Marius Dănuţ Caraşol, acuzat că şi-a falsificat diploma de licenţă, a fost reţinut de procurori

M.I.A.
Anticorupţie / 19 noiembrie 2019

Marius Dănuţ Caraşol (Sursă foto: Twitter)

Marius Dănuţ Caraşol (Sursă foto: Twitter)

Marius Dănuţ Caraşol, fostul şef al Transelectrica, a fost reţinut de procurori, marţi, şi va fi prezentat instanţei pentru mandat de arestare preventivă. Caraşol este acuzat că şi-a falsificat diploma de licenţă şi a cauzat un prejudiciu de 460 de mii de lei.

Anchetatorii au făcut, marţi, percheziţii la Marius Dănuţ Caraşol, care apoi a fost audiat la Parchetul general, transmite G4media.ro.

Procurorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, constând în modalitatea frauduloasă de angajare în cadrul unei companii naţionale de interes strategic, prin utilizarea unor documente falsificate ce atestau nereal, studii superioare necesare ocupării funcţiei în cauză.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Tupeu de marlan parvenit, el era un biet electrician. Cati mai sunt ca asta si in alte institutii ale Statului. Tara fara stapani, oameni fara constiinta, institutii de Stat in care politicul primeaza, nicidecum competenta. Dar Nicolicea, Iordache si altii asemenea acestor personaje care au diplome cumparate fara sa fi fost prezenti la cursuri sau seminarii.

    1. Ai trecut prin prea multe subiecte fierbinti. Fii mai focus. Adicatelea daca primesti o informatie despre alt marius carasol te rog sa o dai pe "surse". Animaloi ca asta trebuie gasiti mai repede.

    Am inteles prejudiciul financiar.Avand in vedere ca de ani buni se fura in energie si nu a venit nimic inapoi,vom vedea rezultatul final in acest caz.Dar prejudiciul moral nu il are nimeni alooooooooo trezirea ????????

    Bravo Danut tata! Si eu lucrez la TRANsel ectRICA, ca inginer specialist,de 34 de ani si nu am castigat in toti acesti ani nici de trei ori cat ai luat tu intr-un an. Ghinion! O intreprindere care de la Baicusi incoace este jefuita de politicieni.Cine mai stie ca Baicusi,primul pedelist/pesedist a plecat de la SIEMENS , unde avea un salariu de 20000euro la 6000lei la Trans.De fapt ne jefuiti pe noi cu factura! Si cat de multi ati fost si inca sunteti! Cu nepriceputi ca voi ma mir ca mai avem lumina in case.Nu e tarziu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb