Marco Milani este noul CEO al "Merloni Elettrodomestici"

Ziarul BURSA #Internaţional / 2 iulie 2004

Marco Milani, 50 ani, cu o pregătire universitară tehnică, devine noul Chief Executive Officer al "Merloni Elettrodomestici" din 27 iulie, după aprobarea raportului finaciar pentru prima jumătate a anului şi în conformitate cu decizia de numire în funcţie. Milani a fost ales să facă parte din Consiliul Director în urma unei moţiuni a Preşedintelui.

În prezent CEO al Merloni Elettrodomestici Marea Britanie, Marco Milani preia mandatul de la Andrea Guerra, care a condus compania din ianuarie 2000 şi care acum se îndreaptă spre o nouă poziţie.

"Aceasta este o opţiune internă, pentru continuitate" a spus Vittorio Merloni, "şi sprijinită de însuşi Andrea Guerra care a lucrat foarte bine cu Milani pentru dezvoltarea şi extinderea companiei."

"În cei patru ani de mandat ai lui Andrea Guerra, din 2000 pînă în prezent, Merloni Elettrodomestici a ajuns numărul 3 în industria europeană de aparate electrocasnice albe".

Cariera lui Marco Milani are puternice influenţe internaţionale. Şi-a început cariera la Merloni Elettrodomestici în anul 1980 şi a deţinut poziţii din ce în ce mai importante, atît în domeniul industrial, cît şi în cel comercial, în Italia şi alte ţări. În 1998 a fost numit director pentru pieţele din Europa de Est/CIS cu sediul la Moscova, pînă la achiziţia în anul 2000 a companiei Stinol, cel mai mare producător de aparate frigorifice din Rusia. Revenind în Italia, a preluat funcţia de CEO, iar în martie 2002 a fost numit CEO al Merloni Elettrodomestici Marea Britanie, companie formată ca urmare a achiziţiei GDA Hotpoint.

Din acea poziţie, Marco Milani a coordonat integrarea, într-un timp record de 18 luni, a celei mai importante achiziţii a companiei din toate timpurile (6,000 angajaţi, patru linii de producţie şi o cotă de aproape 30% din cea mai mare piaţă Europeană de aparatură electrocasnică).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb