MARIUS DUNCA, PREŞEDINTELE PSD BRAŞOV: ''E inadmisibil ca UPU de la SCJU să nu fie dată în folosinţă nici după o lună de la recepţie''

G.U.
Miscellanea / 22 octombrie 2021

''E inadmisibil ca UPU de la SCJU să nu fie dată în folosinţă nici după o lună de la recepţie''

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a făcut, astăzi, un apel către autorităţile judeţene braşovene, dar şi către conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov pentru a da în folosinţă noua secţie UPU, a cărei recepţie s-a făcut în urmă cu o lună, informează Agerpres.

"Este inadmisibil ca, la o lună de la recepţia noii Unităţi de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov, aceasta să nu fie dată în folosinţă. De ce la Bagdasar Arseni s-a putut să se dea în folosinţă noua secţie UPU, care a fost transformată în unitate COVID, şi la Braşov nu se poate? O clădire nouă şi modernă stă nefolosită în timp ce numărul braşovenilor infectaţi cu SARS-CoV-2 explodează de la o zi la alta. Fac un apel către directorul spitalului, către preşedintele Consiliului Judeţean Braşov. Chiar nu vă interesează de soarta braşovenilor? Chiar vă bateţi joc?", a afirmat, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD.

Acesta a afirmat, totodată, că, din cauza unor "jocuri politice iresponsabile", România a ajuns în situaţia în care "nu sunt locuri libere la ATI, nu se găsesc nici antiviralele esenţiale în această criză sanitară, Remdesivir şi Tocilizumab", iar la încă un spital din România a fost activat codul roşu, deoarece "instalaţia s-a defectat", "pacienţii COVID din Spitalul Tg. Cărbuneşti rămânând fără oxigen".

"La fiecare două minute un român moare de COVID! Peste 3.500 de oameni au fost răpuşi în ultima săptămână. Comunităţi întregi dispar. Am ajuns aici din cauza jocurilor politice iresponsabile ale celor care s-au jucat de-a guvernarea, având tot sprijinul lui Klaus Iohannis. Nu sunt locuri libere la ATI, nu se găsesc nici antiviralele esenţiale în această criză sanitară, Remdesivir şi Tocilizumab. Ne mor părinţii, bunicii, prietenii în aşteptarea medicamentelor! Domnule Iohannis, fie-vă milă de acest popor!", a mai afirmat preşedintele filialei PSD Braşov.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. asta nu traieste in Brasov! Cladirea e gata, mai trebuie instalata aparatura care e achizitionata. Nu s-a facut nici o inaugurare, de unde sa stie veneticul...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb