MARIUS BUDĂI:   Nu îl cred pe preşedinte când spune că nu va tăia veniturile românilor

D.I.
Politică / 12 octombrie 2019

Marius Budăi

Marius Budăi

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, social-democratul Marius Budăi, a declarat sâmbătă că nu îl crede pe preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat cu o zi în urmă că nu vor fi diminuate pensiile şi salariile.

"L-am auzit, într-o încercare disperată de a câştiga puncte electorale, ieri, pe preşedintele României spunând că Guvernul său nu va tăia veniturile românilor. (...) Ca ministru al Muncii, ca membru în echipa doamnei Viorica Dăncilă ar trebui să mă bucur. Dar nu pot. Pentru că nu îl cred. Pentru că nici dvs, nici românii nu îl cred. Cum să îl credem? Sau când să îl credem? Atunci când spunea că nu sunt bani de salarii şi de pensii sau când spune că nu le va tăia. Când să îl credem? Atunci când în ţară critică rezultatele acestui guvern sau atunci când se lăuda cu el peste hotare? Când ne spunea că ne împrumutăm enorm să plătim salarii şi pensii sau acum, când ne spune că va da salarii şi pensii mărite?", a arătat el în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, pentru prezidenţiale.

El a adăugat că deşi preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu vor fi reduceri de pensii şi salarii, acesta nu a precizat dacă va fi aplicată în continuare legea salarizării sau dacă profesorilor le va fi majorat salariul.

"Nu le spune IT-iştilor dacă le va impozita salariile. Nu le spune agricultorilor dacă le va mai da subvenţiile. Nu a infirmat faptul că trebuie să ia voucherele de vacanţă înapoi sau că trebuie să ne supraimpoziteze. Că aici este o şmecherie. Spune: 'Nu vom tăia venituri'. Doar că le vom impozita. Cu cât? De la ce prag? Nimic, nicio viziune. Ca ministru al Muncii în Guvernul Viorica Dăncilă mi-aş fi dorit să aud de la preşedintele României că se dezice de toate măsurile de austeritate promovate de cei care au votat moţiunea de cenzură, dar nu a făcut aşa. De ce? Există o singură explicaţie din punctul meu de vedere: austeritatea este numele lor, austeritatea este tot ce ştiu ei să facă", a susţinut Budăi.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Esti in bufa cu datul parerii.

    Ai puțintică răbdare stimabile; gurile rele spun că vor indexa de la începutul anului, nu ca voi din septembrie. 

    Nici io pe tine!.

    Eu propun ca ministrul muncii sa inceapa cu munca prin exemplu.

    In Transilvania e nevoie ca budele sa fie refacute la multi oameni nevoiasi. Datorita numelui domniei sale, cred ca are experienta necesara pentru asta si mai ales ca a fost ajuns ministrul muncii.

    La munca tovarase ! 

    1. De acord, dar treaba cu undele o fi prin Oltenia, Moldova......, nu in Transilvania.

      Mai documenteaza-te. 

      No, bine sefule. Daca-mi-esti de pe la Sibiu, cer scuze. Acolo sint latrine, bani europeni, presedinte fost primar, nu furat latrine ci case....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb