MARIAN PETRACHE - MESAJ DE SOLIDARITATE PENTRU FIRMELE DIN ILFOV: "În contextul crizei de COVID-19, cuvintele de ordine trebuie să fie datorie şi solidaritate"

I.M.
Miscellanea / 10 aprilie 2020

"În contextul crizei de COVID-19, cuvintele de ordine trebuie să fie datorie şi solidaritate"

Marian Petrache, Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a transmis, astăzi, un mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov, afirmând că ne aflăm în cea mai mare criză sanitară a secolului, iar cuvintele de ordine trebuie să fie datorie şi solidaritate.

"Cine nu pricepe asta este iresponsabil.", a adăugat preşedintele CJ Ilfov.

Potrivit acestuia, de când a izbucnit criza COVID-19 au fost asigurate matarialele sanitare în toate spitalele din subordinea nostră - la Judeţean, la Bufea şi la Bălăceanca, dar şi în centrele pentru protecţia copiilor şi a fost creeat un fond rezervă de 12,5 milioane lei, deocamdată, pentru achiziţii în această criză.

"În fiecare zi sunt în conferinţe cu directorii de spital şi directorii de specialitate din CJ ca să vedem ce materiale s-au cumpărat, de câte mai e nevoie, care e consumul. Pentru că unii furnizori nu şi-au onorat comenzile, am identificat alţii de la care am luat măşti, combinezoane şi tot sperăm după mănuşi. Că astea se găsesc acum cel mai greu. Am încercat tot felul de inovaţii - facem viziere la SmartLab, le-am dat pe primele medicilor de la Spitalul Judeţean, iar acum facem probe pentru componente de aparate de ventilaţie. Le-am scris şi partenerilor chinezi care ne-au indicat la rândul lor furnizori şi ne trimit 50.000 de măşti. Le aşteptăm ca pe pâinea caldă. Pentru că vorbim de solidaritate am înroşit telefoanele pentru un plus de materiale sanitare - combinezoane, măşti, dezinfectant şi le-am dat pe toate medicilor de familie, pentru că ei sunt primii în contact cu dumneavoastră, în localităţi.", a transmis Marian Petrache.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a menţionat că "banii nu sunt nelimitaţi iar materialele sanitare sunt cea mai căutată marfă acum în toată lumea. Aşa că orice iniţiativă este vitală. Salut iniţiativele ONG-urile şi a firmelor mari care au arătat deja că pot fi de un real ajutor spitalelor şi comunităţilor şi că pot schimba finalul poveştii. Aşa că vă invit să nu vă opriţi. Nici noi nu ne oprim. Căutăm asiduu mănuşi, combinezoane, dezinfectanţi şi măşti pentru spitale, centrele de protecţie socială şi pentru poliţia din Ilfov. Împreună suntem mai puternici şi pentru medici şi pentru pacienţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb