Marian Drăgulescu speră ca Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Rio

Sport / 9 iulie 2016

Marian Drăgulescu (Sursă foto: Facebook)

Marian Drăgulescu (Sursă foto: Facebook)

ACTUALZARE 17:22 Simona Halep: "Nu am nicio problemă că portdrapelul României la Jocurile Olimpice este Cătălina Ponor"

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat astăzi că nu are nicio problemă cu alegerea Cătălinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizând că a fost puţin surprinsă doar pentru că până acum s-a discutat că COSR va alege între ea şi handbalista Cristina Neagu, potrivit unor surse din presă.

"Nu am ce să comentez, ştiu doar că anul trecut sau acum doi ani a fost discuţia să fiu eu. Iar anul acesta am auzit de Cristina Neagu. De aceea am spus că era vorba despre mine şi Cristina şi de aceea am fost puţin surprinsă. Dar nu am avut nicio problemă, nu am nicio problemă şi chiar o felicit pe Cătălina Ponor pentru acestă onoare", a spus Halep.

Întrebată ce părere are despre declaraţia lui Marian Drăgulescu, cel care a afirmat că portdrapel trebuie să fie un sportiv care a câştigat o medalie olimpică, Halep a răspuns: "Posibil, nu ştiam de regula aceasta. Nu am mai auzit-o. Mulţi sportivi care nu au avut medalie au ţinut drapelul. Nu cred că a fost foarte mare problemă. O felicit pe Cătălina Ponor, cred că este o mare onoare să ţii drapelul la Olimpiadă. Ea e o campioană, merită acest lucru. Orice sportiv care a făcut rezultate pentru România, indiferent dacă individual sau la echipe, merita acest lucru. Dar dacă aşa s-a decis, e foarte OK şi o să se bucure foarte mult de acest lucru".

Simona Halep a menţionat că încă nu a decis dacă va participa la JO 2016. "Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge la Rio din cauza virusului Zika. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu sunt sigură ce voi face. Atunci când voi şti sută la sută voi anunţa. Nu pot să dau o dată anume când voi anunţa. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii. Fiecare sportiv are gândurile lui şi trăieşte în pielea lui. Eu îmi doresc familie, îmi doresc să am copii sănătoşi şi de aceea mă gândesc foarte serios la aceste lucruri", a precizat Halep, conform aceloraşi surse.

(M.I.)

----

Actualizare 15:42 Ion Ţiriac: "Halep nu merge la Rio"

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că nu este încă sigură de participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika. Ion Ţiriac a dezvăluit, astăzi, că românca de pe locul 5 WTA a luat deja o decizie: nu va participa la Olimpiadă, potrivit unor surse din media.

"Nu mă aşteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu ştiam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. Simona Halep nu participă pentru raţiunile ei. Asta să o întrebaţi pe ea de ce nu participă. De departe, dar pe departe, Halep e sportiva cea mai mediatizată în momentul ăsta, nu numai în România, în lume, din punct de vedere al tenisului. Simona Halep e pe ecranul de TV de câteva sute de ori mai mult decât alţi sportivi români. Merită numai pentru treaba asta să ducă drapelul", a spus Ion Ţiriac, conform aceloraşi surse.

(M.I.)

----

Gimnastul Marian a afirmat, astăzi, pe pagina sa Facebook, că speră ca acest mesaj să fie un imbold pentru ca Simona Halep să participe la JO 2016.

''Simona Halep este o sportivă foarte bună, iar Cristina Neagu o sportivă şi mai bună, dar când vorbim de olimpism, sunt sportivi cu palmares mai mare, iar declaraţia ei mi s-a părut uşor arogantă «credeam că voi fi eu» mai ales că nu ştie încă dacă vrea să participe sau nu la Olimpiadă. Cred că am fost şi puţin dezamăgit de indecizia ei de a participa la Jocurile Olimpice. Eu ştiu că am aşteptat 8 ani această Olimpiadă, şi sunt foarte bucuros că m-am calificat, şi abia aştept să iau parte la o competiţie atât de importantă! Sper ca postarea mea să fie un imbold pentru Simona să participe la Rio, pentru că toată ţara a vibrat cu ea în competiţii'', a scris Drăgulescu.

''Doresc tuturor să participe, să ofere ce au ei mai bun, zile bune, noroc şi să ne întoarcem cu cât mai multe medalii. Nu este vorba despre niciun scandal, este doar un punct de vedere, trăirile mele, pe pagina mea. Suntem oameni diferiţi, cu puncte de vedere diferite. Acceptaţi lucrul acesta!!! În rest, să auzim de bine!'', mai scrie gimnastul, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb