) , se face UN BLAT între vinovați in disprețul total al legii. Iar in decurs de 2 - 3 luni il vor pregăti pe șeful care a greșit , să-și tragă o pensie babană, că , de , merită și nu e om de rând ... E "special" ! Săraca Românie pe ce mâini a încăput ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb